- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
egykettő #3770 üzenetére
Mint már írtam ezelőtt, kB 4 hete még volt 4g a telón. De mivel instabil volt a hálózat így, vissza tettem 3gre. Se új romot se semmit nem változtattam a telefonon, ezért nem értem miért nincs.
Ja és nyiregyi vagyok.És hidd el rengeteget utána olvastam már de nem tudok rájönni mi lehet a baja.
-
bl1zzOne
csendes tag
válasz
egykettő #3667 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Nekem ez alapján a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy elveri a szifont. -
-
Balage700
tag
válasz
egykettő #3529 üzenetére
Láttam, reggel felraktam. Sajna az OTA nem valami jól működik, ezért a Recovery menüből raktam fel. Ez nem patch, hanem a teljes ROM. Egész nap nyúztam, szerintem korrekt. a 20%-os bug miatt tünhetett úgy, hogy jobb az aksi.
Szerintem korrekt, több lehetőség van, pl, szoftveres gombok előhívása, LED kikapcsolása, apró finomítások. Szerintem megéri felrakni az egyik legjobb rom véleményem szerint jelenleg a Jiayu S3-ra. 20 Mpixelig lehet feltolni a kamerát, de minek, jobb képet nem fog csinálni.
Ja, és....MÜKÖDIK A LENOVO APP!!!!!44444!!!!
-
d_laca
csendes tag
válasz
egykettő #3532 üzenetére
Üdv!
Nekem is hibás letöltést írt ki párszor, ezért megnéztem a TF oldalát, kiderült új telepítésként futna recovery-ből, vagy SP-vel! Hogy akkor mitől upgrade, nem igazán értem, ráadásul a teló 588 MB-t ír, géppel letöltve 556 MB!Download ROM and copy it to the internal SD.
Enter TWRP Recovery.
Wipe Data. (Optional, as does the installation)
Wipe Cache. (Optional, as does the installation)
Wipe Dalvik Cache. (Optional, as does the installation)
Format system. (Optional, as does the installation)
Install ROM from SD.
Automatic restart. -
baitsee23
őstag
válasz
egykettő #3519 üzenetére
Nekem is az van fent, de nem jött be. Valszeg a mobil boltos sem rakta fel tökéletesen - mondta is, hogy nagyon passzentos. Az egyik sarka picit fel is vált. Gyakran kicsit érzéketlenebb, az autós tartóban nagyon is.
A fóliával csak annyi volt a bajom, hogy a tok felgyűrögette. Ilyen macerában még nem volt részem. Minden telómhoz vettem egy tokot, fóliát és boldogan éltem tovább... -
Pakliman
tag
válasz
egykettő #3505 üzenetére
Cappa72 leírásában az is szerepel
Az eddigi telóimnál pl. teljesen jól működött: recovery csere, IMEI mentés stb.
Ennél a telónál viszont "No Support"
SPFlashTools-al sikerült (?) a mentés a preloader kivételével (állítólag a scatter-ben nem jól van a mérete)
A sz*rakodás helyett inkább cseréltem a recovery-t és onnan csináltam egy mentést.
-
-
robi1979
aktív tag
válasz
egykettő #3438 üzenetére
A ZTE Bade S6 nagyon tetszik a maga kis 5"-jával. Tudjátok mi a fura a Jiayu S3 ban? Hogy igazából ez az a teló (és sokkal több egy telefonnál) amire mindig is vágytam. Az a fura hogy amiet írtok hibákat én nem tapasztalom. A build számom valami S3SW 20150812-es rom. A GPS is pontos és gyors, maga a telefon a "kis" 3gb-jével mint a villám, B20, NFC, gyönyörű FULL HD kijelző, jó akksi stb. és full fehérben (pure white) egyszerűen még szép is, visszhang nálam nincs telefonálás közben és az sem utolsó szempont hogy mindkét sim foglalat tudja a 4G-t! Az összeszerelési minősége és az anyaghasználat egyszerűen kifogástalan. Nem recseg, nem ropog. Csak az a fránya 5,5"....Az én kezemhez nagy. Lehet megszokom vagy van erre valami gyógyszer?
-
patiati
csendes tag
válasz
egykettő #3390 üzenetére
Szerintem is. Nekem a Xiaomi MI Band-del állandóan szenvedett, amikor szinkronizálni akartam. Sokszor ki kellett kapcsolni a BT-t, majd vissza, hogy működjön. Most Xtreme alatt pedig megy tökéletesen.
Más; rendeltem egy új szilikon tokot. Semmi baja a gyárinak, csak az új mintás. Ez a f@s nekem is felnyomta a tempered glass-t, mint ahogy valaki korábban már említette. Utólag nézve, tényleg, sokkal szélesebb pereme van, ezért nyomta fel, szóval csak óvatosan a nem gyáriakkal.
-
gabika318
aktív tag
válasz
egykettő #3364 üzenetére
Wifi és minden más backup:
Titanium Backup ★ rootAPN:
írd felül a \system\etc\apns-conf.xml fájlt
erre:
apns-conf.xml -
BullZeye
veterán
válasz
egykettő #3300 üzenetére
Kínai szar nekem is volt fent alapból, de első dolgom volt újrahúzás után uninstallni minden (2db) kínai programot, de ez sztem alap, gondolom nektek is. És mióta megvan a telefon +1 hónap azóta kínai rom van rajta, és semmi furcsaságot nem csinált soha, pedig nincs fent rajta víruskergető. Csak ésszel használom, és kerülöm a nyilvános hotspotokat, ahol lehet.
-
egykettő
aktív tag
válasz
egykettő #2836 üzenetére
Azt hiszem busybox kell hozzá, ha jól nézem a partíciók mérete stimmel, mind a négy blokkeszköz ugyan akkora. Ennek pedig mennie kéne, tényleg meg kell kérni Cappa72-t.
Egyébként szerintem ezzel a módszerrel ugyan ezt csinálhatod. Annyi, hogy a scatter-be más néven van két blokkeszköz a Cappa72 szkriptje protect_f és protect_s néven említi ami a scatterba protect1 és protect2 néven van.
-
baitsee23
őstag
válasz
egykettő #2508 üzenetére
Li-ion, vagy Li-polymer akkukat max. a névleges kapacitásuk felének megfelelő töltőárammal ajánlott tölteni. A mi esetünkben ez max. 1500mA. A készülék egyébként nem fog egy szintnél nagyobb árammal tölteni, ha 5 V-tal próbálkoznál.
Nekem a hozzáadott Jiayu töltő 3-4 óra alatt feltölti teljesen. Az induló áram 1-1,1A, ami a legvégén lecsökken. -
robi1979
aktív tag
válasz
egykettő #2476 üzenetére
Én is szemezgetek egy fehér JIAYU S3-al, de Európában sehol nincs raktáron. Kérdés hogy ha innen rendelem és DHL-es szállítást kérek, erre még rájön az ÁFA meg a vám?
Milyen egyébként a teló? Közel 2 hónapja keresgélek, de ez az S3 fehér verzióban 3/16gb-sen tetszetős. Van valami rejtett hibája, típushibája? Romokkal mennyire van ellátva? Fontos funkció ami nekem kell hogy adott szám hívásakor vagy a hívás fogadásakor rögzítse a hangot, gyárilag tud ilyet? OTG/4G stb képességeit végig olvasgattam, pont ezért tetszetős. Anyaghasználata milyen (recsegés, ropogás stb)?NFC-t minden 3gb-s verzió tud?
Gondokodom még a Lenovo K3-note-ban, Meizu m1 vs m2-ben, UMI Emax.ban és a lenovo vibe x2-ben. Ezekhez viszonyítva milyen? A kamerája elfogadható minőséget produkál?
-
jata108
csendes tag
válasz
egykettő #2282 üzenetére
nem az fm rádióra gondoltam, hanem az fm transmitter-re. ha jól sejtem ennek egy rádiófrekvencián kellene továbbítania a telefon hangját (legyen az mp3 lejátszás, vagy telefonhívás), így az autórádió közvetlenül ki tudná hangosítani a telót. Jelenleg ezt egy külön kütyü segítségével oldom meg bluetooth kapcsolaton keresztül.
-
baitsee23
őstag
válasz
egykettő #2249 üzenetére
Meg kellene emelned pl. ragasztószalaggal, és alányúlni azzal, amit kaptál, és nem hagy nyomot. Annak a ragasztós felével le tudod szedni a kis piszkot, ami buborékot hagy.
Hozzáteszem, még én sem csináltam, csak profi felrakótól, meg videon láttam - mint amiket linkeltetek. -
RVR400
veterán
válasz
egykettő #2244 üzenetére
Kaptál hozzá kiegészítőket:
1. Nedves törlőkendő
2. Száraz törlőkendő
3. Ragacs a fennmaradt, résekben levő, stb szennyeződések eltávolításáraEzeket alkalmazod ebben a sorrendben, aztán a 4. kiegészítőt (maga az üveg) szépen ráejted pontosan a helyére, és kimegy alóla a levegő, és minden fasza.
-
gabika318
aktív tag
válasz
egykettő #1873 üzenetére
Én a gyári "tepsitokot" használom + gyári tempered glass-t.
8,5 dollár volt összesen
-
janaman01
addikt
válasz
egykettő #1873 üzenetére
Ha nem ejted le, akkor az üvegfólia min.fél év..(nekem 4 hónapja van fent és ha letörlöm, csilli villi)
A legolcsóbb szilikon tok ( van ahol adják is vele) pont olyan ami neked kell, én is azt használom viszonylag gyakran veszem ki, be...
Autós tartó nekem mahinált mert egy a gps em (mio) tappancsát hoztam össze egy tartóval amibe ugye belemegy a teló pont az végett hogy stabil legyen a kocsiban, és ne remegjen az egész...
Tehát ha veszel autós tartót mindenképp olyat ami nem "csipeszes" tehát belerakod és alul illetve kétoldalt fogja, és a tartó szára ne hajlithatós legyen hanem az a fajta ami merev műanyag ..másképp nagyon remegni fog...ez már nem egy kis darab készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged