- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
áááá meizut az élet be se...egyébként az is bexart
ráadásul a kijelzőjén néha elöjön egy két, filmnézéskor meg sok pixel fel fel ugrik egy tized másodpercre...és meg kell jegyezni a meizu m1 el ilyen gondok sokszor elöfordulnak.....
jiayu
a kamera résznél a videó felvétel ratyi, de most is jött egy frissités, ( még nemnéztem) és az előzö is javitott rajta valamit, ugyanis nem hardveres problem van hanem szoftveres, mert pl a flyme custommal meg kiváló videókat lehet vele csinálni.. -
menyuskahh
tag
Én sosem voltam híve az antutunak, van olyan, hogy antutuban kapsz 40k pontot, de látod, hogy laggos a rendszer, nem olyan simán mennek az effektek, sokat gondolkozik stb. Meg van olyan is, hogy antutuban 15-20k, és olyan szép gördülékeny a rendszer hogy öröm nézni. Tehát az antutu annyira nem releváns. Az tény, hogy Lollipop jobban optimalizált 64bitre, illetve "közelebb áll" a hardverhez. Gondolok itt a memóriakezelésre, a kamera kezelésre, processzorhasználatra stb. De pl egy stabil kitkatet egy sima 5.0ás Lollipopra el nem cserélnék. Az 5.0 tele van buggal. 5.1-re elég jól kipofozták, de még vannak hiányosságai. Persze amekkora közössége van a Jiayu S3-nak tuti lesz Lollipop. Mert ha belegondolsz, hogy pl a legtöbb 6752 chipsetes teló szinte ugyanúgy épül fel, így gondolom a portolás sem lesz túl nehéz. Gondolom ezért is van az, hogy a spanyol elvtársak csak úgy tolják ki a romokat. Igaz, a legtöbb enyhén szólva bugos, de folyamat javítják
Szerintem szimpla antutu helyett érdemes inkább stabilitást, illetve üzemidőt figyelembe venniJáték terén meg az a +párezer pont kb pár fps-t jelent pluszban, rendszer alatt meg nem érzed meg.
-
menyuskahh
tag
Esetleg root eléréshez tudom ajánlani a KingoRoot-ot [link]
Ezzel rootolod, felrakod a Jiayu.es appot, aminek a linkjét janaman témaösszefoglalójában megtalálod. Utána felraksz egy TWRP-t. Igazából annak a telepítése annyi, hogy Jiayu.es appból letöltöd a TWRP zipet és asszem a Tools Roms -> Device Tools-on belül van olyan hogy Install vagy Flash Recovery. Azzal felrakod a letöltött twrp.zip-et. Utána egyből közli hogy sikeres a recovery telepítése, és hogy újrainduljunk-e recoverybe. Ott nyomj egy igent. Utána csinálj egy Backupot, ezt érdemes external SD-re csináltatni vele, persze ha van. Utána szerintem nyomj egy Wipe Data Factory reset-et, és factory után pedig Advanced Wipe, és Wipe Internal storage.Azért a kingorootot ajánlom második esetnek, mert a Volcano romban az van gyárilag telepítve, és működött rendesen. Illetve Kingoval rootoltam már jópár más telefont is
Annyi hogy a Kingo root beállításait majd androidon belül Kinguser néven éred el
Bármi gond van szívesen segítek. Illetve a gépre a driver telepítésben is szívesen helpelek ha kell, igazából nekem win7-en beletert egy 5percbe mire sikerült összehozni. Annyi a lényeg, hogy gyorsnak kell lenni, és kikell nyomni a win7-es netes driver keresést, vagy skippelni, vagy egyszerűen a gépet addig lehúzni netről.
-
gabika318
aktív tag
Ez a része nálam lehet (sőt biztos), hogy a Gravitybox miatt van. Mindenesetre a mod második feléért készítettem elsősorban a módosítást. gravityboxot használok és csak ez a része hibádzott, illetve akadt össze a Gravityboxal. Kösz az infót!
Akkor módosítok, a mod azoknak kell elsősorban, akik Gravityboxot is használnak!
-
Vartanus
őstag
Nekem is nagyon tetszik ez az S3,csak máshol mondták hogy a Jiayuk szenvednek minőségi gondoktól(és lebeszelnének erről az S3-ról is,csak uhy tetszik..)és amilyen telót pl az oroszok nem kapnak fel az az gyártó rlszéről kb 0 támogatást kap.
Mivel én most hosszabb távra tervezek és nem tudok félévente telót cserélni biztosra akarok menni hogy minőségi telóm legyen. Mondjuk romolni szeretek de ha nem muszáj nem cserélgetném folyton
-
kzkz
őstag
Az enyém ma jött meg. Király a készülék, kár hogy kilóg a zsebemből
A töltö 0.6A-rel tölt, van egy másik kínai töltőm az 0.9-1A között. Szóval a gyári tényleg elég gáz töltő lehet.
A kijelző rettentő jó, nekem még adtak hozzá edzett üveg előlapot is.
S3SW 20150213-171816 a verzió, mintha ennél frissebb is lenne, de az OTA nem talált, azt írja naprakész a rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest