- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
hmm.. nekem már viszonylag régóta megvan a teló, nálam is előfordult párszor viszont mikor elöjött a probléma, és szólt a másik fél, akkor egy restart és minden helyreállt.......
Engikrisztus: nagyon szivesen
nagyra: hát sajnos megvan, csak mint az ökör nekiestem a gappsal stb...és a dupla koppos at és társait utoljára hagytam
-
janaman01
addikt
-Driver telepítése.
Az alábbi beállítások szükségesek Win8; 8.1 operációs rendszerekhez. Aláíratlan driverek telepítésének engedélyezésével újra indítani a pc t.
Elérési út:
Gépház - Frissítés helyreállítás – Helyreállítás – Speciális rendszerindítás - Újraindítás Hibaelhárítás – Speciális – lehetőségek - Indítási beállítások - Újraindítás
A windows újraindulásakor válaszd a hetes menüpontot, vagy nyomd mega 7-es a gombot.
Most már lehet telepíteni a drivert.ez az új frissités leszopatott a jó édes.....a gmail elöször szinkronizál utána csak úgy csinál...nem jön semmi,,,,,,mondom rénézek mi van , frissitettem és jönnek a mailek mint állat.....ujra raktam a gappot sőt az egész romot minden k annyát már volt gapp után reset chace minden ugyse jó...szóval ez az új frissités a gmailt jól el k ja..már bocs de ideges vagyok.....
-
janaman01
addikt
nem zetközire az életbe nem fog felmenni az ota....
a hanggal kapcsolatra meg azt tudom mondani miután felraktad a kinait nyomni kell a gyari visszaállitást , rsetet az megoldja, a töltést nem tudom
nagyra
ké én egnézem a másikat csak elfelejtettem a belépési jelszót ( ujra huztam a winfost) és most 15 percre elhajtott a pcsába
-
janaman01
addikt
azért nem frissit mert a nemzetközi rom van rajta..azt meg nem frissiti otan...a W jelölés azt mutatja..annyi hogy abban benne a gapps..de a kinaira is rá lehet tenni a jiayu es apk val...annyit tudsz hogy letöltöd a legfrisebb romot és flash toolal felcsüröd...a kinzone hoz képest milyen ?
-
menyuskahh
tag
Nem akarok belekontárkodni, de tudtommal az okostelefonoknak fix apertúrájuk van, ugyanis azt egy lencsével lehet növelni illetve csökkenteni, azáltal hogy a lencsetávot növeled nem?
A Jiayu S3-nak F 2.0 apertúrája van, ami jónak számít, itt ugye minél kisebb a szám annál nagyobb az apertúra. Itt asszem úgy van hogy az F2.0 50%al több fényt enged a szenzorhoz mint az F2.4. Továbbá az apertúra nemcsak a fény "beengedésénél" játszik szerepet, hanem a mélység élességben, ugye minél nagyobb az apertúra (minél kisebb az F, ugye pl F2.0 az nagyobb mint az F2.4 stb...) Tehát itt ha egy közeli dologra fókuszálsz, akkor a háttér elmosottabb lesz, mintha egy kisebb apertúrájú telefonnal vagy lencsével fényképeznél.
Illetve még annyi, hogy minél nagyobb(tehát kisebb az Fszám) az apertúra, annál gyorsabban tudjuk "ellőni" a képet, mert a megfelelő fénymennyiség szenzorhoz juttatásához elég kevesebb idő, mivel a nagyobb apertúra jóval több fényt enged be, összehasonlítva a kisebb apertúrával. Ezért van pl az, hogyha összehasonlítunk egy régi telefont vagy digit fényképezőt, akkor egy régi digit géppel pl sport vagy "mozgós" képeink szinte mind elmosódottak, míg a mai akár okostelefonokkal is viszonylag normálisabb "mozgós" képeket tudunk lőni.
Telefonoknál tényleg nemtudom hogy ez hogy működik, de én úgy tudom hogy állítani nem lehet csak rendes("méretes") lencsékkel. Javítsatok ki ha tévedek -
laychi
veterán
Nem néztem,mert minden mással foglalkoztam
Majd megnézem valamelyik nap.
Meg nem 100%-ról indul egyik teló sem átvételkor,ötven pár % volt.
kb másfél-2 óra asphalt 8 viszont leszedett 25-30%-ot feltöltés után.
azt nem értem,hogy ez símán fut,nfs mw meg kidobott,miután lejött a frissítés
Ja amúgy le is lett frissítve telóról nem gépről az update rom-ra. 2.hó 5-ikei. -
janaman01
addikt
na akkor a kollega még meg is lehet vele elégedve
nincs azzal gon szerintem sem..( én is előkapom a beszerzőmet ehehehe) telefonon visszanézve illetve gépen nekem tökéletes...nem plakátméretben nézegetem úgyse...
-
laychi
veterán
hát én nem tudom,de ez az autofocus nagyon gyenge.
Pl le akartam fényképezni a samsung töltőmet,gondoltam megnézem a betűk mennyire olvashatók,elég közel vittem a kamerát kb 20cm és amikor ráfókuszál egy pillanatig fasza jó,de amikor beáll a fóküsz(zöld lesz),akkor tök homályos,fényképen is...De ha jól emlékszem írtad is korábban,hogy valamelyik főzött rommal sokkal jobb képeket lőttél.
egyébként az engeener módba be lehet lépni kódolás nélkül is. van egy mtk applikáció,ami playről tölthető.
[link]" még középen fasza éles, de a szélein már kezd homályos lenni a téma"
mintha makrót csinálna,csak azt is elég silányan akkor...
-
gabika318
aktív tag
sajna hiába a plusz "csak" 6000 FT, az 52-53 ezres vételárral is kimerítek minden keretet.... Megelégszem a 2GB rammal és megleszek az NFC nélkül is. Viszont mindenképpen Jiayu S3-at akarok...
Korábban G3 telóm volt, készítettem rá nem kevés írást + ROM-ot: Jiayu G3 témaösszefoglaló
Viszont, ha esetleg tervez valaki találtam egy népszerűbb és talán biztonságosabb shopot, ahol valóban 52-53 ezer ez a teló:
-
gabika318
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest