- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Szia!
Utánanéztem.
Ez az International Version nagyon kínai verziónak tűnik.
A doboza sincs lefóliázva, több videót is láttam, nincs eu töltő, és lehet, hogy Play áruház sem.Tehát ez biztos nem a stabil global rommal jönne.
Ez nekem meg húzós, mert sosem ROM-molgattam még. Félek, hogy téglásítanám a telót.
Kár, hogy nem igazán elterjedt ez a telefon nálunk, a topik sem pörög.Bármelyik hagyományos 2A -os töltővel tudnám tölteni?
-
concrete4
tag
Visszaolvastam természetesen.Kinéztem ezt a telót már régebben csak akkor nem volt sehol feltüntetve a B20. Múlt héten ismét körülnéztem és én is meglepődve láttam hogy már van.
Mindegy,holnap kiderül hogy átbaxtak e vagy sem.Mindenesetre ha nem lesz benne akkor nem én leszek aki rákúrt hanem elmegyek az üzletbe és "rendet teszek". -
concrete4
tag
Van egy pár oldal ahol írják hogy van benne B20,csak azokon az oldalakon jelen pillanatban nem volt belőle csak a sima verzióból.A fehér színű telók egytől-egyig nem tartalmazzák,viszont a fekete színű telefon már európai szabványos.Lehet nem így van de én ezt szűrtem le.
Aztán találtam ezt az oldalt,fel is hívtam őket és rákérdeztem.Mondtam ha nincs benne lehúzom az üzletet és visszaküldöm.De mondták hogy 100% hogy van benne,ne aggódjak.Náluk is a múlthéten érkeztek az első darabok.
Itt a link,innen rendeltem de ezen nincs feltüntetve ezért kérdeztem rá.http://mxstore.hu/termek/xiaomi-mi-max-2-64gb-4gb-ram-dual-sim-black-mobiltelefon/60
Ezen a linken pl írja a B20.-at:
https://smartshop.hu/xiaomi-mi-max-2-dual-sim-lte-okostelefon-64gb-4gb-ram-fekete-global-verzio?utm_source=arukereso
-
zolikaDB
veterán
-
Weeman1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest