- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.SegÍtséget kérnék.Jött egy frissités letöltöttem de mivel nem gyári recovery van a telefonon nem rakta direktbe fel.Ezek után jöttek a problémák fel telepitette de a telefon a miui logónál megáll.Hogy tudom feléleszteni?Recovery és a fastboot bejön,
-
dime27
őstag
Beteg ez a telefon, 42%-ék még az akkuban és 11 óra kijelzőidőnél járok!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Tablet helyett kerestem vmi alternatívát amúgy!Cseretelónak használok egy Huawei Mate 8-at de azt kell h mondjam hogy ez a Mi Max 2 legfőképp akkuidőben mérföldeket ver rá, kár hogy nem kapott b20-at. Érthetetlen számomra ez...
-
dime27
őstag
válasz szabi1987XM #289 üzenetére
Szia
Igen már találtam egy makulátlant még van rá egy év gari de azért köszi hogy szóltál!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg vki megvállna fekete makulátlan global verziós telefonjától keressen privibe!
Előre is köszi!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
egerj
tag
Sziasztok !
Cca 1 hónapja vettem a telefonom. Most átpakolnám a régi cuccaimat a kártyámról, de megdöbbenve vettem észre, hogy csak úgy másolja át, ha a fájl dátum és idő adata az akutálisra változik..
Próbáltam telefonon belül, de pc-n keresztül is..Van megoldás ?
-
szabi1987XM
tag
MIUI10 8.7.5 china beta tölthető
Sajnos egyelőre maradt android 7.1.1
[ Szerkesztve ]
When Life Gives You Questions, Google has Answers
-
djcir
tag
Juliusban jön a három is [link]
::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
-
Weeman1
veterán
Sziasztok
Sajnos búcsúzom közületek.
Átnyergeltem Redmi Note 5-re.
Minden jót.Xiaomi 11T Pro
-
CsuRi101
tag
válasz szabi1987XM #277 üzenetére
Igen
-
CsuRi101
tag
Sziasztok
Megirna valaki hogy lehet temat tolteni erre a telora? Valahogy nem jon ossze... -
Weeman1
veterán
-
South Velen
addikt
Ezt figyeljétek milyen emberek vannak. (komment szekció).
-
vittorio7
őstag
Az lehet, hogy a biztonsági csomag az jó, meg a háttérben szép dolgokat csinál... de nem lettem boldog ettől a frissítéstől.
Több helyen angol nyelvű lett.
Lehet, hogy csak engem idegesít, de egy d-vel írja a keddet az óra widgetnél. De legalább tesz a kedd elé egy vesszőt is...[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Kijött a V9.5.4.0 Global Stable
Xiaomi 11T Pro
-
szabi1987XM
tag
Magyar PC suite:
-
szabi1987XM
tag
Új PC suite angolul:
-
vittorio7
őstag
Szia!
Utánanéztem.
Ez az International Version nagyon kínai verziónak tűnik.
A doboza sincs lefóliázva, több videót is láttam, nincs eu töltő, és lehet, hogy Play áruház sem.Tehát ez biztos nem a stabil global rommal jönne.
Ez nekem meg húzós, mert sosem ROM-molgattam még. Félek, hogy téglásítanám a telót.
Kár, hogy nem igazán elterjedt ez a telefon nálunk, a topik sem pörög.Bármelyik hagyományos 2A -os töltővel tudnám tölteni?
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség a Xiaomi Mi Max 2, Global és International Version között? Elvileg B20 egyikben sincs. A globálhoz gondolom van EU töltő, a másikhoz meg nincs? És ezen kívül? Az International Version milyen android van?
-
John Silver
csendes tag
válasz szabi1987XM #259 üzenetére
Köszönöm! Privátban elküldöd a részleteket?
5096 napja regisztrált
-
szabi1987XM
tag
válasz John Silver #256 üzenetére
Pesten tudok segíteni szívesen
-
Papamaco
tag
Üdv.
Valaki használ e ehhez a telefonhoz ablakos flip tokot,ha igen,honnan érdemes venni? -
Rawulf
őstag
válasz John Silver #252 üzenetére
Én csak Szeged környékieknek tudok segíteni xiaomi.eu-sításos bootloader nyitásban, de biztos vagyok benne, hogy találni Pesten csomó embert, aki elvégzi neked.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Weeman1
veterán
válasz John Silver #254 üzenetére
Nálam ezekkel semmi gond,pedig ugyan az a rom van fent mint neked.
Próbálj egy gyári beállítást hátha jó lesz azután.Xiaomi 11T Pro
-
John Silver
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Redmi Note 3 Pro-ról váltottam Mi Max 2 -re. Több gondom is van a készülékkel. A legfőbb gondom,hogy nem tudok az asztalra helyezni gyors contact elérést. Pedig látszólag a lehetőség adott,de mire végigcsinálom addigra megint csak az alap képernyőt látom érintetlenül. Több widgettel így vagyok,de ez fáj a legjobban. A másik gondom a már mások által is említett 86006-os hibával való kilépés a bootloader nyitásának a kérése közben.
Továbbá nem tudok telepíteni olyan appokat amiket a RN3P-n gond nélkül használtam. OTA-n frissített MIUI 9 Global Stabil 9.0.3.0 (NDDMIEI) ROM van rajta. Tudja valaki a megoldást a problémámra? Előre is köszönöm!
További kellemes fórumozást kívánok mindenkinek!5096 napja regisztrált
-
Weeman1
veterán
-
Rawulf
őstag
válasz concrete4 #248 üzenetére
Őszintén sajnálom, de többször leírtuk itt már.
Mivel ez a "többedik" eset, hogy magyar webshop kamu B20 jelölést ír Xiaomi telefonhoz, ezért még csak azt sem tudom mondani, hogy jóhiszemű tévedés. Főleg, hogy még bizonygatják is az ügyfeleknek, hogy márpedig benne van. Én a helyedben már feljelentettem volna őket."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz concrete4 #241 üzenetére
Az a 4G lehet B1, B3, B7, B8 is. Olyan helyre kellene kimenned, ahol csak B20 van.
Éppen ezért szívás, ha rossz vagy jóhiszeműen azt hazudják, hogy B20-at támogat a telefon: átlag ügyfél nem fogja tudni ezt ellenőrizni.Biztos vagyok benne, hogy ha például egy LTE Discovery programmal megnézed, az a 4G nem B20 lesz, mivel ahogy többször is írtuk már itt, nincs B20-as Xiaomi Max2.
Persze, ha odaírják hogy B20-as, azzal elérik, hogy tőlük vedd a telefont. Ez viszont méltánytalan a korrekt cégekkel szemben, akik viszont helyesen tüntetik fel a specifikációkat.
-
concrete4
tag
Megjött a telefon,adatforgalommal 4G.-t jelez!
És teljesen gyors a net.Akkor most ebben van B20 ezek szerint.https://www.kephost.com/image/EReV
-
concrete4
tag
Lenne egy kérdésem amivel nem vagyok tisztában.Ezt a telefont csak netezni vettem,kártya nem kerül bele.Szóval csak Wifiről neteznék vele.Én fél évet itthon vagyok fél évet Ausztriában.
Itthon Diginetem van 500/200 Mbit/s. gondolom ezzel nem lesz gond.
Viszont Ausztriában mobilnetem van /t-mobil/ ahol szintén wifiről megy a net viszont jóval kisebb adatokkal.LTE ugyan a sebesség de lassabb. Vajon az is 800 MHz-es LTE frekvenciát használja?Mert akkor a B20 hiányát teljes mértékkel beszívnám.Köszi ha valaki válaszra méltat. -
concrete4
tag
Visszaolvastam természetesen.Kinéztem ezt a telót már régebben csak akkor nem volt sehol feltüntetve a B20. Múlt héten ismét körülnéztem és én is meglepődve láttam hogy már van.
Mindegy,holnap kiderül hogy átbaxtak e vagy sem.Mindenesetre ha nem lesz benne akkor nem én leszek aki rákúrt hanem elmegyek az üzletbe és "rendet teszek". -
Rawulf
őstag
válasz concrete4 #236 üzenetére
Ha visszaolvasol az előzményekben, ezt már gyakorlatilag majdnem pontosan ugyanígy egy másik cég is eljátszotta. Eléggé hiteltelen, ha semmilyen hivatalos Xiaomi forrásnál és nagyobb webshopokban sem jelent még meg ilyen. Az meg kifejezetten valószínűtlen, hogy pont majd 1-2 magyar cégnek legyártanak ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
concrete4
tag
Van egy pár oldal ahol írják hogy van benne B20,csak azokon az oldalakon jelen pillanatban nem volt belőle csak a sima verzióból.A fehér színű telók egytől-egyig nem tartalmazzák,viszont a fekete színű telefon már európai szabványos.Lehet nem így van de én ezt szűrtem le.
Aztán találtam ezt az oldalt,fel is hívtam őket és rákérdeztem.Mondtam ha nincs benne lehúzom az üzletet és visszaküldöm.De mondták hogy 100% hogy van benne,ne aggódjak.Náluk is a múlthéten érkeztek az első darabok.
Itt a link,innen rendeltem de ezen nincs feltüntetve ezért kérdeztem rá.http://mxstore.hu/termek/xiaomi-mi-max-2-64gb-4gb-ram-dual-sim-black-mobiltelefon/60
Ezen a linken pl írja a B20.-at:
https://smartshop.hu/xiaomi-mi-max-2-dual-sim-lte-okostelefon-64gb-4gb-ram-fekete-global-verzio?utm_source=arukereso
-
kicsi007
tag
válasz concrete4 #233 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de szerintem nincs még ilyen verzió belőle...
Belinkelnéd, hogy honnan vetted? Láttam már weboldalakon így hirdetve, de ez átverés. Nincs még jelenleg B20-as verzió...[ Szerkesztve ]
Macbook M1/Apple TV 4K/ Iphone 15 Plus/ Apple Watch Ultra 2/ Ipad AIR 4. Gen
-
concrete4
tag
Hello!
Közben kijött a telefon végre B20-al is
Holnap érkezik -
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már a V9.2.1-es frissítést?
Redmi Note 4-en sokat romlott az aksiidő tőle.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Ki milyen romot használ?
A gyári kamera alkalmazást használjátok?Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Az arcalapú feloldást mi megkapjuk?
Xiaomi 11T Pro
-
Mcomp
tag
Szuper nagyon köszönöm .Egyébként még annyit a vaciláloknak nagyon bejövös a készülék mondom ezt úgy hogy évek óta csak csúcs mobilokat használtam,ezzel nem azt állítom hogy ez fel ér egy csúcs mobillal de amire a legtöbben használnak egy ilyen kategóriás készüléket arra igen is az egyik legjobb
Üdv:György[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
Beállítások -> Hangok és rezgések -> Rezgés koppintásra -> Ki
Ha csak az érintőgomboknál szeretnéd levenni, de a bikkentyűzetnél nem, azt itt visszaállíthatod:
Beállítások -> További beállítások -> Nyelvek és bevitel -> Gboard (feltéve, hogy ezt használod) -> Beállítások ->Rezgés ereje gombnyomáskor
-
Mcomp
tag
Sziasztok nem rég lettem én is a klub tagja legnagyobb megelégedettséggel használom a készüléket,sikerült belaknom hamar de egy valamire nem birok rájönni az érintő gombok rezgése marhára zavar de nem találom hol lehetne kikapcsolni a rezgést hogy ne rezegjen a gombok érintésénél.Ha valaki esetleg megmondaná ki lehet e egyáltalán kapcsolni és ha igen akkor hol.
Üdv:György -
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már ezt?
Xiaomi 11T Pro
-
félisten
Köszi a válaszokat, még meggondolom!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Üdv!
EU warehouse-ból €195-ért mennyire jó vétel egy 4/64-es MiMax2?
Rendelt már innen valaki?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Weeman1
veterán
A Global Sable mikor kapja meg a béta feature-eit?
Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
-
South Velen
addikt
Hali
Nektek is csak egyszínű a notiLED?
Redmi sorozatban RGB, itt meg csak fehér színre futotta? Ejnye.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
szabi1987XM
tag
válasz BladePocok #207 üzenetére
Életem legjobb döntése, 3-4 naponta töltöm, nem igazán játszok, így abban nem tudok segíteni. Összességében ezt kerestem eddig minden telómban, hogy bírja az akksi Pixelek nálam nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz BladePocok #207 üzenetére
Nekem tökéletes.
Akksi nagyon jól bírja.
Nem fogta még meg egy játék sem,jó nem sokat próbáltam.
Pixeleket nem látni egyáltalán.Xiaomi 11T Pro
-
BladePocok
tag
Így közel 2-3 hónap használat után mi a véleményetek róla? Érdemes beruházni rá? A 625-ös proci mennyire "gyenge", egyáltalán rámondható-e ilyesmi vagy totál tűrhető átlagos tevékenységekhez? Akksi hogy viselkedik? Hatalmas kijelzőhöz tartozó Full HD felbontás miatt pixeleket láttok vagy ez valamiféle hülye legenda csak?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Pár napja vettem egy ilyen telefont és azt kel hogy mondjam hogy nagyon jó , nagyságát kb 5 perc alatt megszoktam a miui9 is nagyon jó !!!
-
bertokl
tag
Én már leírtam pár negatívumot, ehhez még hozzátenném, hogy kivették belőle az alkalmazások időzített indítását-leállítását, valamint, hogy korábban az asztalról kezelhetőek voltak a programok engedélyei, hiába húzom le az alkalmazásokat, most itt nem férek hozzá. Nem tudom elmagyarázni, erre "tab menüre" gondolok:
De egyik változás sem különösebben érdekes számomra, ettől még nekem ez a világ legjobb készüléke.
Lemeríthetetlen, villámgyors, a képernyő nagyon szép, minden tökéletesen működik rajta, még egy programot sem sikerült lefagyasztanom.Időközben sikerült az eszközkeresést is megoldani, valamit bootloadert nyitni, talán, ha eleget olvasgattam a témában, twrp és root ügyben kérek majd itt segítséget, ha nem boldogulok.
Te tapasztaltál különösebb változást?
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Nektek hogy tetszik a Miui 9?
Xiaomi 11T Pro
-
djcir
tag
válasz szabi1987XM #200 üzenetére
Wow már fent is van!
::::::::::::::::::::::::::::::---========="Már a jövő sem a régi"=========---::::::::::::::::::::::::::::::
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával