- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Tévedés.
Használtam LG GD880 Minit, iPhone-t, iPad-et. Finoman szólva kurvára nem mindegy.
LG nagyon fárasztó, meg egy email címhez tartozó jelszó begépelése is föl tud bosszantani, pedig vékony, zongorista ujjaim vannak.
iPhone nagyságrendekkel jobb, de ez még mindig csak egyujjas játék.
iPad? Szinte elérem azt a sebességet, mint egy rendes klaviatúrán! Két kézzel gépelek, ezt a sebességet iPhone-on lehetetlen hozni. -
nord_
veterán
Még mindig nem látom mire jó egy ilyen masina.
- Pl. nem kell 600W-os tápot bekapcsolni, rendszerfelállást megvárni, ha meg szeretnéd nézni otthonról a céges levelezést, egy-két weblapot, időjárás-jelentést, megmutatni a családnak a legutóbbi hosszú hétvégéről készült 15-20 képet - csak egy másodperc és máris előtted minden.;
- Kvázi nulla fogyasztás készenlétben és mégis mindig megkapod a leveleket, egyéb push értesítőket, ha későbbre tervezem az irodába érkezést és otthon szöszmötölök, pc bekapcsolása nélkül azonnal megjönnek a céges levelek;
- Ha hajnalban felébredek és nem tudok visszaaludni, nyugodtan elővehetem az iPad-et az ágyban, mert nulla zaja van, biztos nem ébresztem fel vele a zasszonyt;
- Ha egy telefon közben valamit fel kell jegyezni egy autóparkolóban, kávézóban, a 10"-on bőven van hely kényelmesen kézírással jegyzetelni;
- Család elment otthonról, reggeli közben az étkezőasztalnál átfuthatom az rss-híreket;
- Ha ránézek a fórumra, ezerszer könnyebb ezen megírni egy hsz-t, mint egy egérmozis telefonon.Tíz collon fektetett képernyővel kvázi két kézzel tudok gépelni.
stb, stb, stb.
Mióta iPad van, kvázi csak akkor kell az asztali gép, ha fotót szerkesztek vagy szinkronizálom az iTunest. Dolgozni az irodában ott a céges pc. Játékokból már kinőttem, hírolvasáshoz meg a fentebb leírtakhoz bőven elég egy ekkora gép.
-
nord_
veterán
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Akkor minek olvasod el a cikket, minek szólsz hozzá?
Én is leszarok sok hírt, mégse rondítok bele a topikjukba, trollt játszva.
-
nord_
veterán
Úgy látom, itt is teljesen indokolt egy generációt kihagyni, ha valakinek megvan az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest