-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
-
-
válasz
#95590400 #126 üzenetére
Hát nem tudom, én nem profin tolom, itt egy AEG csinálja a dolgokat, Jura belsővel.. Talán épp ugyanolyan mint a C5-ös, mert a Jura OEM/ODM-ként is nyomja az ipart.
Eddig a szarvasi volt a lötty. ahhoz képest minőségi ugrásról beszélünk. Értem és tudom, vannak profi megoldások, fejhőmérséklet, kávék meg minden...
De azt nem 30-ból oldom meg
És most olyan kávét iszom amilyet szerettem volna itthonra.
-
Jozias
csendes tag
válasz
#95590400 #114 üzenetére
A szimpla "őrölt kávéba"nem tesznek semmi adalékot,mármint mesterségest,viszont tudják "hígítani "cikóriával amit nem nagyon veszel észre benne. A kapszulás kávéban sincs semmi! Amit meg kell fizetned az a kapszulánkénti csomagolás,plusz az abban található szűrő! Lényegében ennyi!
-
Kasya
nagyúr
válasz
#95590400 #106 üzenetére
A mogyoro izu, tejporos, valamint teas kapszulakban elhiszem hogy van, de azoknal irjak is.
Teljesen igazad van. Pont ezert szeretem, mert reggel felkelek, benyomom a kapszulat, elmegyek WC-re, majd a a furdobol kijove a friss kave illata var. Megfogom a cseszemet es mar huppanhatok is le a reggeli hireket olvasni/nezni.
En most egy ev utan nyomtam ra egy tejsavas oblitest. Ez mar erezhetoen kellett neki, igy igen, gyakrabban fogom csinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest