- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmzh
csendes tag
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Esetleg arról is tudsz mondani valamit , hogy a Wifi miért írja azt , hogy hatókörön kívül vagyok ? Itt van mellettem a router. Első indításnál semmi baj nem volt , tökéletes volt a wifi. Most meg azt írja hatókörön kívül , minden kapcsolatra. Érdekes.
-
janaman01
addikt
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nem lesz jó....a gmail bajos lesz.....
Inkább, felrakod a jiayu es apk.t, ott letöltöd a twrp recoveryt, és onnan feltolsz egy gapps csomagot amit ugyancsak a jiayu apk val le tudsz tölteni figyelj oda hogy 4.4 gspp csomagot tölts le , majd ha inditod recoveryben , akkor a belsö tárhely jiayu/download ból install a gapps...
Ha nem egy értelmű akkor csinálok videót...Más a gpst én sygic el használom, a glonass az orosz műhold , playrol egy gps test és ott látod a zászlók alapján ,( amcsi orosz kinai) hogy milyet talál épp..
-
janaman01
addikt
válasz
mayacska #265 üzenetére
magyar benne, értesitő fény nincs, bluetooth nem jó...4g még annyira se mint a másikban..érdekes, ugye itt nincs hogy 3/4 előnyben hanem csak 3 pioritás, vagy 4 pioritás....ha a 4 et jelölöm be akkor térerö eltünik és annyi , ha átváltok 3 ra akkor visszajön....illetve van egy 592zn jiayu s3 baseband abban be lehet pipálni hogy tdd lte...de az a kinai 4g...egyszóval még ez se a mienk
a gappsot nem is raktam rá...(nincs rajta) -
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest