- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonic8
tag
válasz
Balage700 #3400 üzenetére
Persze, hogy próbáltam 3.6.7-4.0-4.1-5.0 változatokkal és a Snap Camerával is mert azt valamiért szeretem
Effektíve nem mondom, hogy rossz képeket csinál de a KK-hez képest rosszabb, nagyítva látható, hogy más algoritmussal dolgozik mint a KK, olyan mintha túl élesítene. A színek is fakóbbak, dinamika sem olyan, bele kell nyúlni kézzel ha hasonló szép vibráló képeket szeretnék, viszont az előlapi egyértelműen gyengébb bárhonnan nézem, főleg gyenge fényviszonyok között. Frissíthetnének már
, az USB bug kifejezetten idegesítő és ilyen probléma eddig nem volt.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Balage700 #2893 üzenetére
Hát igen....Kicsi a részesedésük a piacon, és mivel kénytelenek alacsony árszinten maradni (Európában nem olyan ismert márkanév mint a Zopo vagy Lenovo) kicsi a nyereségük, ez pedig túl lassú növekedéshez vezet. Aki lassan fejlődik ezen a piacon, az lemarad sajnos, kénytelen bezárni, vagy fuzionálni egy nagyobb vállalattal.
Ekkor viszont a kényszerben lévő kisvállalat általában elveszíti a márkanevét, illetve nem Ő diktálja sajnos az összeolvadás utáni részesedését a cégben, és a nyereség nagy részéről szintén lemondhat. Ilyenkor csak a dolgozók munkahelyének-, illetve az eddigi technológia megmentése lehet a cél.Nem biztos, hogy lesz gyári 5.1-ünk
-
menyuskahh
tag
válasz
Balage700 #2834 üzenetére
App átforgatás nélkül akkor valszeg csak placebo lehet, mert dalvik cache-d marad. Mivel az ART-ot aktiválni jiayu s3 gyári kitkaten csak build.prop módosítással lehet elérni amit janaman részletezett ezelőtt. Ekkor a következő boot egy jó ideig eltart és az appokat átforgatja ART-ra. Ez elég experimental feature azért is vették ki hogy androidon belül átrakd, mert így lassabb lesz a teló mint dalvik alatt ugyanis a jiayu kitkat még teljesen dalvikra van optimalizálva. Annyi külömbség volt hogy benchmarkok rosszabbak lettek, és üzemidő megnőtt dalvikhoz képest.
-
egykettő
aktív tag
válasz
Balage700 #2484 üzenetére
Innen van a link, úgy tudom ez official. Nem zúzza le az adatokat csak a recovery-t meg a gapps-ot(google programok).
Kiegészíteném annyival, hogy először szedd le a play-ből a jiayu.es alkalmazást, ha még nem lenne felrakva. Ezzel tudsz twrp-t és gapps-ot telepíteni, janaman01 videója alapján. Tehát ha megvan a frissítés ismét meg kell csinálni janman01 videójában látható dolgokat. -
pusihusi
addikt
válasz
Balage700 #2285 üzenetére
Én is itthon vettem 90-ért, de nincs gondom, nem omlott össze a rendszer!
" A rendszer kigyomlálásának az lett az eredménye, hogy gyári háttérképet sem találunk a Jiayun, de sokkal bosszantóbb, hogy ha megpróbálkozunk egy saját kép beállításával, akkor a készülék "A Jiayu leállt" üzenettel adja meg magát." Ez sem iugaz
"Ennyiért a hasonló tudású Sony Z2 vagy a Honor 6 is megvehető, kicsivel többért pedig a 2K kijelzős LG G3 is. Bízunk benne, hogy a hazai forgalmazó a szoftverezettségre is jobban ügyel majd." Ezeknél egy fokkal jobb. Az LG G3 laggol mint a kutyaf....Ja és garancia is van hozzá. A napokban volt egy kis gondom, távsegítséggel megoldotta a szervíz
Nem Kínából
Egy kis segítség ha kell valakinek![link]
-
baitsee23
őstag
válasz
Balage700 #2181 üzenetére
Csináltam screenshotokat, de nem tudom feltölteni. Itt megnézheted őket.
Nekem nem kellett beállítani, és megy a 4G is. -
BullZeye
veterán
válasz
Balage700 #2016 üzenetére
Írtam WayteQ X950bt van, ezt szeretném lecserélni, mert nincs benne dugó elkerülő, ami BP-re qrwara kell. Külső vevőt szeretnék hozzá, de nincs olyan ami jó lenne. Konkrétan nem találtam olyat, ami USB töltőkábelbe lenne szerelve, BT pedig nem játszik, mert BT-on az autó van, hogy ha kocsi közelébe kerülök már kezdje is a zenelejátszást, és BT csak 1 eszközt kezel.
Mindegy is, nem zavar, csak ne istenítsétek, mert a tökéletestől messze van
Majd ha az autó tartójába alul tokostul lerakom, és belvárosban se dobja el a jelet, na majd akkor lesz tökéletes, addig csak használható
-
nagyra
tag
válasz
Balage700 #1998 üzenetére
Tesztelgetem én
Eddigi tapasztalataim:
-boot logó gagyi
-lassabb boot-olás 4.4-hez képest
-sajnos a camera2 API nincs implementálva, így nincs RAW mentés sem(de azért képeket lövök a mai nap folyamán és majd töltök fel)
-akkutöltés valamivel lassabb a gyári 4.4-nél
-bekapcsolás után kb. 3 percig nincs mobil térerő (szolgáltató)
-AnTuTu pontszám: 45102khm, ezzel beértünk One Plus One elé...
-GPS jobb, pl. 1. emeleten panelház szobájában is van 7 amcsi műhód, és be is pozícionál, nemsokára megyek dolgozni, megnézem majd mit művel a szabad ég alatt is
-recovery csak egy CWM van, de az is bugos (kb. 20mp-nként újraindul a teló...), így GAPPS sincs
-kapacitív gombok fényereje drasztikusan megnőtt, sőt már zavar is
-de amúgy gördülényen, csinos rendszer, ha megkapja a gyári 4.4 funkcióit (Smart Wake, MiraVision, stb.) akkor fain rendszer lesz -
Vartanus
őstag
válasz
Balage700 #1905 üzenetére
Igen szerintem is igen jó kis közösség gyűlt össze, vannak itt hozzáértő szakik is, rom fejlesztő kolléga is
Ahogy nézem maga az S3 is egy nagyon fasza teló igen jó hardverrel és strapabíró konstrukcióval, megfelelő gyártói támogatással a Jiayu részéről
(számomra meglepő módon,mivel külföldi fórumokon olvastam hogy régebben nem volt jellemző a Jiayura a szoftveres támogatása a telóknak).
Teszteled majd, hogy a Lenovo,LgCamera, FV-5-ös appok közül melyik ajánlható legjobban az S3-as IMX214-es kamerájához?
-
nagyra
tag
válasz
Balage700 #1862 üzenetére
A Camera FV-5 tényleg jó képet csinál, még a topik eleje felé töltöttem is fel összehasonlító képeket...
A Cinema FV-5-tel nekem is volt problémám, asszem a felbontást végül át tudtam állítani (sőőt, most hogy jobban belegondolok egy beállítófájlt kellett kézzel átírni, utána már nem fagyott ki), de vagy nem jó videót csinált, vagy valami bugja volt és azért hagytam a francba. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Balage700 #1692 üzenetére
Nekem travel charger van, melegszik es egy ido utan abbahagyja a toltest... Rendeltem egy jobbat a helyere addig meg hasznalok egy masik sz*rt... De kozben meg ugyan ez a fajta tolto ( csak egy masik darab ) csaladtagomnal teljesen jol mukodik, o azt hasznalja mar 2honapja kb. Gyakorlatilag lutri,hogy jot vagy rosszat kapsz
-
vipviform
senior tag
válasz
Balage700 #204 üzenetére
én 207-ért rendeltem a fastcardtech.com-ról. Már a postán van a mai infó annyi volt, hogy vizsgálják, hogy vámköteles e vagy nem. A menet annyi volt, hogy plusz 5 dodóért a holland bázisra küldték először, és onnan már uniós továbbküldés volt. Kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk. Megírom ígérem.
-
janaman01
addikt
válasz
Balage700 #204 üzenetére
uhh akkor én még jól is vettem ..igaz 2gb os de 215 dodo volt a vége 1 hét alatt itt volt és akkor még a dodo 260 alatt volt
akkor innen jobban megéri még mindig 265 a vége fedex szállitással...és nincs semmi plusz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest