- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem tudom mit mondjál, mert én ezeket láttam, próbáltam, kézben fogtam. megmosolyogtató az elfogultságod azért.
igen, 10 évvel ezelőtti böngésző lehet költői túlzás, de kb az IE6 szintjén van ez a mostani wp7-es cucc. vagy még ott sem. mert én most konkrétan azt látom a telefonom böngészőjében, amit az asztali gépemen, csak kisebben. és így van vele még mondjuk pár tízmillió másik user is, aki androidot vagy ios-t használ. ehhez képest a wp7 már a javascriptek egy jó részével elhalálozik, de sebaj.
lokalizált billentyűzetből van jelenleg 5 darab, ez nem túl sok, de legalább kevés
a felületet meg marhára egyedivé teszi a tartalom, konkrétan azt a három darab csempét (music, pictures, contacts), a többi meg marad bilikék, vagy amilyen színre beállítottad. ha mindegyik lehetne olyan, mint mondjuk a contacts, akkor már előrébb lennénk, mert tényleg élnének, de most az, hogy kirak egy wink-et a messages, hát nagyon élőde nem, igazad van, én hazudok, mert lételemem, hogy lejárassam az összes létező MS terméket, és ezért minden mocskos eszközt bevetek
-
törölt tag
hát igen, nekem egyelőre nem fizeti ki a cég
szóval ez nem pálya még.
különben szerintem azért rohangál sok ember drága telefonnal, mert vagy előfizetéssel, vagy valami (kamatmentes) részletre megveszik, aztán nem akarnak/tudnak még erre rátenni havi X ezer forintot.
egyébként a net kikapcsolása nem feltétlen csak költségcsökkentés, hanem üzemidőt is hoz. én sem bánom, hogy van erre widgetem, amivel egy gombnyomásra tudom ki-/bekapcsolni. -
törölt tag
nem én hoztam fel a voip-ot meg az IM-et sem, hanem te. tudom jól, hogy ez hiányosság, nem pedig bug. amúgy nem mászkáltam soha 150 ezres telefonnal, nem is fogok, most éppen egy 75 ezres telóm van. de amúgy nem tudom te hogy vagy vele, én inkább telefonálok 5-6 forintért percenként, vagy méginkább ingyen, mint 20-30-40 forintokért, vagy még drágábban. marha igénytelen valóban, egyszer kipróbáltam egy kölni barátommal, még a fring is sokkal jobb minőséget adott a két telefon közt, mint amikor gsm hálózaton felhívott. persze a skype volt a legjobb, de a gsm-et még az utolsó olcsó sip szolgáltató is verte.
-
törölt tag
azért a te hozzállásoddal is vannak problémák néha. egyrészt nem tudom hogy jött ide a droid, hacsak nem flémelni akarsz, de amúgy pedig oké, dokumentált hiba, és még soha nem hallottam senkiről, akinél jelentkezett. szóval erről ennyit.
gondolom azért van több hiba az O7-tel, mert mégsem olyan egységes az az oprendszer, mint azt szeretnék beállítani sokan. például egy részét a gyártónak kell megírni, támogatni és frissíteni.és nem fogok csak azért relax csomagot venni, meg kiegészítőt hozzá, hogy legyen 250 percem külföldre, amikor egy rendes telefonról sip-en, vagy valami más voip megoldással szinte ingyen hívom a fél világot. és megnézhetek több telefont, azok szintén nem lesznek testreszabhatóak, ahogy nem lesz bennük egy rakás funkció sem, de ez most mellékes is, mert én eredetileg bugokról beszéltem, nem hiányosságokról
-
törölt tag
az is tök hétköznapi, hogy neked 250 perced van nemzetközi irányba, de tényleg
és nyilván hazudozok, ilyen nem történhet meg wp7 készüléken, mert megmondtad, hogy jó. nem véletlen nem mondtam konkrét doglokról véleményt addig, amíg nem láttam saját szememmel, de ez is mellékes ugye. ja, és BELAKOTT készüléket néztem, ha már ez a vesszőparipád mindig. és ÍGY IS csúnyák a csempék... -
törölt tag
most nem erről van szó, hogy mi hiányzik, bár ebből is sok van. én arról beszéltem, hogy tele van buggal. hogy a BT néha magától eldobja a párosított fülest, és nem is tud hozzá újra párosodni, néha még reboot után sem. vagy azt mutatja, hogy párosodott, és közben a külső hangszóróra küldi ki a hangot. vagy hogy az értesítések eltűnnek a semmibe néhány másodperc után. vagy hogy a marketplace vásárlás ikonja eltűnik a semmibe. vagy hogy random behalnak programok, várni kell rájuk, stb.
erre jön még, hogy az egyetlen elérhető IM kliens vacak, a böngésző kb 10 évvel ezelőtti szinten van, testreszabhatóság nulla, nincsenek lokalizált billentyűzetek sem, stb stb. lehet hajtogatni, mint az imamalom, hogy nekd ez jó, neked ez jó, de attól még tele van hibával. lehet, hogy téged ez nem zavar, de mondjuk esetleg mást zavarhat, főleg amikor világmegváltóként akarják eladni. persze, felhasználástól függ. ha csak telefonálsz és sms-t küldesz, akkor remekcsak éppen erre egy 1100 is remek.
amúgy IM-hez még: hívjál már fel légyszi egy német mobilt, miközben Kanadában roamingol néhány im üzenet helyett. biztosan ő is örülni fog neked.
-
törölt tag
egyáltalán nem arról van szó, hogy betett-e a platformnak, vagy sem, hanem arról, hogy ez szerintünk így szar. ennyi.
egyébként androidnál elvileg, ha jól tudom, akkor forgathatsz magadnak kernelt, meg csinálhatsz magadnak teljesen testre szabott verziót is. ilyesmivel (is) foglalkoznak az xda-s srácok -
törölt tag
android, ahogy mondták előbb.
ha lehetne cserélni csempéket, akkor tényleg meg lehetne oldani, de jelenleg még a zene meg képek csempének a hátterét sem lehet beállítani...Davidoff91: szerintem a szövegbevitel fontosabb. magyarul még lehet írni ékezetek nélkül is akár, de oroszul, görögül, arabul, kínaiul hogyan, ha nincs hozzá billentyűzet?
-
törölt tag
nem kell azért ezt rákenni a fejlesztőkre ilyen szinten. az egy dolog, hogy vannak, akik csakazaértse csinálják (például a Miranda IM csapata, bár ők pont linuxra se fejlesztenek...), de akik próbálkoznak, és nem tudják jól megcsinálni, azokról ne mondd már, hogy direkt szarul implementálják
egyébként nekem jelenleg az tetszik, hogy a gtalk használatához bármilyen xmpp képes kliens elég, de akár böngészőből is megy a videó/audió/telefonhívás, és ha megcsinálják világszerte a voip részét is, akkor nagyon korrekt kis dolog lesz. és nem a skype féle lehúzós tarifákkal.
amúgy a skype népszerűségét sem a felhasználóbázis adja, nézd meg mennyivel kevesebben vannak, mint a nagyobb IM hálózatok hazsnálói, és mégis szinte mindenki hallott már róla, aki neten forgolódik. -
törölt tag
lehetne felőlem más is, de ez mondható szerintem leginkább barátinak. például live hálózatra egyetlen kliens van linuxon, ami tényleg normálisan megoldotta a videóhívást, a többinél kínszenvedés, ha egyáltalán volt türelmük a fejlesztőknek foglalkozni vele. ez szerintem nem a jól dokumentáltság jele. bár nekem, mint felhasználónak igazából mindegy lenne, csak használható legyen.
amúgy felhasználói bázisa a gtalknak is van, mert rengetegen használnak gmailt (nekik ugye mind lehetne használni ezt is), csak az embereknek nem áll rá az agyuk, hogy arra is lehet használni... de egyébként most csak mondtam egy példát. igazából a hangsúly azon volt, hogy a skype minden szempontból zárt, mostmár 3rd party klienseket se enged csatlakozni, és ez nagyban ronja a használhatóságot szerintem. -
törölt tag
pont most néztem, hogy a gui nagy része egy az egyben nimbuzz, csak a párbeszédes nézet más kcisit, de szerintem nimbuzzban is jól meg van csinálva. fring se lenne rossz, kellemes rajzfilmes grafikájával, csak reklámok vannak benne, meg kigyilkolhatatllanul ott az üzenetjelző hang
át kéne szoktatni a skype-os tömegeket gtalk-ra mondjuk, az kellemesen megy, nyílt alapokra épül, bármire van jó kliens szinte... -
-
törölt tag
kíváncsi leszek, hogy a voip-ot hogy oldják meg, menni fog-e 3rd party programokban, 3rd party szolgáltatókon át.
IM gyakorlatialg egy vacak msn meg facebook van, de hol van gtalk, skype, icq, qq, stb? esetleg olyan alkalmazás, ami ezeket egyszerre tudja...?
nekem a mass storage azért kell, hogy amit felmásolok (zenét videót képet, akármit), arról tudjam, hogy pontosan az van fent, ami a gépemen is van, nem nyúlt bele semmilyen program, nem konvertált, méretezett át, tömöríett újra, vagdosott meg, stb. de persze tudom, hoyg ez hiú remény, mert úgysem fogják megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest