- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
wiggen123 #143 üzenetére
Már eleve őrölt kávét veszek. Nincs darálóm, de őszintén szólva kedvem sem lenne vele babrálni minden alkalommal. Légmentesen záródó dobozban tartom és hűtőben. Persze így is érezni, hogy idővel romlik a minősége (tehát a friss biztosan jobb lenne), de azért bőven elég finom még a végén is.
Amit fontos kitapasztalni, hogy mennyire tömd meg a kapszulát, illetve hogy mennyi vizet engedj át rajta. Nekem ez beállítható a gépemen. Egyébként az a jó, ha nem óriási mennyiség fő le, csak épp annyi, hogy egy pici kávéscsészében még akár tejnek is maradjon hely. Így nálam szép sűrű és krémes lesz.
Sokféle őrleményt kipróbáltam már, de ami bevált az a Lavazza Caffé Espresso. Fekete csomagolása van (Így néz ki, de itthon általában sima váákumos zacsiban forgalmazzák). Nem olcsó, de talán a minőségi őrölt kávék közül (egyesek szerint ilyen nem létezik)még ez a leginkább megfizethető. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni. Ha kevesebbet tudsz csak rászánni, akkor talán a sárga zacskós Tschibót nézd meg. Az én masinám abból is tűrhető feketét készít. Persze az előzőleg ajánlottól fényévekre van, de nem olyan rossz, mint vártam. És természetesen azt se felejtsük el, hogy ízlések és pofonok különbözőek. Utóbbinál olcsóbb kávéval felesleges próbálkozni, sosem lesz finom. Nekem személy szerint még Lavazzából sem vált be a fekete csomagolásúnál hangyányit kedvezőbb áron kapható piros.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest