- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yokker
csendes tag
-
ztibor
senior tag
Nekem még a legelső szériás gép van, amin karral lehet adagolni a vizet. Még nem szakadt le a kezem hogy megállítsam amikor jónak találom.
Minden kv-hoz általában megvan milyen pohár és mennyi víz jár a saját ízlésem szerint, ha esetleg másnak készítek akkor megkérdezem hogy szereti.
Én elégedett vagyok vele, biztos nem cserélném le egy automata verzióért, én pont eltudom dönteni milyen ízlésem van. -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Igaz, a Picolo kerülendő.
Mi Genio S-t vettünk, annál a kezelőfelület körüli gyűrűt kell tekergetni.Benne van az Alza Black Friday-ben. Ott is jár a kapszula utalvány hozzá.
-
-
-
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Van egy ilyen adapter is.
Nekünk Genio S van, ahhoz jó. -
azbest
félisten
van ahol külön változatokat is írnak webshopban, különböző gép kompatibiltással. Bár a fotókon eléggé egyformák. Esetleg abban lehet nem látható különbség is, hogy hol van bennük a mágnes. Mert egy mágnes segítségével érzékeli, hogy be van -e dugva a fiók a gépbe.
Lekerekítetteb, az a KP170 fiók, ha jól látom. Az ismert adaptre szögletesebb [link] . bár lehet az sem az a fajta, csak feldobta a kereső azt is
-
azbest
félisten
Remek. A kapszula alapból zárt. Felül a tű úgy megy bele, hogy mellette ne folyjon vissza, így ott nem ereszt gyári kapszulával. Alul pedig a növekvő nyomás az, ami belepréseli a záró fóliát a tüskékbe, aminek átszakadásakor indul meg a kávé kifolyása.
Még azelőtt elfogyhatott a víz, hogy a fólia a kapszulában átszakadt volna. Így a nyomás megmaradt benne. Van valami pöcök a nyitó mechanikánál, ami nyomás alatt nem engedi felnyitni.Lottózzál
-
azbest
félisten
milyen gép?
a krups gépeknél, ahol a tetején van egy felhajtható nyitó-záró fül, ott talán csak rendesen ki kell nyitni, hogy kihúzza a tűt a kapszulából. Talán beleragadt.
De, ha ezt rögtön utána írtad, akkor lehet csak várnod kellett. Mert van valami okosság, hogy ha leállt a gép, kb 20 percig ne lehessen kinyitni nyomás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Zelda Játékok
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest