Új hozzászólás Aktív témák
-
Callmaster
tag
Persze valahol megértem hogy üzleti politika van emögött, hisz haladni kell a korral és akinek kell a frissebb Software kell az vegye meg a "hozzá való" Hardwaret.
Hisz nemhiába nő a Sofwarek étvágya(RAM, .CPU sebesség..)
Azt is megértem hogy a Sony néven "megújuló" gyártó feledtetve a régi nevet, telesen más arculatot akar magáról bemutatni( végre eljutottak a Dual-core -ig),de más gyártó is ad még ki frissítéseket és azért valljuk be őszintén azért az ICS 4.1-hez nem hiszem hogy több Kraft kell mint a 4.0-hoz.Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1 -
Callmaster
tag
Oké megértem hogy a tavalyi modellek bizonyos része nem feltétlen elegendő hardwares igénnyel rendelkezik.... de mintha kötelezték volna a gyártókat arra hogy megjelenés után 18 hónapig szavatolják a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged