- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
leon11 #11430 üzenetére
Na, így már mindjárt érthető, hogy mit is akartál mondani a telefonra másik drájvert teszek fel dologgal, még egy kezdő számára is.
Egyszóval próbáltál több romot (firmware) is. Hidd el, hiába is próbálod mind a 38 fajtát, ettől még egy lesz ez ügyben a végeredmény. Sajnos...
Tegnap kicsit pontatlanul adtam meg Keeperv85 nevét, meg most végre már gépről írok, szóval őt keresd. Ugyanis, ha a telót be tudod kapcsolni, működik, stb, de az USB-kapcsolat nem jön létre PC-vel és a töltés is beteges, akkor ott bizony hardveres hibatika van.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
leon11 #11428 üzenetére
Szerintem egy pici fogalomzavarban vagy. A telefonra, mint eszközre nem teszünk semmilyen drivert sem, mert nincs rá. Driver, azaz eszköz meghajtó a windowsra kell. A teló esetében firmware-röl beszélünk, vagyis ez rajta van, ezt cserélgetjük ugyn. romcserekor a Flash Toollal. Pontosabban ezeket a dolgokat a kernel tartalmazza. Én szerintem az USB kör hibás a panelen. De annyira én nem vágom a hardveres részét sem. Keeperv89 fórumtársat keresd ez ügyben, ő látott már több dolgot.
-
leon11
tag
A hétvégén vázolt sim kártya probléma megoldódni látszik.
Reggel a kollégám céges voda sim kártyáját 1 slothba helyezve elindult a telo, 3G és adathasználat mellett félórás tesztelés során nem produkált összeomlást és újraindulást. Örültem , hogy a sim a hibás és cserével megoldható a probléma. Már hívtam volna az informatikust, de visszatettem még egy próbára, és láss csodát reggel óta 3G-n folyamatos adatforgalommal hiba mentes. Öröm et bódottá! -
Blue Eagle
őstag
Tessék, néhány frissebb modem : [link] Úgy tudom a V101 a legfrissebb, az idei kiadás.
A "modem.img" fájlt másold a system/etc/firmware mappába, és ott írd felül az eredetit. Jogokat megadni és restart.
Ezzel a metódussal, ill. mintára teheted meg a jogosultságokat.Mi az hogy újraindul? Mikor? Wipe cache és Wipe Dalvik cache lehet megoldja a problémát, feltéve hogy cache-ben rekedt valami, valamikor előző verzióból és ütközés van és ettől az újraindulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hegesztés topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest