- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
zolikaDB #153 üzenetére
A Mix2 igazi baja, hogy annyi pénzért az emberek inkább valóban jobb kamerás telefont tudnak már a piacon venni. ƒ/2.0 helyett legalább ƒ/1.8 kamerát kellett volna beépíteniük, mint amilyen a Mi6-ban van (még ha nem is duált).
Többek között a kamera miatt is kezdett el egyre több vevő átpártolni más gyártókhoz.
Persze még mindig felfelé fut a Xiaomi szekere, de ez itt Kínában kevés lesz, ha a kamera optimalizálással nem lépnek feljebb a középkategóriából.
Az emberek már nem akarnak homályos esti képeket látni. -
Rawulf
őstag
válasz
zolikaDB #129 üzenetére
Ide töltöttem fel:
https://mega.nz/#F!fow1QLaA!I84hiVvlVPihSXvJ8YehXw -
Rawulf
őstag
válasz
zolikaDB #129 üzenetére
Ha most kéne vennem telefont és a B20 hiányától el tudok tekinteni, illetve nincs a prioritás legelején a kamera, akkor simán a Max2 mellett döntenék. Nagy akksi, nagy képernyő, jó szoftveres támogatás, illetve ha bármi egyéb gondom lenne, akkor ott van Josefina.
Amúgy kb. 10%-15% felár ellenében lehet kötni rá töréskár biztosítást is itt Kínában. -
Rawulf
őstag
válasz
zolikaDB #126 üzenetére
Azért az ƒ/1.8 és ƒ/2.2 között van különbség.
Csináltam egy pár másodperces videót a Conquest telefonom kamerájával, hogy a Max2 hogy fér el a kezemben. Ha érdekel, akkor feltöltöm a kínai leányzóról készült képpel együtt (úgyis megengedte). Mondjuk egyenlőre még nem videóztam le. Ha majd megyek megint a boltba, akkor megkérem, hogy üzenjen a magyaroknak valamit.
Egyébként nem csodálom, hogy tetszik a Mate9, hisz valahol a Max2 és Mix2 közötti méret az ideális a phablet-ben gondolkodók többségénél.
-
Weeman1
veterán
válasz
zolikaDB #117 üzenetére
Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel.
Üzemidő brutál jó.
Kijelző lehetne Amoled,azt jobban szeretem,de ez is szép.
A kamera is jobban teljesít mint vártam.
Redmi Pro jóval gyengébb képeket készített.
Hangszórók szépen hangosan szólnak.
Nem szeretem a fóliákat,anélkül használom,még nem karcolódott eddig meg.
Sebességben nálam nem lassabb mint az S7 Edge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged