- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
azbest
félisten
Mostanában főleg boundit ittam a rövidek közül, hosszúkat is csak 3sávosan, nem bögrével. Az instant tejporosokat iszogattam az újdonság erejével. De most a jó meleg időben megint inkább csak a rövid vagy hideg energiaital a menő. A jegeseket nem próbáltam, mert nincs otthon jég
-
azbest
félisten
a hondurast, mert olyat még biztos nem ittam
A sok dobozról jut eszembe: az üres dobozokat elkezdtem tasakos fűszerek tartójának használni
Így nem kaotikusan csúszkálnak össze vissza a szekrényben, hanem emeletes kislakásaikban terülnek szét
(#1038) b.kov
mióta megvan kb 3-4x bevásároltam már 5ös pakkot 4árán. Volt, hogy vegyesen hosszú és rövid kávékat. Aztán következő akciónál mivel még sokféle rendes kávé volt otthon, így a tejporos két kapszulásokból is vettem. Most legutóbb meg boundi-ból meg forró csokiból hoztam többet -
Muerte68
addikt
Szerintem sem gond a kézi adagolás csészébe elég jól be lehet lőni+igen ott a kisérletezés
Az autómatán is tudsz mást állítani fokozatokban-az 5000ft külömbséget megéri az autómata a 10+ezer már meggondolandó,szerintem
Nekem a sima van egy két nap alatt belövi magát az ember-de ha jó áron van jobb akkor természetesen azt érdemes venni -
r.levente75
addikt
Euronics a legolcsóbb 1390.- utána Müller. Szokott lenni akciós 5 doboz, 1090,-/doboz is. A Müller glamuron -20% az is 1200,-re jön ki.
Nekem a legjobbak.
Ristretto, ristretto ardenza, buondi, espresso.
Én max 80ml-est iszok, egy kis tejjel felöntve és egy cukorral. Párom ugyan így csak plusz tejszínhabbal. Kivétel ez alól a Lungo az 120ml-es, de azt is 80-ra főzöm.
Mi az ennél hosszabb kávékat nem isszuk.
-
azbest
félisten
hát, az, hogy neked melyik bolt jön ki olcsóbbra attól is függ szerintem, hogy van-e helyben adott bolt.
Az edigitalban például 1490 a 16os pakk és 2590 a 30 darabos [link], 10 ezer felett ingyen házhozszállítás (postapont is lehet).
A tescoban 1499 most a 16os [link]. A tesco extra üzletekben többféle van, a kisebbekben 4-5 félét láttam.
A hivatalos magyar oldalon is 1567 körül van a 16os, a géphez kapott füzetben lévő kóddal elsőre valamennyi kedvezményt adnak, de csak 15 ezer felett ingyenes a szállítás, ha jól emlékszem.
Meg itt az elmúlt napokban is volt szó seftelőkről, akiktől esetleg olcsóbban kapni, de szállítási költséggel együtt már nem biztos, hogy jobb, mint valamelyik nagyobb bolt.
Egyébként a német amazonon szokott lenni jó áron (átszámolva 1300 alatt), csak ahogy látom amazon prime tagság kell hozzá. Ha valakinek egyébként is van amazonos előfizetése, akkor megérheti (éveset egyben fizetve 6euro alatt van havonta, ami filmet zenét és ingyen szállítást is tartalmaz), bár nem tudom magyar címre lehet-e egyáltalán vagy csak németeknek lehet.
Egyébként a kapszulák közt is van ami csak instant por, érdemes megnézned, az összetevőket.
Egyébként múltkor volt szó poharakról. A szegedi extra tescoban 670-ért vettem 4 darabos Bormioli Rocco Ypsilon Cappuccino poharakat. A 220 ml grande pont színültig tölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Légies iPhone halvány színei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Napirajz könyv
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest