Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 2 - ritmusérzék, stílusérték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
Old Gyfland #394 üzenetére
Az Advenced (3 gigás verzió) elvileg NFC képes, míg a Basic (2 gigás) az nem. De javítsatok ki, ha tévedek!
Mivel én legalább 3, de inkább 4-5 évre veszek telót, ezért fogom inkább az NFC képes változatot választani. Nem tudom, hogy valaha hasznát veszem-e, vagy, hogy fogom-e használni, de inkább fizetek most párezerrel többet, és tudja, minthogy 2 év múlva azon átkozódjak, hogy miért spóroltam ezen régen.
-
laychi
veterán
Megjött a második telóm. Most megyek hazafelé és jön a teszt.
Ezzel kicsit jobb a prohardver
Már fel is dobta a vezeték nélküli frissítést a teló az újabb rom-ra.
Írja is,hogy mik lettek javítva. -
vegyszer
addikt
válasz
Old Gyfland #394 üzenetére
Mindenképpen. Mert az e-pénisz egyszerre két dologtól is dagad. (mert ugye ez má' 64 fogú, és háromgigás is)
Szerintem reális értéke a 3GB - nak max eladáskor lesz. "me ez nagyobb, és a nagyobb mindég jobb"
-
Old Gyfland
tag
Hello srácok. Megéri a 3 gigás a plussz kb. 10 ezer forinfot szerintetek?
-
Zozo_ii
csendes tag
válasz
gabika318 #387 üzenetére
Köszi az ezköztárat!
Tegnap este sikerült megoldanom, most FlyMe OS van rajta, és egyelőre nem rossz. Pár napig még heggesztgetek rajta, és kipróbálok mindent, ami jelenleg elérhető. Várom az 5.2-t (de hát olyan még nincs is!, na pont azért várom, mert mindenki leszólja az 5.0-t /ami egyébként szintén nincs még nekünk/, hátha az 5.2 már jó lesz).
Köszönöm még egyszer! -
gabika318
aktív tag
Na, csak sikerült a vásárlás, végösszeg: 52.462 Ft
(2GB-os verzió)
Szállítási biztosítással. (572 Ft)Shop: www.geekbuying.com
-
gabika318
aktív tag
A gyári rom tartalmazza a scatter fájlt is, hiszen flashtoolal lehet felrakni.
S3 Advanced (3GB) ROM - S3S-20150204-164258.zip
S3 Basic (2GB) ROM - S3W-20150205-141543.rar
A preloadert, ha lehet ne piszkáld!
Carliv Recovery V6(CWM 6.0.5.1)
Egyedi (custom) ROM-ok linkjeit itt is és a Needromon is találsz.
-
Zozo_ii
csendes tag
Kétlem, hogy ügyelet után elolvastam az összes bejegyzést, de azért egy egészséges kettest kapnék rá.
Ma érkezett meg a 3 GB-s S3-asom (jiayu-store.com, 239$ express szállítással, jött még rá 21350 HUF ÁFA és vámköltség), és nekiláttam buzerálni.
Eddig sikerült feltenni a jiayu.es alkalmazást és a kínai program áldásos ténykedésének következtében feleröltettem a GApps-t.
Jelenleg a Win7 S3 külsö eszközként felismeri a telefont, tudok rá másolni ezt-azt.
Letöltöttem egy twrp-t és egy cwm-et is, de...
Az SPFlashTool ugye kér egy scatter file-t ahhoz, hogy bármihez is kezdjen a telóval, olyat meg a Droid Tool nálam fellelhető (talán) 2.5.8-as verziója nem tudott alkotni, mert nem ismeri fel a készüléket.
Abban a mindenki által gyönyörűen (és egyszerűen) abszolvált feladatban kérnék segítséget, hogy egy rendes ROM managgert/bootloadert(?) tegyek fel. Köszönöm! -
gabika318
aktív tag
sajna hiába a plusz "csak" 6000 FT, az 52-53 ezres vételárral is kimerítek minden keretet.... Megelégszem a 2GB rammal és megleszek az NFC nélkül is. Viszont mindenképpen Jiayu S3-at akarok...
Korábban G3 telóm volt, készítettem rá nem kevés írást + ROM-ot: Jiayu G3 témaösszefoglaló
Viszont, ha esetleg tervez valaki találtam egy népszerűbb és talán biztonságosabb shopot, ahol valóban 52-53 ezer ez a teló:
-
janaman01
addikt
válasz
gabika318 #379 üzenetére
Automatikusan ujraindul, de a chace. Se oldja meg....igazából semmivel nem jobb mint a gyari, kamera ugyanaz, dupla kopp nincs, talán a ram fogyasztása alacsonyabb , gesture nincs benne...még mindig a gyari megy vissza...
Más: hivásközbeni hangminőség ma nálam is tökéletes volt ..még, azt vettem észre olyan helyen romlik, ahol kevés a térerő -
gabika318
aktív tag
válasz
janaman01 #377 üzenetére
Biztosan bug mert a helye ott van, ahogy látom.
Annyira nem volt jó ötlet ez a lehetőség, vagy legalább hegyezték volna fHD-re. Mert így az összes alkalmazásban kéne egy olyan resorce-oknak lenni, amik támogatják mindhárom felbontást. És hát ugye, általában a \system alkalmazások nem mindegyikében van benne mindhárom variáns. Legalábbis a SystemUI.apk-ban ezek szerint biztosan nincs meg.vagy valami más a gond.... csak agyaltam kicsit...
-
janaman01
addikt
válasz
gabika318 #376 üzenetére
ja durva életemben nem láttam még ilyen romot én sem..alapból 1280 as felbontásban volt fel sem tűnt
...a 960 as már elég ratyi
de mint látod antutuban számit egy picit...viszont visszatéve fhd ba , mint látod is, valami nem kóser mert a térerő ikonok mellöl hiányzik a G jelzés illetve nem szinesek...
-
-
janaman01
addikt
-
gabika318
aktív tag
-
-
kzkz
őstag
válasz
gabika318 #368 üzenetére
Régebben rendeltem tőlük android-os tv kütyüt, szerintem okésak.
Tegnap még többe került náluk, mert különben ezt rendeltem volna, nem a 3GB-os verziót
MOst nézem, 189$, hogy jön ki 48eFt-ra???????Arra figyelj, hogy a paypal is ennyit ír ki, vagy átszámolja újra a dollárt... Kipróbáltam, ott már a 189$ fogad!!!
-
mayacska
csendes tag
-
vipviform
senior tag
Vagy Fedex az Aliról, akkor olcsóbb.
-
DcF1sh
csendes tag
Pandawill akcióban a 3 GB -os modell 55 500 Ft lesz!
Érdemes innen rendelni?
Sima "Reg Airmail By Singapore Post Ft0.00" csomag küldéssel meg lehet úszni a vámot/áfát?A "IMPORT TAX & VAT INSURANCE" biztosítás eléggé megnőtt. Decemberben 5% volt most 20% felárat kérnek érte.
Az aliexpress-en megjelentek hamisítványok is S3 -ból.
Küldenétek egy aktuális linket, hogy honnan érdemes még rendelni? -
vipviform
senior tag
A téglából, újra telefon lett!
-
vipviform
senior tag
S3W-20150205-141543 a needromról, flashtools-al simán felmegy. Minden benne van ami kell, kivéve a kínai 4G-t, de talán ez nélkülözhető.
Bővebb infót kapsz janaman01 fórumtárstól, nekem is ő segített, simán ment minden telefonos segítségével, mégegyszer nagy köszönet érte!
-
hrabanc
tag
válasz
Magicrat #347 üzenetére
Félreértés ne essék! Én janaman01 munkáját és kísérletező kedvét nagyra értékelem! Tudom, hogy ez mennyi munkával jár! Köszönet neki a tesztért is!
Csak arra voltam kíváncsi, hogy ez a telefon minden extra mókolás nélkül tudja-e azt, amit később Magicrat a #348-ban írt.
Azóta már olvastam, hogy igen.
janaman01-nek még egyszer köszönet! -
chylax
újonc
Melyik romot érdemes használni akkor? Valaki írna egy összefoglalót a tapasztalata alapján?
-
vipviform
senior tag
Telenort és T- mobilt használok.
-
-
vipviform
senior tag
A hangról, pedig annyi, hogy fülessel, /Marley/ abszolút jó...
-
vipviform
senior tag
Még annyi, hogy én Budaörsön lakom.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy kis tapasztalatot megosztani Veletek. A teló szerintem penge jó! Ugyan kellett cserélni rajta ROM-ot a legújabbra, de innentől minden funkció *-os 5-ötös. A ROM cserében "janaman01"-es fórumtársnak nagyon nagy köszönet érte, lépésről lépésre segített és tökéletes a teló. Magyarul tud, GAPPS OK, a GPS meg fantasztikus, csatolom a képernyőképeket. Nekem van egy XIAOMI REDMI NOTE-om, de ez jobb.
A GPS teszt a lakásban, szobában történt!!! A 4G is tök jól megy!
-
nagyra
tag
válasz
Magicrat #348 üzenetére
Jó hírem van, az S3W kódjelű gyári ROM-ok mind ilyenek (international verziójú telókat ezzel küldik), van rajta GAPPS, kínai nyelvű progi nuku, magyar nyelv van, GPS full reset után 60mp alatt talál pozíciót, mobilinternettel (A-GPS) ez 11mp, trémobil 4G hálózatára pedig rácuppan.
Persze a Lollipoppot várom már, ugyanis RAW módban istenkirály képeket lehet majd lőni (ha a driver-ében engedélyezik, ha meg nem, akkor a Oneplus One-ból valahogy kiműtöm/kiműti valaki)
hevizms:
-
hevizms
addikt
válasz
Terentius #344 üzenetére
Még nem hallottam olyan telóról amit az arra hajlamos emberek ne romolják.Aki olyan beállitottságú mint janaman01 az bármelyik telóval ezt csinálná.A Thl 2015-el is.
Bár minden típusnál lenne egy ilyen kisérletező kedvű ember.
Nekem abszolut nem az jött le ebből hogy ez a telefon rosszabb lenne mint a többi.
Pld van a Samu g2 ami talán a legjobban eltalált típusa a galaxy sorozatnak,mégis egy rakat rom van hozzá,mert mindig van egy telefonnál ami éppen nem tetszik valakinek. -
Magicrat
tag
Ugyanmár, janaman01 egy őrült forradalmár, az ilyenek váltják meg a világot. Nélkülük nem lenne haladás, de azért eléldegélnénk valahogy
Én már várom a 3Gb-os változat első benyomásairól valakinek a beszámolóját. Még kb két hét, és megrendelhetem vagy ezt, vagy a 2Gb-ost
váááááá, már nagyon várom
-
Terentius
őstag
Nagyon szemeztem ezzel a telóval,de ez a sok romolás mindig elvette a kedvem.Inkább lehet veszek egy THL 2015-öt hasonló paraméterekkel,de egy gappsos, nemzetközi gyári rommal.
-
janaman01
addikt
én is játszadoztam egy kicsit , csak én a romokkal
3 at kipróbáltam megint , a flyme már egész jó úton van a végleges verzióig...
a kele os hasonló mint a gyari, csak nincs benne alapból gapp( rá lehet tenni), 4g stb megy , magyar nyelv nincs benne, kamera , vide hasonló mint a gyari , ezért nem érdemes lecserélni..
-
nagyra
tag
Játszadoztam a kamerájával kicsit, és fel is töltöttem 3 képet ide:
KÉPEKTehát lőttem egyet a gyári kamera app-al, egy másikat a Camera FV-5 nevű appal csináltam, a harmadikat szintén a Camera FV-5-tel, de az "exposure bracketing" opcióval, ez 3db jpg fájlt csinál, ezeket photoshoppal HDR-esítettem.
Szerintem elfogadható az elkészült képek minősége, többre nem is vágyom -
janaman01
addikt
szia , a témainditóban belinkelt twrp, jó hozzá, a gappsot a jiayu es segédletével tudod felrakni, illetve a twrp-t is, fentebb van linkelve róla videó, rom ügyileg szinte azonos, fel lehet rakni a 2g s et is csak az nfc nem fog müködni, forditva is igaz, de lehet egy idő után változik ez majd...
más aki hoszabb üzemidőt akar, annak egy lehetőség, ugyanis a goophone 3500 ös akkuja épp jó bele
-
eeger
csendes tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egy ilyen kütyüt 3GB RAMmal. Akinek ez a verzió már megvan, attól kérnék linkeket / hasznos infókat, hogy
1. A TWRP 2.8.4.0 verziója kompatibilis?
2. Első körben csak egy google services / apps csomagot szeretnék rátenni, honnan?
3. A 3GB-ossal melyik ROMokat próbálhatom?
4. Nulladik lépésként jó lenne megszabadulni a bloatware/malware cuccoktól - kicsit szkeptikus vagyok a kínából érkező termékkel kapcsolatban. Erre van valakinek ötlete? Elég egy vírusellenőrzőt rátolni USBn? -
vipviform
senior tag
nincs root a telómon, tud valaki segíteni? SOS
-
janaman01
addikt
-
nagyra
tag
A Jiayu.es-ből raktam fel TWRP recovery-t, de azzal sajnos nem lehetett az NVRAM-ot lementeni. Az xda-developers Jiayu S3-mal foglalkozó fórumában viszont linkeltek egy módosított TWRP recovery-t (mondjuk én egy kis trükközéssel az Jiayu.es app-ból raktam fel), szóval gyorsan le is mentettem a saját NVRAM-omat.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59337626&postcount=540
-
vipviform
senior tag
Ezen a kütyün még az időjárás is kínai, van megoldás?
-
vipviform
senior tag
Kért egy frissítést azt engedtem. Root nincs.
-
vipviform
senior tag
Semmit nem állítottam ár rajta
-
vipviform
senior tag
Nagyon nagy segítség kéne!!! Megjött a teló, nincs rajta gapps, bár így kértem, a gps nem bekapcsolható a többi funkció megy mit csináljak?
-
nagyra
tag
Én egy február eleji akcióval rendeltem, Ship out in 40 days (40 napos csomagfeladással), szóval tudtam, hogy akár 40 nap is eltelhet, amíg feladja. Ez végül 36 nap lett. Úgy emlékszem, hogy szerdán kapta meg a csomagot a DHL, az hétfőn ért Angliába, és ott még aznap feladták Fedex-szel és kedden kaptam kézhez.
-
laychi
veterán
Nekem is wifi gondom volt a telóval,másik rommal is.
Csak nekem alapból nem csatlakozott fel,nem volt ilyen,hogy egysher igen,utána nem.
Routerről is osztottam többféle képpen netet,titkosítással,anélkül,statikus vs dinamikus ip(dhcp)
Megváltoztattam a hálózat nevét is.sehogy se volt jó. Telóról is osztottam neki,az se jött be.
Visszavittem cseréltetni,várom az újat. Elméletileg a hét második felében meglesz.Nálad mi volt a megoldás,írd le légyszíves.
Ha esstleg az újnál is előfordulna kipróbálnám.Előre is köszi.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
nemsoká megy privátba a videó..
addig is ezt töltsd le és telepitsd fel, illetve a biztonsági beállitásokban engedélyezd a superusert 8root)
-
pmzh
csendes tag
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Esetleg arról is tudsz mondani valamit , hogy a Wifi miért írja azt , hogy hatókörön kívül vagyok ? Itt van mellettem a router. Első indításnál semmi baj nem volt , tökéletes volt a wifi. Most meg azt írja hatókörön kívül , minden kapcsolatra. Érdekes.
-
janaman01
addikt
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nem lesz jó....a gmail bajos lesz.....
Inkább, felrakod a jiayu es apk.t, ott letöltöd a twrp recoveryt, és onnan feltolsz egy gapps csomagot amit ugyancsak a jiayu apk val le tudsz tölteni figyelj oda hogy 4.4 gspp csomagot tölts le , majd ha inditod recoveryben , akkor a belsö tárhely jiayu/download ból install a gapps...
Ha nem egy értelmű akkor csinálok videót...Más a gpst én sygic el használom, a glonass az orosz műhold , playrol egy gps test és ott látod a zászlók alapján ,( amcsi orosz kinai) hogy milyet talál épp..
-
mayacska
csendes tag
Hello! Így próbáld.
-
pmzh
csendes tag
Sziasztok ,
Megérkezett az én kis Jiayum is. Nincsen rajta play store illetve google appok. Lenne olyan kedves valaki segíteni, hogyan tudnám beszerezni őket ? apk fájl formájában leszedtem egy play store-t de telepítés után nem indult el. Előre is nagyon szépen köszönöm. Szép napot !
Üdvözlettel : Ádám
-
nagyra
tag
Na, végre megkaptam én is a telefonomat
Nekem is jó lett a Fedex-es rendelés, Aliexpress-ről, Top-one Trading eladótól.Határozottan tetszik a készülék, most olyan helyen is van térerőm, ahol az előző telómnál nem volt ("lemez" épület), a készülék tényleg gyors, egyetlen dolgot nem teljesen értek, az a GPS... Engineer menüből YGPS-szel nézve full restart után, kb. 60mp alatt stabilizálódik, aktív mobilinternettel (A-GPS) pedig kb. 11mp alatt. Nekem ez tökéletes, nem is ezzel van a gond. Az iGO-t szoktam használni, fel is raktam a legfrissebbet, de 1.: nem kezeli a mágnesesség érzékelőt, szóval nem forog a nyíl, ha én forgok (nincs kocsim, és gyaloglásnál elég minusz), de a gyári Maps-ben jó. 2.: nem lát a teló Glonass műholdakat (ezt is iGo-ban, YGPS-ben nem is látom ahol kiírná ezt).
Nektek mi a tapasztalatotok, és melyik GPS progit használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung QE50Q80D Felsőkategóriás 127cm AI 4K Qled Smart Tv!(Szinte új dobozos)
- MSI Cyborg 15 A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Sigma 56mm F1.4 DC DN
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest