- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
válasz
AMD Power #3110 üzenetére
STARBUCKS® WHITE MOCHA-t próbáld ki, isteni finom.
Viktor0610 modibá is ajánlotta. -
-
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
AMD Power #3082 üzenetére
Igy is, úgy is te állítod be a víz mennyiséget.
Vagy a kar középre állításával, vagy a skálázót húzod a megfelelő csíkra.
Nekem a sima, mezei picolo van (úgy nyertem a pennyben még hajdanán), magam állítom le. Megvan, hogy mihez mennyi víz kell, mekkora poharat használok, abban "meddig van" az adott mennyiség, kész. Egyszer kell megnézni/kimérni, ha nagyon pontosak akarunk lenni (pl a két kapszulás italoknál).
De megmondom őszintén, én a presszót, legyen az 30/40/akármennyi ml-es, a régi retro üvegpohárba készítem, kb 70 ml vízzel. Ahogy éppen sikerül.Tudom, szentségtörés, de a 30 ml kávé az nálam maximum egy egy spórolós kupica feles, nem kávé.
-
vacs
veterán
válasz
AMD Power #3088 üzenetére
Mert olcsóbb!
Nekem van adagoló nélküli gépem is, Spar-ba lett véve hűségpontokért nagyon olcsón!
Szüleimnél van a gép, ritkán van használva, oda bőven jó!
Te magad állítod le az ilyen gépet, amikor úgy gondolod, hogy elegendő a víz mennyisége! -
-
vacs
veterán
válasz
AMD Power #3066 üzenetére
Sőt, nekünk van Nespresso adapterünk is, így nem csak a Dolce Gusto kapszulákat tudjuk inni!
-
-
-
-
Atish19
őstag
válasz
AMD Power #3051 üzenetére
Finomak is
Eddig még nem találtam olyat ami nem ízlett még az olcsó saját márkás Kaffekapslen kávék között sem. Hozzáteszem én javarészt ilyen Cappuccino szerű hosszú kávékat szeretem. Vanília/Karamella ízesítés, Cortado, Cafe au Lait, Flat White, Irish Cream. Szüleim isszák a sima kávékat ,de nem panaszkodtak ők sem
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #3030 üzenetére
A gyári Nespresso kapszulák 1900 Ft-nál kezdődnek (10 kapszula). Az utángyártottak vannak olcsóbban.
A Dolce Gusto minden hónapban van legalább 1 hétif akcióban. Akkor 1600-1700 Ft között szokott lenni a 16 kapszula.Gyári kapszulákkal a Dolce Gusto olcsóbbra kihozható.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
AMD Power #3024 üzenetére
Szvsz az egyik legrosszabbat sikerült választanod, nekem is van ilyen kb. 1 éve. Hulladék minőségű a gép is és nincs utángyártott normális Vertuo kapszula. Utóbbi még nem is zavarna nagyon, de a gyári kapszulák közül is max. 1-2 ami bejön ízre, bár ennek megítélése ugyebár erősen szubjektív.
-
benvolio
őstag
válasz
AMD Power #3022 üzenetére
[link] Nekem van ilyen is. (25ezerért szokott a Spar-ba akciós lenni). Őrölt, nespresso, dolce-val is használható. Kb. 2éve hibátlanul megy. Amit szoktak írni róla, hogy nem forró a kávé belőle az igaz. De engem nem zavar, mert mézzel édesítem és hátha így nem "párolog el a hatóanyaga". Tehát inkább meleg, mint forró kv-t főz, de mind három lehetősséggel használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest