- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
Dr Bubo #3069 üzenetére
az utánygyártott műanyag és papír kapszulák nem illeszkendek pontosan. Ahogy a dg kapszuláknál is volt küzdelem a nem pontos méretű utángyártottakkal.. úgy visszafolyik a víz és a kávé a gépbe és nem tartja a nyomást.
Régebben 3d nyomtatóval nyomtattam különböző méretű karikákat, hogy elhasználjam a műanyag nespresso kompatibilis kapszulákat. Ja és a costa fémjémjének is vékony a gallérja, az is folyt. A hivatalos sima fémkapszulákkal nem volt gondom.
-
-
-
azbest
félisten
válasz
Dr Bubo #2954 üzenetére
A 3 doboztólt úgy értik, hogy első kettő 2199 és az azon felüli dobozok 1689? Múltkor a szórólapjukon is néztem, hogy trükkösebb akciójuk van mint másoknak.
Ma jártam náluk és nespresso kapszulás (dg készülékbe adapterrel
) módra úgy tűnik, hogy a nescafe csinált valami value változatot. 1399 ért adnak többféle rendes fémkapszulást. [kép] (újrafeldolgozott papír mintás nyomtatással van a doboz
). Bár neten drágábbnak írják máshol ezt a nescafe farmers origins sorozatot [link]
-
-
-
-
-
-
-
azbest
félisten
válasz
Dr Bubo #2849 üzenetére
nem gyenge. Az alapára már 3000 felett jár. Leosztva már majdnem 140 forint kapszulánként akcióban (ha nem kombó fajta, mert úgy duplája).
Meg ezek ráadásul a nagyon alap fajták.
Múltkor, ahogy elfogyott nagyjából a készlet, az adapteres fiókhoz nespresso starbucksokat hoztam. Rossmanban legalább van belőlük választék, vagy 8 fajta. Úgy 180/adag.#2851 DrBubo77
az alternatív, pláne sajátmárkás fajtákból amiket próbáltam nem nagyon győztek meg. ízre se és némelyiknél a kapszula sem eléggé pontosan utánozza a gyárit és küzdeni kell, hogy ne folyjon orrba-szájba. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Dr Bubo #2804 üzenetére
Na kipróbáltam kettőt:
- Arabica: Espressoként (két csík) nekem túl vizes volt, de majd ki kell próbálnom édesítőszerrel is mert azt kifelejtettem (bögrébe ment és egy kortyban megittam 🤣)
- Crema di Napoli: ebbe raktam édesítőt is és a poharából fogyasztottam. Teljesen jó espresso jegyek szvsz, nem világmegváltó de iható, szerintem jobb mint a DG saját espressoja.Nem savas egyik sem.
Pohár:
-
quad406
csendes tag
válasz
Dr Bubo #2798 üzenetére
Én is rendeltem és emlékeim szerint elég lassacskán jött. Volt az 1 jó hét is. Valami külföldi raktárból küldték. Most nézem, hogy a megrendelés után 2 nappal jött a számla, a 3. napon adták fel és szállítási időt 3 munkanapot ígértek. Azt már nem tudom, hogy ténylegesen mikor kaptam kézhez mert a nyomonkövetési link már nem él.
-
vacs
veterán
válasz
Dr Bubo #2796 üzenetére
Igen, én vettem egy víztartályt, pár nap alatt megérkezett.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Dr Bubo #2770 üzenetére
Körbejártam a kapszulás lehetőségeket tegnap és ma, és tényleg nagyon gáz a helyzet olyan téren, hogy nincs 1 vagy kevés darabos íz-válogatás (csomag) belőlük (ahogy te is írtad).
10 (vagy több) darabot meg kell venni minden külön ízből, csak hogy kipróbálja a vevő, hogy szereti vagy nem az adott típust.
A maradék 9 kapszulát dobjam ki ha nem ízlik?
Ez erős lehúzás a cégek részéről. -
-
-
-
-
-
-
quad406
csendes tag
válasz
Dr Bubo #2695 üzenetére
A MOL kutakon megjelentek saját márkás DG és Nespresso kompatibilis kapszulák. Feb 28-ig MOL MOVE kuponnal (App) most 1399 és 999 Ft. A NS Ristrettot próbáltam, jó közepes de pl. egy hasonló árkategóriás Jacobstól azért még messze van. A NS kapszula ugyan olyan mint a Costáé. A gyártó a Mocca Negra a Bravos és a Mantaro gyártója. Időközben a helyi Coopban megjelentek a Mantaro kapszulák is kicsit drágábban. Gyanítom ugyan ezek vannak MOL-osítva.
-
azbest
félisten
válasz
Dr Bubo #2698 üzenetére
fogpiszkálóval előszurkálva túlteszem magam azon az egy dobozon
A gyárilag nespresso gép is nagyon küzdött vele, nagyon sokáig zúgott és alig jött belőle a kávé, csak ott nem láttam utána a kapszulát, mert a gép belsejében gyűjti. De biztos vagyok benne, hogy ott sem sikerült átszúrnia rendesen a fedél fényes papírját. -
-
-
-
-
-
vacs
veterán
válasz
Dr Bubo #2612 üzenetére
Jogos, tényleg 2 fajta adapter van, kínából is 2 fajta van ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest