- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Még mindig nem látom mire jó egy ilyen masina.
- Pl. nem kell 600W-os tápot bekapcsolni, rendszerfelállást megvárni, ha meg szeretnéd nézni otthonról a céges levelezést, egy-két weblapot, időjárás-jelentést, megmutatni a családnak a legutóbbi hosszú hétvégéről készült 15-20 képet - csak egy másodperc és máris előtted minden.;
- Kvázi nulla fogyasztás készenlétben és mégis mindig megkapod a leveleket, egyéb push értesítőket, ha későbbre tervezem az irodába érkezést és otthon szöszmötölök, pc bekapcsolása nélkül azonnal megjönnek a céges levelek;
- Ha hajnalban felébredek és nem tudok visszaaludni, nyugodtan elővehetem az iPad-et az ágyban, mert nulla zaja van, biztos nem ébresztem fel vele a zasszonyt;
- Ha egy telefon közben valamit fel kell jegyezni egy autóparkolóban, kávézóban, a 10"-on bőven van hely kényelmesen kézírással jegyzetelni;
- Család elment otthonról, reggeli közben az étkezőasztalnál átfuthatom az rss-híreket;
- Ha ránézek a fórumra, ezerszer könnyebb ezen megírni egy hsz-t, mint egy egérmozis telefonon.Tíz collon fektetett képernyővel kvázi két kézzel tudok gépelni.
stb, stb, stb.
Mióta iPad van, kvázi csak akkor kell az asztali gép, ha fotót szerkesztek vagy szinkronizálom az iTunest. Dolgozni az irodában ott a céges pc. Játékokból már kinőttem, hírolvasáshoz meg a fentebb leírtakhoz bőven elég egy ekkora gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest