Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #109 üzenetére
Bele is férhet, ez a hír már cáfolva van, nézd meg a mai híreket a főoldalon.
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #107 üzenetére
A 4.1 nem ICS, hanem a Jelly Bean.
"Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1"Ennél sokkal több változás volt, pl. project butter.
-
Callmaster
tag
Persze valahol megértem hogy üzleti politika van emögött, hisz haladni kell a korral és akinek kell a frissebb Software kell az vegye meg a "hozzá való" Hardwaret.
Hisz nemhiába nő a Sofwarek étvágya(RAM, .CPU sebesség..)
Azt is megértem hogy a Sony néven "megújuló" gyártó feledtetve a régi nevet, telesen más arculatot akar magáról bemutatni( végre eljutottak a Dual-core -ig),de más gyártó is ad még ki frissítéseket és azért valljuk be őszintén azért az ICS 4.1-hez nem hiszem hogy több Kraft kell mint a 4.0-hoz.Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1 -
hurrikan
addikt
Én is telepítek sok mindent, de nem érzek lassulást vagy instabilitást.
De tény hogy maga a száraz ICS is instabilabb mint a GB. Nem hiába jött iylen gyorsan a javítás a JB képében.
A lényeg hogy mostanság a Sony a legobb supportban, ha a JB-t is kiadná ideiekre+tavalyiakra, még ha csak jövő év elején is, akkor meg köröket verne minden gyártóra. -
bcrics
tag
Xperia S-én mindenképp gyorsabb az ICS, de nincs olyan stabil mint a GB sajna.
Fagyások szinte rendszeresek, ffőleg ha 40 percnél többet merek böngeszni.
Bizonyos oldalakon a szövegírás is komoly erilkodesbe kerül, mivel sehogy sem akarja az ujjal pozicionalt helyre rakni w kurzort.
Gbn ikyenek nem voltak. -
Zoli0726
aktív tag
én össz-vissz 5 alkalmazást használok, fájlkezelőt, skypeot, msn-t, shadowgunt meg a pvz-t.
És az alkalmazások telepítése után nem is figyeltem meg semmiféle lassulást, sőt az app drawerben sincs lassulás nekem, csak a főképernyő váltása közben, főleg ha kirakok pár widgetet, ott érezni, hogy lassabb ics-es, de nem vészes amúgy sem, de valahogy jobban tetszik gb-el, ott is minden megvan amire szükségem van, és gyorsabbnak is érzem. A bugokkal kapcsolatban pedig igazat adok, nem feltétlen a gyártó hibája, a googlenak is benne van a keze, de akkor jó lenne, ha a google kijavítja, a gyártó is megtenné a magáét. -
Rotate
veterán
válasz
elpatkorado #97 üzenetére
nekem mondjuk 83 appem van csak a Play Storeból, +20-30 más forrásból
nekem sincs lassulás, bár nekem van ramom bőven
Optimus 2x-en ez a felhasználási szokás már kiakasztotta a telefont... asszonynak nincs ennyi alkalmazása, de neki is be-be lassul a Galaxy W-je, pedig csak GB-n van, gyári ICS még szarabb lenne...
-
Rotate
veterán
válasz
elpatkorado #91 üzenetére
nem kell szarral telepakolni, az is elég, ha csak valakinek sok a fontos app amit használ...
-
Victoryus94
őstag
Itt nem az elkészítéssel van gond, hanem:
kiszámolják, hogy megéri-e
kiszámolják, hogy lehetséges-e
megbeszélik a terveket (egyedi felület.. stb.)
megveszik a licenceket.
elkészítik.
jó esetben hónapokig tesztelik.
közben javítják a hibákat.
hiba javítás után újra tesztelni kell.
ha "kész" jelezni kell. El kell juttatni a szükséges dolgokat(leginkább információk, adatok (telepítésről, visszaállításról..)), a partnerekhez, szervizekhez.
Megbeszélik a kampányt.
Felkészülnek az esetleges reklamációkra, hibákra.
Eljuttatják a felhasználókhoz a szoftvert.A folyamat külső szemmel is észrevehető részleteit mutattam be. Nem ennyiből áll az egész, és nem pont ebben a sorrendben. De amint látod, nem annyi hogy a főnök szól, hogy "hé fiuk, holnaptól túlóráztok, mert 1 hét alatt megcsináljátok a frissítést".
-
Victoryus94
őstag
Én nem Samsungnál, de elvittem szervizbe a telóm, és 5perc várakozás után elkérték a telefonom, és felfrissítették. Se kérdés, se semmi. Teló odaadtam, 4perc múlva visszakaptam. Azt mondta, kapcsoljam be, és jöhet a következő ember. (persze be lehet juttatni szervizbe partnereken keresztül is, akkor tényleg ott lesz 1 hétig.)
Mivel te magad írtad, hogy a Sony felhívta a figyelmet , hogy az ICS frissítés CSAK EGY VÁLASZTHATÓ OPCIÓ , és a sebesség is csökkenhet.. stb. így az egész panaszod nem helyt álló, mivel pontosan tudtad, hogy mi a rizikó.Az Android ICS alapból Bugos, a gyártók javítják, ahogy tudják. Ehhez nem elég a belső teszt, sok hiba később jelentkezik, több gépnél lehetetlen mindenre figyelni. Ők elkészítették, és jelezték, hogy fogják is frissíteni. Grat nekik.
Ui.: ha nem lenne hiba a 4.0-ban, akkor a Google nem készítette volna el a 4.1-et, amely a google szerint is a 4.0 optimalizált, tovább gondolt változata. + A konkurens gyártóknál is van BUG az ICSben, és több gyártónál még a 2.3-nál is. Jah és amikor a 2.1-2.3-as rendszerekre frissítették a telókat, azok is bugosok voltak, ezeket is javították (idővel). Nem véletlen hogy van 2.3.7 is(ezek most csak az alap google-s hibák).
-
=Mentor=
őstag
Vegyetek új telót és probléma megoldva!
-
elpatkorado
aktív tag
Hát ha nem kap JB-t a telóm, akkor is korrektnek tartom a SONY-t, és a legközelebbi telefonom is az lesz. Egyébként nekem teljesen jól működik az ICS, mivel nem pakolom tele millió sz@rral. Nem értem, hogy miért nem tudják felfogni az userek, hogy ha minden ...-al telepakolják, akkor akad.
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Be kéne fogniuk pár "amatőr" developert a gyártóknak, ők seperc alatt feltolnák a JB-t a legtöbb készülékre.... ehelyett még itt szurkálják a szemünket az ICS frissítéssel hogy majd jön az csak addigra már 6szor lecserélted a jelenlegit újabbra
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #84 üzenetére
A teljes tavalyi paletta azonos hardverrel rendelkezik, így ez nem lehet kifogás.
(#86) mathaus=): A Play biztosan nem kap JB-t, ICS-t sem kapott.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Callmaster #84 üzenetére
Ha az annyira komoly lenne, a 30 ezres legalja samsung tulajok is tüntethetnének..
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Callmaster #84 üzenetére
De érted, ez tök hülyeség mert ugyanaz a hardver van az összesben, csak a kijelző felbontásában van különbség... Húú mekkora felháborodás lenne ha csak az Arc, Arc S, Neo, Neo V, Ray, Pro meg a Play ( ? ) kapna JB-t, a HVGA-sok ( Mini, Mini pro, Active, LwW ) meg kimaradnának a buliból...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Callmaster #84 üzenetére
Nem, az - sajnos - nem kötelezvény, csak ajánlás volt a Google részéről.
Annak be nem tartása sajnos jelenleg még semmilyen szankcióval nem jár.
Bár ha a termékfrissítési listába gondolok bele, pont a Sony lenne a legkisebb hunyó... -
Callmaster
tag
Oké megértem hogy a tavalyi modellek bizonyos része nem feltétlen elegendő hardwares igénnyel rendelkezik.... de mintha kötelezték volna a gyártókat arra hogy megjelenés után 18 hónapig szavatolják a frissítést.
-
GyéBen
tag
"A Sony például a teljes tavalyi termékpalettája kapcsán kijelentette, hogy nem kapnak rendszerfrissítést, noha egy-két felsőbb mezőnybe szánt készülék esetén meglehetősen gyenge kifogásnak tűnhet a nem elég erős műszaki felszereltség."
Mi van? Szövegértelmezés: egyes.
-
Laczyi
csendes tag
Egy kis friss: [link]
-
burgatshow
veterán
válasz
barack1997 #31 üzenetére
Érdekes, mert nálam meg pont fordított a felállás: HTC-ről pártolok SE-re.
Sokáig nem tetszett a droid. Lassúnak ítéltem, csúnyának is nem kellett. Ekkor dobbantottam HTC-WP7 párosra. Azóta ugye kiderült, hogy a WP7 vonal halott, WP8 háát majd meglátjuk, viszont múltkor kapott húgom egy SE Xperia S-et és mikor megláttam, azt hittem lefordulok a székről.
Gyors volt, szép volt (nekem bejön az új Holo - végre valami egységesítés) és úgy teljes egészében a must have érzés uralkodott el rajtam.
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #75 üzenetére
Nem tudom ki mit véd itt...
Ebből a hsz-ből rögtön arra tippeltem hogy Sony-d van. Rákattintottam a profilodra és mit ad Isten...(#78) hurrikan: Idén már jártam a Pneumobil-kor. De innen Erdélyből nem 5 perc az út. De ha legközelebb arra járok szavadon foglak!
Amúgy eddig is elismertem hogy még a Sony jár az élen a frissítésekkel. De a többiek se teljesen tétlenek azért.
-
saelin
veterán
Mindig csak azt olvasom, hogy nem elég erős ez meg az... sztem amiben 512 ram van vígan futna az ics. Talán a jelly is bár erre nem vennék mérget.
-
Sasal1ty
tag
A címet illene már javítani.....
-
törölt tag
Csak az a baj, hogy a Sony előnye a támogatásban lépésről lépésre teljesen elolvad a többi gyártóhoz képest. Sőt nem is ez a baj, hanem hogy nem a többiek érik utol, hanem a Sony esik vissza a többiekhez.
Mondjuk én nem tulajdonítok ennek annyira egetverő jelentőséget mint egyesek, egy főverziófrissítés sem gyakran bővíti létfontosságú funkciókkal a telefont, semmilyen OS-től nem lesz egy Galaxy Mini-ből SII-es. Az egész nagyrészt eye-candy dolog szvsz. Arra pedig egyeseknek van igényük, másoknak nincs. Páran vágynak új OS-re, mert ettől kicsit olyan mintha új telefonja lenne az embernek, mások csak hibák nélkül akarják használni a telefonjuk funkcióit. Ezért sztem fontosabb dolog a sűrű bugfixelés, mint a főverziófrissítés, hogy amit tud egy készülék, azt tudja fagyásoktól, hibáktól mentesen.Mondjuk én pont szeretem ha időnként változik kicsit az OS, másképp néz ki, változnak az opciók, bővülnek, s ha meg még gyorsul is a működés az már szuper. Ezért is rakok fel pár hetente új custom ROM-okat a saját telómra.
(#60) hurrikan: Fizetsz 1-1 sört minden modellért ami nem kapja meg a JB-t?
-
Ádám16
addikt
Most nem akarok offolni, de úgy emlékszem, hogy WP7-re azért nem lesz WP8, mert nem "lehetséges", nem azért, mert nincs "kedvük" elkészíteni.
Ez az egy év terméktámogatás nekem nagyon kevésnek tűnik. Már csak azért is illene a Sonynak JB-t raknia a tavalyi palettára, mert -mint azt sokan írták- bugos, és kicsit laggos is az ICS-ük... Már csak a Project Butter sokat dobna a dolgon.szvsz -
kiskaktusz
addikt
válasz
socialkiller #54 üzenetére
atommód képben vagy
-
mrlujoak
veterán
válasz
#65755648 #55 üzenetére
Nem állítólag, hanem tényleg cáfolásra került...
Emellett ha ennek ellenére mégsem lesz JB a tavalyiak egyikére sem, akkor is jobban fog állni a Sony a support terén, mert a többi gyártó sem akaródzik nagyon a tavalyiak JB frissítésével foglalkozni...A nem hibátlan ICS-k pedig frissülnek (mint ahogy az első körös 4.0.3-as ICS-sek, 4.0.4-re).
Egyébként nem tudsz olyan gyártót mutatni, ahol ne lenne hiba az ICS-ben. One X és az SGS III is tartalmaz anomáliákat, jönnek is rájuk a kisebb nagyobb frissítések. Mint ahogy az idei Xperia S-re is. -
fatal`
titán
válasz
socialkiller #54 üzenetére
Persze, hogy bele hiszen az U az egy tavalyi modell...
A hír meg cáfolva lett.
-
Dunbar
senior tag
Miután a DHD, de még a kétmagos Optimus 2x sem kapta meg az ICS-et sem ez szerintem nem nagy szám. A 4.0 hogy sikerült?
-
törölt tag
Rendesen elindult a lejtőn a Sony supportja is.
Még ha a hír állítólag meg is lett cáfolva, könnyen beigazolódhat.
Az új modellek további támogatása is kérdéses lehet. A teljes tavalyi paletta ugyanazzal a hardverrel jött, így a Sony-nak gyerekjáték volt az egészre kihozni az ICS-t (igaz, még ennyit se tudtak normálisan, bugmentesen megcsinálni), előnybe is kerültek a többi gyártóval szemben. Erre az idei palettát kihozzák egy rakás különböző hardverrel, így ugyanabba a verembe ejtik magukat mint a többi gyártó, vagyis semmi jó nem várható a support terén szvsz. -
socialkiller
tag
Ez a hét "csúcs híre" számomra
Már ha ebbe beletartozik az xperia u-is, ami még ics-t se kapott
-
jooker82
nagyúr
Nem állitott,hanem feltételezett,te meg úgy kéred tőle számon,mintha állitott volna és ez a nem mindegy...
"Lefrissítették a tavalyi termékpalettát ics-el, ami tele van buggal, és még lassabb is mint a gb, és még abban sem lehet biztos a felhasználó, hogy kijavítják a hibákat,"
Meg kellene tanulnod értelmezni... -
randras
veterán
"Jelly Been"?
-
shaddam
aktív tag
Engem az érdekelne 2 fikázás közben hogy más miket fog frissíteni. Tippre az új csodatelefonokat, a középkategóriára meg tesznek. Míg az ICS azért kijött a 2011-es modellekre(-play), de gonosz a sony jaj
-
mrlujoak
veterán
Az irodában ott van a főnököm 3G-je. GG, és karcos. Pedig jó ideig fóliával használta - mint a mostani 4S-ét - de pár hónapos fólia mentes használat a nagy GG-n is karcot hagyott...
Sajnálom, de Bog abban a MA TV adásban teljesen elveszítette a hitelességét, mitöbb, kinevettem. Pontosabban kinevettük... Még hogy megkarcolhatatlan... ÁÁÁ
(#47) wertigo1984:
Igen, pár éve nyílt titok, hogy abc sorrendben jönnek az édességnevek, mint verziónevek
-
wertigo1984
őstag
Szerintem még az ICS-ben is vannak bugok, azokat hivatott "befoltozni a JB? (feltűnt nektek is, hogy "ábécé" sorban jönnek a frissítések? Eclar, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice cream, Jelly...
)
(#48) mrlujoak akkor lemaradtam mint a borravaló
-
hurrikan
addikt
Így van GG-ről csak nézd meg az S3 és OneX face oldalakat.
Sorozatosan panaszkodnak hogy karcolódik a kijelző. Ráadásul S3-on GG2-van.predator00
Nálam sem lassabb egy szemmel sem LWW-n.
Egyedül a LED jelzés ami nem megy. Ahogy fentebb is írták. +egy két játék nem kompatibilis. -
mrlujoak
veterán
Nekem, és párom LwW-jén az ismert led és mono hang bugon felül nincs olyan anomália, ami használhatatlanná tenné az ICS-t.
Mindketten megbízható appokat használunk, és ha mégis van valami, azt megkeressük. Nekem beakadt a Call meter 3G így azt leszedtem...Emellett sem fagyás, restart, sem egyéb hívásbeli problémám nincs.
(#33) joey20 : Bog megkarcolhatatlannak véli a karcállót... Sem a Sony által alkalmazot, sem a GG nem megkarcolhatatlan.
Bog esetében azt sem tudni milyen appokat használ, melyik akasztja be a rendszert. Sőt, a frissítéseket sem ismerjük pontosan... Szóval, nekem a szomszéd azt mondta...(#36) jooker82:
Én egyik inkriminált topikban sem állítottam, hogy a hazánkban és/vagy a régiónkban sem lesz... [link] és [link].
Ő állított. Én egy (két) hírt linkeltem, és forrással láttam el. Ennyi. Szóval ez mellément. -
hurrikan
addikt
Többes számról ne beszéljünk.
Ray, arc, arcS, LWW, aktív modellekre már a T-nél is kint van.
Ez nem a Sonynál van így hanem minden gyártónál. S2 is majd 2hónappal később jött a T-nél mint a függetlenekre, ugyanígy a többi gyártónál is.
Egyébként a gyártókat nem bírálhatják felül, olyan döntési joguk nincsen, tehát a bevizsgálás az téves fogalom. Csak késik a szolgáltatók rendszer módosításai miatt, ennyiről van szó. Van hogy csak 2-3hetet de van hogy hónapokat. -
Zoli0726
aktív tag
Én úgy tudom(bár még mielőtt kérdezni, nem, nem tudom igazolni pecséttel ellátott dokumentummal), hogy a t-mobil bevizsgálja a frissítésre kiadott firmware-t, és ha valami kifogása van a dolog ellen, mert nem elég stabil, vagy hibák vannak, akkor nem adják ki frissítésre, és az xperiák ics-ével valószínűleg ez történt.
-
Blue@X
senior tag
Igazából addig tök mindegy az egész, ameddig a szolgáltatóknál kapható Sony-ra nem jön ki az ICS sem (és szerintem Magyarországon ebből van a legtöbb lévén így olcsóbb a készülék, sokkal...), T-Mobile-nál a mai napig nem lehet frissíteni az Xperia Mini-t.
-
Zoli0726
aktív tag
Nem csak az S-el vannak gondok, ez az összes frissített mobilt érinti kisebb nagyobb mértékben. Még teljesen újrahúzott rendszer esetén is.
Egyébként én személyszerint egyáltalán nem értem az ics körüli mizériát. Számomra semmi újat nem nyújt, nyílván a böngésző sokkal jobb, de az cserélhető, meg megváltoztak az ikonok, másabb lett a beállítások menüje,de szerintem sokan amúgy is valamilyen gyorsbeállítások alkalmazást használtak rá , de használhatóság szempontjából nincs változás. Én minin a hardveres 2d gyorsításból semmit nem érzékeltem, a laucher lassab mint gb-en(és imádom mikor valaki azt mondja, hogy márpedig neki nem lassabb, biztos az ő mobiljára más programkód került), egyébként a mini 2.3.4-e annyira sima, és gördülékeny, hogy én teljesen megvagyok elégedve vele. -
Szatyor95
senior tag
Simán elbírja a JB-t a tavalyi paletta. A Google megmondta, amin fut az ICS, azon a JB is. De ha ők mégis máshogy látják, akkor beszélhetnének kamarush mesterrel. Ugyanis az általa készített romok szépen szólva is agyonverik a gyárit.
-
hurrikan
addikt
-
mrlujoak
veterán
válasz
Stanley-B. #32 üzenetére
...és nem is vártunk mást. Feltételezni sem merjük, hogy ha mégis lesz JB a tavalyiakra, akkor sem mindre. Nagy valószínűséggel a drágább modellek fogják majd megkapni. De ez csak spekuláció.
-
hurrikan
addikt
válasz
barack1997 #31 üzenetére
X10 Mini pro, mini és X8-al egy nagy gond van. Hogy ott valóban nincs meg a kellő hardver.
2.2-óta 385mb RAM kell, ICS óta 512.
Az hogy külső fejlesztők ezt megkerülik az egy dolog.
X8 128, X10mini/mini pro 256mb RAM. Lásd az X10 épphogy elég volt és meg is kapta. Pár hónap híján 2éves volt akkor amikor 2.3.3-at kapott.Ja és megsúgom a HTC OneX is ugyan azt a kernelt használja pl.
egy kernel cserés frissítés majd 2x annyi időt evsz igénybe. Ráadásul a 3.X-es kernelek újjításait az 1magos telefonok nem tudják kihasználni, akkor emg minek kellene 3.X-es kernel rájuk?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
elpatkorado #22 üzenetére
Az, hogy vizsgálják, szerintem legoptimistább feltételezés szerint sem feltétlen jelenti az összes tavalyi modellt.
MaUser: mint tudjuk ezt mindenki betartja annyira, mintha az élete függne tőle, ettől függetlenül nyilván örömteli, ha végül tényleg így lesz.
-
barack1997
senior tag
Ezért nem veszek többet SE-t, HTC- lesz a kövi
Az X10 Mini Pro-ra is igértek 2.2-t ,de épphogy lett 2.1 is. Csúnya lett volna 1.6-al szarakodni.. -
danee992
tag
azért az eddigi ICS sem valami nagy dobás, legalább javíthatnának az apró bugokon vagy ha mégis kapnának a 2011-es modellek jelly beant akkor már jólenne ha más kernel verziót kapnának. (amikor jött a mini pro-ra az ICS meglepődtem h ugyanazt a kernelt használják még mindig )
-
O_L_I
őstag
Olyan jó lenne megtudni, hogy valóban mennyi idő elkészíteni egy ilyen frissítést ha rendelkezésre áll az adott SOC-hoz tartózó minden driver meg forráskód.
-
hurrikan
addikt
válasz
Brutális eb #15 üzenetére
Meglátjuk.
De felhívnám a figyelmed arc és tesói kijöttek 2.3.2-vel2.3.2>>>2.3.3(+1javító/funkcionalitás bővítő updtae)>>>2.3.4(ezen belül még két javító update)>>>4.0.3>>>4.0.4 és jön még javítás 4.0.4-hez ősszel.
Az ICS bejelentésekor A DHD sem volt még 2éves. Mire a JB oda jut hogy a gyártók elkezdik kidobni, addigra a 2011-es Xperiak jó része is majdnem 2éves lesz, ahogy most a DHD. És nem mind csúcsmodell.
Az LG2X-et meg ne keverjük ide. Kijött elavult 2.2-vel, 1éva latt kiizzadtak rá egy 2.3-at, azt meg be ne mesélje már nekem valaki hogy ha a Kanadaiak nem frissülnek akkor az Európaiak még igen... xD ti sem gondoljátok komolyan.
-
joker1220
őstag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Nálam semmilyen hiba nem jelentkezik mióta fent van az ICS, én flashtool al raktam
fel xperia mini-re.Nem fagy, nem lassú, nem indul újra, normálisan működik a kamera és a led is rendben
van.JB meg így is úgy is lesz, sőt már van is csak még alpha állapotban és csak nyitott bootloader esetén lehet felrakni.
Ha a srácok az XDA-n meg tudják csinálni akkor a Sony is meg tudná, ha akarná.
Úgy tudom hogy a hardverigény sem lett nagyobb az ICS-nél.
-
MaUser
addikt
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
A nyálverők otthon maradnak, mert tudják, a hír baromság, vissza is vonta azóta a Sony. Az SE is 18 hónapos frissítési "garanciát" biztosít, mint az I/O 2011-en aláíró többi gyártó...
-
Mathiassa
tag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Még csak 40 perce van fent a hír.
-
kiskaktusz
addikt
Egyre uptodate-ebbek vagyunk itt a mobilarénán
De persze tényleg csak az apple-samsung perekre kell figyelni, mert abból van a kattintás, és a napi iPhone találgatós hír sem maradhat el természetesen.. Ezekre figyelni kell.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Fentebb linkelve lett, hogy ez a cikk óta már adott ki hivatalos közleményt a SONY miszerint téves kijelentés volt, és még vizsgálják az ügyet.
-
Cyberpunk
félisten
Nem meglepő, mért számított valaki tavalyi modellek JB frissítésére? Az is szép gesztus, hogy mindegyiket felfrissítik 4.0-ra.
Ja hogy ez sem biztos, tehát ez is annyit ér most mint az O2X-es kanadai sztori?
-
Stanley-B.
őstag
Hol maradnak a nyálverők? A Desire HD-nél minimum nyilvános kivégzését követelték az egész márkának, amiért egy 2 éves telefonra nem jön ICS, itt meg kevesebb időről van szó.
Komolyan nem értem az embereket...
-
Zoli0726
aktív tag
Se tulaj és informatikusként mondom ezt, nem a hasamra ütöttem meg a levegőbe beszélek, néha még a hívást sem tudtam felvenni, mert hívás kijelzéskor egyszerűen semmit nem érzékelt a képernyő,ez volt a fő indok, amiért repült az ics. És nem rámókoltam, két teljesen friss telepítés között is érezni, hogy a gb simábban fut, de ezt a sony sem tagadta soha, sőt felhívták rá a figyelmet, hogy a felhasználó felület sebessége csökkenhet, ami érthető az ics erőforrás igénye miatt. De sokan panaszkodnak kamerára, újraindulásokra, a led az szerintem a legkisebb probléma, legalábbis engem teljesen hidegen hagy.
Persze, szervízben nyílván visszateszik, ha valaki megteheti, hogy egy időre megszabadul a telefonjától. Am sehonnan nem veszem azt, hogy nem lesznek javítva, csak konkrét kijelentést még sehol sem olvastam róla.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Brutális eb #15 üzenetére
Csak nem.
-
jooker82
nagyúr
Extra hülyeség,h erről egy forráshirt kérsz tőle..Nyilván nem jelent meg olyan cikk,h A Sony most közölt,hogy nem lesznek kijavitva a led hibák....
attól még lehet feltételezni...Neked sem volt forrásod az LG topicban,h konkrétan hazánkban nem lesz ICS a 2x-re,mégis bebökted ezt... -
Brutális eb
addikt
Addig fogják vizsgálni mint a DHD esete....
-
hurrikan
addikt
Sőt Flashtoolal is vissza lehet tenni, ami mivel semmit sem módosít, és full gyárit tesz vissza, garancia vesztéssel sem jár.
Kezelése pedig egy szemmel sem bonyolultabb mint a PCC vagy SUS kezelése. Tulajdonképpen ugyan az a működési elv, csak itt, előbb letöltöd, majd kézzel másolod be a szoftvert a helyére, nem pedig a program tölti le. -
bok92
addikt
Hát akkor nem ártana, egy kicsit jobban figyelni, az aktuális hírekre...
-
mrlujoak
veterán
Na ez az, ami spekuláció! Ki mondta neked, hogy nem lesz javítása az ismert bugoknak? pl. led visszajelzés?
forrás?
Mindemellet az az állításod sem helytálló, miszerint aki nem ért a mókoláshoz, az kénytelen az ICS-t használni, hiszen a szervizben szó nélkül visszateszik a GB-et, ha kéri a felhasználó!
-
hurrikan
addikt
SErian ajánlott elolvasni az ICS frissítési tanácsokat.
aki az alapján, azaz teljes resettel együtt frissített azoknak nincs, vagy alig van gondja. (ahogyan az előttem szóló is írta)Másrészt javítás is jönni fog. Szerinted ha kiadták az ICS-t ami hatalmas munka, és vizsgálják a JB-t, miért egy kis nyamvadt javító updatet nem adnának ki?
Na meg... nekik legalább van min javítani, aki meg sem próbálta kiadni, annak persze hogy nincs mit javítania sem. -
Zoli0726
aktív tag
Én nem értem, mindenki ajnározza a sony-t, hogy mennyire jól állnak frissítés ügyileg...
Lefrissítették a tavalyi termékpalettát ics-el, ami tele van buggal, és még lassabb is mint a gb, és még abban sem lehet biztos a felhasználó, hogy kijavítják a hibákat, hanem aki nem tudja visszamókolni a gb-et, az tanuljon meg együtt élni vele -
hurrikan
addikt
Ha esetleg nem kapnak sem igen lehet panasz. Illetve panasz lehet.
De ők legalább az ICS kiadták a tavalyi termékpaletta egészére (ráadásul pár hónap és javítás is érkezik ezekre nagy eséllyel). Nem úgy mint a gyártók nagy többsége.Bár tény, én is annak örülnék ha újra példát mutatnának, ahogyan azt az ICS frissítéssel is tették, és kihoznák a teljes tavalyi és teljes idei termékpalettára is a JB-t. Mert egy ilyen erős supportot látva nagyban növekednének az eladásaik. Igaz ez hatalmas munka lenne a 13tavalyi, és lassan 20db idei modell esetében.
-
jooker82
nagyúr
Még az ICSel rendelkező telefonok is bugosak,jóhogy nem kapnak JB-t
... Amúgy van pár telefon,melyen elfuthatna....De persze a Sony majd az LG-re fogja megint... :
-
_CsViktor_
tag
Arra leszek kíváncsi, hogy valami hotfix kijön-e azért a bugos telefonokra (pl. LWW)
-
mrlujoak
veterán
...és pont ma jött a cáfolat, miszerint a Sony még vizsgálja a tavalyi modellek JB frissítését...
http://andro-id.info/2012/07/31/a-sony-meg-mindig-aktivan-vizsgalja-mely-keszulekek-kapnak-jelly-bean-frissitest/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
szerk: elkéstem...
-
Skynet258
veterán
Háttő, ez múlt heti hír, pont ma írtam arról, hogy a Sony visszakozik.
-
daniel909
addikt
Ahha, tehát a Sony telefonok 1 fő frissítést fognak kapni, mivel OS is évente jelenik meg. Hát nem vagyok elájulva ettől, de sajnos érthető... arra költenek, amiből jön a pénz, tehát kiesnek a régi telók...
-
domerator
veterán
Csakazértis... (Mo vezető mobilos site-ja, nem?)
A címben Jelly Been van Jelly Bean helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged