Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

válasz roti86 #19 üzenetére

Én inkább egyszerűbben megmondom neked a frankót: használj szörfözésre, levelezésre, jegyzetelésre smartphone-t mondjuk 3 hétig, aztán ugyan ezekre egy iPad-et.

Meg is van ;)

• nord_

veterán

válasz roti86 #19 üzenetére

Még mindig nem látom mire jó egy ilyen masina.

- Pl. nem kell 600W-os tápot bekapcsolni, rendszerfelállást megvárni, ha meg szeretnéd nézni otthonról a céges levelezést, egy-két weblapot, időjárás-jelentést, megmutatni a családnak a legutóbbi hosszú hétvégéről készült 15-20 képet - csak egy másodperc és máris előtted minden.;
    - Kvázi nulla fogyasztás készenlétben és mégis mindig megkapod a leveleket, egyéb push értesítőket, ha későbbre tervezem az irodába érkezést és otthon szöszmötölök, pc bekapcsolása nélkül azonnal megjönnek a céges levelek;
    - Ha hajnalban felébredek és nem tudok visszaaludni, nyugodtan elővehetem az iPad-et az ágyban, mert nulla zaja van, biztos nem ébresztem fel vele a zasszonyt;
    - Ha egy telefon közben valamit fel kell jegyezni egy autóparkolóban, kávézóban, a 10"-on bőven van hely kényelmesen kézírással jegyzetelni;
    - Család elment otthonról, reggeli közben az étkezőasztalnál átfuthatom az rss-híreket;
    - Ha ránézek a fórumra, ezerszer könnyebb ezen megírni egy hsz-t, mint egy egérmozis telefonon. ;) Tíz collon fektetett képernyővel kvázi két kézzel tudok gépelni.

stb, stb, stb.

Mióta iPad van, kvázi csak akkor kell az asztali gép, ha fotót szerkesztek vagy szinkronizálom az iTunest. Dolgozni az irodában ott a céges pc. Játékokból már kinőttem, hírolvasáshoz meg a fentebb leírtakhoz bőven elég egy ekkora gép.

Új hozzászólás Aktív témák