- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quad406
csendes tag
válasz
tDr1v3r #2810 üzenetére
Na megkaptam én is az ESE Pod-jaimat. Az Arabic-át próbáltam és ahogy te is említetted, nem egy világmegváltó kávé, de korrekt minőség és nem savas. Remélem a többi is hasonló lesz. Viszont annak ellenérte, hogy ez egy "kóstoló doboz", sajnos az egyik fajtából nem tettek egy darabot sem a dobozba. A feketéből és a Classico-ból viszont 20-20 darabot. Szóval egy kicsit felemás érzéseim vannak. De legalább a szállítás tényleg ingyen volt és 5 munkanap alatt ide is ért. Köszi még egyszer a tippet!
-
quad406
csendes tag
válasz
tDr1v3r #2810 üzenetére
Köszi a tippet is meg a tájékoztatást. Rendeltem én is, csak én egy ESE Pod csomagot. Ugye nem kellett utólag fizetni a szállítást? A rendelésnél, az oldal alján látok egy furcsaságot, hogy "Shipping Cost 8.11 Euró." Remélem ez csak amolyan informatív dolog. A számlán 12 Euró van.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
tDr1v3r #2788 üzenetére
És merre, milyen oldalon veszed ezeket a 'vegyes' ízű cuccokat?
És milyen ízek váltak be ezekből eddig kb (nem csak kávé, hanem vegyesen bármi)?
( Ugye most próbálgatás elején, ha nem találok normális válogatás csomagot, kénytelen leszek ajánlás alapján próbálni pár egy ízű 10-16-os packot.)
-
Muerte68
addikt
válasz
tDr1v3r #2785 üzenetére
Egyetértek ,nekem a DG- után lett Nespressó,sokkal nagyobb a külső gyártók száma minősége és ahogy nézem a mostani DG kapszula árakat az is versenyképes
Omnia kapszula szunte folyamatosan van 95-100 ft-os áron Jacobs szintén egyesével véve is nem kell 3-4-5 dobozzal venni
Sokkal kisebb a doboz könnyebb kezelni rengeteg különleges ízű kávé van pld a Cafe frei-től
A kapszula leadható és a legkisebbtől a legnagyobb márkáig mindenki gyárt rá kapszulát
A DG egyetlen előnye a tejes dolgok-persze dupla áron-meg esetleg a teák
Nem akarom a DG topicban leszólni a DG-t -csak véleményem osztom meg,mai napig olvasom a topicot teljesen jó segítőkész csapat van itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest