- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tothjozsi96 #3018 üzenetére
a kifolyó ellenőrzése jó ötlet. Sima fogpiszkálóval is ki lehet nyitni.
Vízkőtelenítést a beépített programjával végzed, ami kortyonként nyomogatja át a tisztítószeres vizet, hogy legyen ideje hatni?
Én egyébként úgy szoktam, hogy a tartályába öntök jó adag citromsav port a vízhez (ez van a tisztító porban is szerintem), kifolyatok egy kispohárnyi vizet a meleg módban. Úgy a gép belsejébe is bekerül. És otthagyom akár órákra. Így leoldja a tartályban lévő vasas sárgás lerakódásokat is legalább.
Aztán indítom el a programot.Nekem már talán 7 éves, kicsit ki lehet kopva valami, mert egy picit tartanom kell a kart ahogy indul a kávéfőzés, hogy a nyomás fel tudjon gyűlni, mert amúgy rögtön elengedve lekapcsol.
-
Rage47
veterán
válasz
tothjozsi96 #3018 üzenetére
probald ezt, nekem segített
https://youtu.be/SeV-CEQzCe0?si=Ofgl1_DUMYWRd1t2 -
dik
őstag
válasz
tothjozsi96 #2032 üzenetére
Elnézésed ismét buta párászt vagyok itt az alföldön. "kereső"
-
dik
őstag
válasz
tothjozsi96 #2028 üzenetére
Köszönöm segítőkészségedet!
Elnézésed ha felzaklattalak így éjszakában eme elcseszett kérdésemmel én mint tudatlan párászt.
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2025 üzenetére
Jó cucc, utána mintha új volna. 50ml-el csinálom plusz a víz, és kétszer küldöm át rajta a folyamatot.
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2023 üzenetére
Én pécsi vagyok itt a legkeményebb a víz az országban. Az utasításban a nagyon kemény vízre, 2 hónapot írnak. Ezt általában be szoktuk tartani.
Nálam a tartály mindig mellette van, a víz ki van öntve főzés után, és papír törlőkendővel kitörlöm amennyire lehet. Minden főzés után letisztítom a gépet és a kapszulatartót is. -
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2021 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2016 üzenetére
2-max 2.5 havonta vízkőmentesítem. Egyszer volt már szervízben is.
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2014 üzenetére
Nálam is ilyen, okát nem tudom.
Amíg megy használom, 2 évet szerintem biztos nem fog elmenni, akkor meg gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest