Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
Thor Steinar #86 üzenetére
En ma kaptam meg. 55$ volt a refurbished. Eddig nagyon baba.
Mivel atneztem a manualjat, abban azt irtak, hogy single mode-ban csak a jobb oldalit lehet hasznalni. -
Bennyboy
őstag
Ti mivel tisztítjátok a műanyag tokot?
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok! Galaxy S 10+-hoz használok egy sima Elit-t. Mostanában azt vettem észre, hogy nagyon kásás, élvezhetetlen lettek a mélyebb tartományban lévő hangok. Próbáltam már mindenféle beállítást, de semmi.
Valakinek van ötlete? -
Thor Steinar
tag
Sziasztok . Elit 65t active. Csak a baloldali fülest hogy lehet bekapcsolni? Amit ír hogy nyomom a hangerő gombot az nem működik azt írja a telefon hogy nem sikerült párosítani.
Köszi! -
Feedoo
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Adott egy Jabra elite 25e Bluetooth headset! Az a gondom ,hogy egyik pillanatról a másikra nem érzékeli a hangerő gombokat! Van valakinek ötlete mit lehetne vele kezdeni?
Előre is köszi a segítséget! -
426os
őstag
De, tud többet is. Nekem a következőképpen sikerült: fülben tartva hosszan (~3mp) nyomni a jobboldalin lévő gombot, illetve a baloldalin az alsót. Kis hanggal jelzi, hogy kikapcsol. Újra nyomni hosszan a gombokat és akkor bemondja, hogy most lehet csatlakozni. 3 eszközzel lőttem így össze.
Más:
futott még bele valaki balansz problémába? (bal oldal halkabb) neten (főleg reddit) sokan panaszkodnak rá, nekem is feltűnt a hiba. Végül a Jabra app letörlése oldotta meg a problémát, azóta hibátlan. Az app nélkül meglehet tudni valahogy hány százalékon jár az akksi? Csak egy ikon van a státuszsoron, de az nem mutatja elég részletesen. -
Bennyboy
őstag
Csak úgy lehet új eszközhöz csatlakozni vele, h resetelem? Nem tud um. megjegyezni 2 dolgot?
-
tenonius
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg valami megoldás arra, h a nem fogadott hívást visszahívjam, az eddigieknél 2x rákoppintottam és működött! Most ez más funkciót aktivál. Szoftveresen nem tudom ezt valahogy átállítani? Köszönöm a választ!
-
Nah megérkezett az a sima elit 65t-m. Első hallgatásra meg vagyok vele elégedve, most töltődik, mert addig nem lehet frissíteni se, amíg nem éri el az aksi az 50%-ot.
Az appot már letöltöttem. Nah majd délután otthon tesztelem . -
Én most gondolkodok egy ilyen füles vételén. A sima elit jó lenne nekem. Most egy Xiaomi mi airdots pro-t használok és a zenelejátszással meg vagyok elégedve, viszont telefonálásnál sokszor szarul hallanak. Így nem is szívesen használom erre. Mikor a tapasztalatok ezzel kapcsolatban a jabránál? Olvastam pro és kontra véleményeket itt is.
-
Elkezdtem aktívabban használni de egy éjszaka alatt 77 % ra töltötte fel magát másnál is van ilyen ?
-
patyka
csendes tag
Üdv.
Egy hete vettem én is egy Jabra elite 65t-t és olyan problémám lenne, hogy hívás közben a másik oldalon mindenki arra panaszkodik, hogy a külső zajokat jobban hallja mint engem.
Másnál is így van, vagy esetleg valami beállításnál tudom ezt kikapcsolni vagy a készülékem hibás? -
Üdv !
Sony fülesem tönkre ment amit fentebb írtam eMAGnal le vasarolhattam az árát így ezt választottam nagyon még nem volt időm ki próbálni de első benyomásaim hogy nagyon jó hangja és stabil a fülben. -
Bennyboy
őstag
Pár nap használat után a véleményem a Jabra 65t Elite-ről. Elképesztő hangja van. Féltem, h nem lesz elég mély benne és túl halk lesz de hála az égnek remek hangja van. Mivel főleg edzéshez vettem így fontos volt, h ne mozogjon a fülemben és ezt is teljesíti. Az a fura, h amikor először mentem le a terembe akkor elég sokszor volt kis szakadás (gondolom a sok jel miatt) most viszont 1x bő 1 óra alatt. Mióta meg van azóta csak ezt használom. Ajánlom mindenkinek bár csak 30-at szántam volna rá de remélem nem 1 évre fektettem be rá.
-
Bennyboy
őstag
Ha minden igaz holnap kapom meg. Majd írok róla.
-
nbukta77
addikt
En szeretem.
-
Tündike25
tag
válasz
SlayerPrince #65 üzenetére
Köszi, időközben megvettem én is.
2 dolog zavar benne igazából baromira:
- mind a 2 fülest egyenként kell kikapcsolgatni, ráadásul a bal oldali nem is ad semmi visszajelzési hangot.
- van benne kb 1 másdoperces lag mikor leállítom a zenét. Pedig még a "100 éves" Plantronics-om is rögtön le tudta állítani a zenét.Bevallom, összességében nekem az még mindig jobban bejön, főleg ambientben sokkal jobb.
Fülharangot tudok venni valahol? A közepes túl nagy, a kicsi pedig túl kicsi és ezért olyankor szarul is szól már. Valahogy a kettő közötti kellene.
-
buborekosviz
tag
válasz
SlayerPrince #64 üzenetére
Én is ráugrottam egy pár 65T Active-ra a héten.
Egyetlen apróságba szaladtam bele, hogy a jobb oldali fülesen időközönként egy pukkanást hallok, ami élhető de boszantó.
Amire rájöttem ezzel kapcsolatban.. ha elnémúl a zene, utána pár másodperc múlva pukkan egyet a jobb oldai füles aztán zene indítás elött pukkan egyet újra. Ha aktív használatban van, akkor nem csinálja ezt csak amikor semilyen hangot nem kell kiadnia.
Jól tesztelhető pl a rendszerhangokal.. nálam képernyő feloldás és zárás után is hangot ad ki és ha várok pár másodpercet a kettő között, akkor mindkettő esemény után "pukkan".Mintha takarékos üzemmódba menne ilyenkor, amikor meg hangot kell kiadnia akkor vissza vált.
Esetleg megnéznéd, hogy te is tapasztalsz hasonlót? Lehet csak az én fülesem csinálja, akkor viszot cseréltetem még most.
-
SlayerPrince
csendes tag
Néhány napja vettem egy ilyen Jabra Elite 65T-t, egy ideje gondolkodtam már egy lehetséges opción ami a vezetékes fülhallgatómat, valamint hagyományosan össze kötött Bluetooth, gyenge aksis fülhallgatómat váltja, apple termék kizárt volt mert drága, Huawei szintén drága, és végül maradt ez a listán, egy Orange üzletben 99 EURO volt két év garanciával, szóval nagyon jó vételnek számított, első naptól kezdve imádom, cserélhető méretű a gumiharang ami fontos szempont volt, jellemzően nagy harangok nem jók nekem, és a túl kicsinél a hangzás is érdekesen másnak hat ezen a fülesen. Közepes haranggal viszont tökéletes. Jó hangzás, számomra a zajszűrés tökéletes, azonnal tudtam updatelni a fülest amint az applikáció el indult a telefonon. Az aksi idő több mint tökéletes. Edzés közben meg sem mozdul a fülbe, és viselet közben sem nyomja a fül belsejét.
Motorola Moto Z3 play-el használom, és tökéletesen működik. Próbáltam egyszerre kapcsolni a windowsot futtató laptophoz és a mobilhoz. Működik a kapcsolat, de a két hangforrás közötti váltás nem mindig jön létre.
Számomra ami nem tetszik az a kínai műanyag dobozka, mivel ezeknél a füleseknél a dobozka nagyon fontos kellék, lehetett volna mágneses a belseje, hogy tartsa a fülest, és az anyaga is valamivel jobb minőségű, kerestem netten de nem találtam hozzá semmi kis borítót vagy valami ami kicsit jobb hatást kelt az ujjlenyomat gyűjtő műanyagnál.
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Üzemidőben mik a tapasztalatok? 4-5 órát tényleg kibír, vagy közepes hangerőn akár többet is? -
Shad0w
senior tag
Nekem Samsungom van Android 8-al. Viszont PlayStore-ban Huawei-esek egyik részének az segített, hogy kikapcsolták az akkumulátor optimalizálást. Másik részének pedig az, hogy manuálisra állították a JabraServices indítását. Nincs Huawei-em, szal most nem tudok how-to-t írni. Utóbbira ezt találtam:
"Fix for Huawei Mate or P phone users who cannot run the Jabra Sound + App because it keep asking you to let Jabra Service to run in the background: 1) Go to settings... Battery... Battery Usage... 2) Locate JabraServices and click... then click Launch... 3) Disable Manage Automatically and enable all in Manage Manually, including Run in Background (the most important!)"Ha nem megy az angol szívesen lefordítom, de jobban jársz ha megy az angol
-
AbuDabbi
újonc
Ma voltam és kicseréltettem. Nem jártam sikerrel, ugyan úgy jelen volt a hang a bal fülkagylóban. Másodjára már egy sima változatra cseréltettem le. Probléma ezen része megoldódott. Viszont az alkalmazás nem észleli a fülest. Végig csináltam kétszer, amit írtál, de még úgy sem ment.
-
Shad0w
senior tag
Jaaa, ez határozottan nem normális. Annak fényében, hogy csak a bal oldalon van a hiba, kicsi az esély, hogy tudok segíteni, viszont gyárilag van pár állapota amikor ilyet tud csinálni (ezek legtöbbször mind2 oldalon hallhatóak):
- nincs bekapcsolva a hearthrough? Jobb oldali fülesen dupla gombnyomásra ki/be kapcsol a funkció.
- ha PC-re csatlakoztál nem lehet, hogy a "headset"-re raktad a hangot? A képen nálam "Disabled"-re van állítva pont ez miatt. (fogalmam sincs hogy hívják magyar Windowsban, ha angol Windowsod van csak írd be a start menübe, hogy "sound". Legjobb tippem, hogy magyarul "hang" vagy "hangok" lesz)- szintén ha PC-n használod: le van némítva minden mikrofon?
- ha telefonra feltetted a Sound+ -t akkor ott a "Focus" módban lehet kiválasztani mindenféle zajt háttérnek, hátha véletlenül benyomtad az egyiket (white noise, pink noise erősen hasonlít arra amit mondasz)
- Ha nem csatlakozik a telefonos appra és Androidos telefonod van, akkor tedd fel a "jabra services" appot is (egyik lépésnél ad linket, de külön is rákereshetsz). Ha fent van a Sound+ és a jabra services is:
1. unpair-eld a fülest
2. indítsd újra a telefont
3. amíg a telefon újraindul kapcsold ki a fülest: nyomd a jobb oldalin a gombot ~3 másodpercig amíg pirosan nem villog, engedd el a gombot.
4. tartsd nyomva a jobb oldali gombot ~10 másodpercig amíg nem villog lilán. Most sikeresen factory resetelted
5. indítsd el az appot és csináld végig a lépéseketMost csak ennyi ötletem van. Aztán lehet hogy csak kifogtad, minden sorozatgyártásban vannak hibák, és mindig átjut 1-2 a minőség ellenőrzésen is...
-
AbuDabbi
újonc
Kedves Forumozók!
A mai nap lettem a tulajdonosa egy Jabra Elite Active 65t "true" wireless fülesnek. Nagyon pöpec kis cucc, jól szól, jól illeszkedik. Hozza, amit elvártam. Viszont a bal fülkagylóban statikus zaj hallható zene hallgatás közben, ami 50 gurigáért ne legyen már. Szó mi szó, zavaró. Ez típus hiba, csere megoldaná? Vagy a bluetooth kapcsolattal van a probléma? Egyébként egy Huawei P20 készülékkel próbáltam. a A kérdésem azokhoz szól, akik rendelkeznek ilyen fülessel, vagy benne vannak a témában.
Előre is köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Üdv,
Dávid -
Ja, nem azért írtam egyébként, hogy én védeném ezt a cuccot, nekem nincs is.
De tényleg vannak bt fejhallgatók (ráadásul a nevesincs kategóriában is) amik semmit sem késnek és nem monó állapotról beszélek. Amikor pl a tévében teniszt nézek, akkor ott a labdaelütésnél igencsak feltűnne ha ha késlekedés lenne a hangnál de nincs. Darts közvetítésnél szintén nagyon feltűnő lenne a minimális hangkéslekedés is amikor a nyíl a táblába csapódik de nincs. Volt olyan fülesem ami késlekedett és ott ezek a dolgok amiket írtam (pedig csak a mp töredékéről beszélünk) nagyon feltűnőek voltak, de a jelenleginél semmi nincs. Drágább fejhallgatóknál ha jól tudom (mintha olvastam volna valahol), akkor állítani is lehet valamit ezzel késlekedéssel kapcsolatban. -
Shad0w
senior tag
válasz
sityupityu #54 üzenetére
Igen. Amit eddig használtam X2T füles csak akkor késleltetett ha mind2 oldala be volt kapcsolva és egyértelműen a stereo mód miatt van az egész. Ennél a Jabránál akkor is megvan ez a késleltetés ha csak a jobb oldalit használom (a bal oldalit nem lehet használni a jobb oldali nélkül). Ez mondjuk sokat nem jelent, soha nem terveztem mono módban használni.
Ja, és félreértés ne essék, én imádom a Jabrát. Már tényleg csak ez a késleltetés legyűrése van hátra és révbe érhet ez a technológia. Alig várom a következő generációt!
-
-
Shad0w
senior tag
Vettem én is egy ilyen Elite 65t-t. Több helyen is írták, hogy itt már nincs késleltetés, lehet filmet is nézni. Hazudnak mind. Valóban ennek van idáig a legkisebb késleltetése azok között amiket próbáltam, de messze nem olyan kicsi, mint bármi másnak ami nem teljesen vezeték nélküli vagy USBs vagy jack dugós. Minden más amit olvasni lehet itt és a többi helyen helytálló. Remélem előbb utóbb megoldják már ezt a késleltetést...
-
sid87
senior tag
Vásárlásnál én is gondolkodtam még több olcsóbb megoldásban. Sajnos kipróbálni egyiket se tudtam vásárlás előtt, ezért féltem is kiadni ennyi pénzt. De bíztam a jó véleményekben.
Az agybadugós fülesek nekem mindig is könnyen kiestek a fülemből, de ezt egyszer beteszem és csak akkor kell vele foglakozzak, ha ki akarom venni. Egyáltalán nem zavaró és stabil, még egyszer sem éreztem hogy ki akarna esni.A hangminőség meg elképesztő.
-
LendvaiB
csendes tag
Sziasztok,
az Erato topikba is írtam, de hátha ez jobban pörög:Fülhallgató vásárlás előtt állok, az Erato Verse a befutó eddig, de a Jabra Elite és Muzix Air Twins, ami szóba jöhet még.
Az Erato ár-érték arányban tűnik jónak, a leírások alapján majdnem azt hozza, mint a Jabra, fele annyiért, rövidebb üzemidővel. Viszont ez a töltény forma nem nyűgöz le.
A Spinfit vég mennyire vált be? Nem lóg ki nagyon a fülből, sapkát ráhúzva nem kényelmetlen?A Jabráról nagyon jókat olvastam, minden paraméterben a legjobb, de most még sokallom az árát. Illetve nincs memóriahabos illesztéke.
Az Air Twinsnek talán a leggyengébb a teljesítménye a 3-ból, viszont memóriahabos dugasz jár hozzá, nagy a töltőkapacitása és hát baromi jól néz ki, dizájnos kis kütyü. Külön is használható a 2 füles, viszont a vezérlőgomb nem tud annyi mindent. Szoftveresen szerintetek nem adható plusz funkció a gombnak?Ki az, aki a fentiekből többet is próbált, a 2 dolog, amire leginkább kíváncsi vagyok, mi a tapasztalat, stabilan áll a fülben, illetve nem nyom-e?
És szerintetek érdemes megvárni a januárt, le szokták akciózni ezeket is év elején?
Köszi! -
general
addikt
válasz
attila6152 #48 üzenetére
milyen telóval használod?
-
attila6152
csendes tag
...hát a fekete pénteken (-25%) beszereztem egy Jabra Elite 65t-t, miután vagy két hétig böngésztem jobbféle TWS után a neten, maradtam ennél. Nem is bántam meg
Amazon-ról jött meg, pénteki rendelést követően 72 órán belül, HÉTFŐN REGGEL!
Hozzáteszem, nem vagyok "vájtfülű" , Spotify, sport közben zenehallgatás 40%, telefonálás 50%, Youtube, filmezés 10%
Tehát koncert hangulatotra nem vágytam, sem stúdió minőségre, azonban egy jó hangzásra nagyon is igen.
Nos 5 napi intenzív használat után mondhatom, komprisszumok nélkül pontosan azt kaptam amit vártam... ergo, soha többet vezetékes füles!
A kialakítás és az anyaghasználat csillagos 5-ös! Viselete sokkal kényelmesebb mint a vezetékes AKG fülesemé (innentől fiókban)
Párosítás pikk-pakk. A Jabra Sound+ app egyszerű és pont annyit tud amennyi kell!
A szkeptikusoknak mondom, 5 nap alatt egyetlen megszakadás sem volt 8-10 méteren belül. Hangminőség nekem több mint tökéletes az én használati szokásaimmal.
Telefonálás: na ez is fontos volt nekem és nem csalódtam. Füles dobozból ki, fülbe be, kis hölgy beleszól "connected" és go... Ugyanez működik folyamatban lévő hívásnál is, pillanatok alatt kapcsolódik. A bluetooth kapcsolatot kiválóan veszi át az autóm rádiójától is, vagy éppen adja át ha úgy akarom. Egyszerűen PERFEKT! Semmi fennakadás. Úgy működik, ahogy kell. Több mint kiválóan és kristálytisztán hallom a hívót (jobban mint a vezetékes fülesemmel!). A partnerek pedig szintén SOKKAL jobban és tisztábban hallanak engem zajos környezetben is!
Szóval a lényeg: kaptam egy tökéletesen működő telefonálásra és zenehallgatásra egyaránt tökéletes eszközt. És a kábel nélküli szabadság... nos, ez megfizethetetlen -
válasz
sityupityu #43 üzenetére
Megnéztem amiket ajánlottatok, de nekem ezek nem tetszenek. Én olyan kialakításút keresek mint pl ami itt a cikkben is szerepel.
-
-
vicze
félisten
-
válasz
sityupityu #34 üzenetére
Ott a Sony amiről beszéltünk akciósan 18 K körül nincs jobb sztem .
-
NemMo
őstag
válasz
sityupityu #34 üzenetére
Én egy lg tone hbs 900 használok. 17ezer ft volt és elképesztően jól szól a hangerő is remek és semmilyen megakadást nem tapasztaltam.
-
-
Uzi74
senior tag
Kimaradt a pluzusmérés sajnos, ezért maradok az elite sport-nál. (igaz 1 év után megadta magát a jobboldali, jóval halkabban szólt mint a bal - igaz sokszor csak a jobbot használtam - pl biciklizés közben podcasthallgatás) Amazon küldött újat, szóval megint ok.
Ez is olyan, hogy csak a bal-t nem tudod használni, ha kiveszed a jobbost, akkor leáll a zene?
-
vicze
félisten
"hozzá adott (önmagában 5-6 ezret érő) Comply memóriahabos"
Amennyiben az eladó adja hozzá külön, az nagyon dicséretes és tök jó, csak alapból a termékhez nem jár, ennyi.Nem ekvivalens a két készülék, több szempontból sem, de ebbe felesleges belemenni. A T3 már jóval közelebb van az Elite 65t funkcionalitásához, de még minidig messze van 5óra üzemidőtől.
Az audió megakadások meg BT esetén teljesen általánosak, és kizárólag környezet és használat függő. Az hogy a te esetedben nem jelentkezik nem jelenti azt, hogy nincs hisz ez a technológia sajátja, lassan 10év és igen sok BT füles, fejes mellett nem találkoztam olyannal ami nem akadt meg soha.
-
Bossyy
tag
Pontosan tudom, hogy az eredeti dobozban 3 illeszték van, mivel én magam bontottam ki :-) A másolat szót nem értem a hozzászólásodban. Kínai termék, tudom, de a szóban forgó Jabrát sem Henrik Magnusson szerelte össze Göteborgban, hanem Csen valahol Kínában, ebben mindenki biztos lehet. aptX nincs az Awei-ben és a Jabrában sem, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy 2-3 szoros árkülönbözet mellett nem illene a drágábbik terméknek olyan hibajelenséget produkálni, amit a sokkal olcsóbb nem csinál. A külföldi dollárban kifejezett árakkal pedig nincs mit kezdeni, az iPhone is van ahol 100 ezerrel olcsóbb, ez van. De az általad írt 25 dolláros ár, az durván 6 ezer forint, ennyiért gonolom be lehet szerezni külföldről. Míg Magyarországon 15 ezerért kapsz hozzá plusz 3 memóriahabos Comply illesztéket (a Telekomtól rendelve is jár hozzá) és hivatalos magyar garanciát, szervíz hátteret (bár ezeket jellemzően úgysem javítják, hanem cserélik ha baj van). Vagy 50 ezerért Jabrát. Lehet választani kinek mi éri meg.
Futáshoz egyébként Sony MDR-XB80BS - t használok, amiből 30 ezerért sem spórolták ki sem az LDAC sem az aptX - támogatást, kissé nagyvonalúbb ajánlat úgy. -
vicze
félisten
A T1 jelenleg 20 és 30$ között mozog, a 15-25e csak a "magyar" ár. Ugyan az mint ebben az árkategóriában az összes többi kínai, semmi extra. Hacsak a Mizux nem adott hozzá külön Comply-t illesztéket, akkor random utánzatot kaptál, az eredeti csomagolásban csak 3 gumiharang van.
Mondjuk a magyar termék oldalon az AptX behazudása, elég khm...
-
Bennyboy
őstag
50k és nincs benne AptX vagy LDAC-kodek támogatás. Érdekes.
-
törölt tag
Ezeknek a cuccoknak még mindig nevetséges az üzemideje. Persze aki 4-5 órásakkal kezdi, annak jó lehet, de aki 10-12 óra körül... RHA MA650 BT-t nem cserélném le erre. Főleg ennyiért. Az meg nevetséges, hogy oké ha laggol a zene.
Ez kiforrot technológia? Majd meglátjuk 5 év múlva, hogy tényleg ez volt e a maximum.
-
Bossyy
tag
Én január óta használok egy hasonló kialakítású Awei T1 -et, ami a hozzá adott (önmagában 5-6 ezret érő) Comply memóriahabos harangokkal baromi jól szól és még soha nem szakadt meg a zeneátvitel egy századmásodpercre sem. És az egy 15-25 ezres cucc, tehát ennek a fele-harmada. Így engem 50 ezerért kimondottan zavarna ha akár egy picit is megszakad a zenehallgatás, főleg, hogy tapasztalataim szerint egy 15 ezres motyónál nincs ilyen jelenség.
Ettől eltekintve szerintem nagyon kényelmesek, praktikusak az ilyen TW eszközök. -
vicze
félisten
válasz
sityupityu #17 üzenetére
Kérdezhetsz a füles topikban nyugodtan, jó eséllyel én válaszolok TWS-re, ha összetettebb.
-
blash
tag
Akkor mit szolnal a Bose Sleepbudsra, hogy nem tudsz rajta barmit hallgatni, csak vizcsobogast, turbinazajt es hasonlokat.
-
sid87
senior tag
Én ma vettem meg, kicsit félve. Próbálgattam a lakásban eddig, a beüzemelése nekem nehézkesen indult, de jól működik. Szerintem jól szól, de a lényeg az a mozgás szabadság amit nyújt.
-
Tényleg, egyébként van itt kimondottan vezeték nélküli fülhallgató topik, vagy a sima "fülhallgató" topikban lehet kérdezni ezzel kapcsolatban?
-
Jó kis cucc. Ha nem ennyibe kerülne hanem mondjuk egy húszasba akkor tuti, hogy vennék egyet. Ez kicsit drága nekem.
-
dgcs
csendes tag
Sziasztok!
Aki használ ilyen fülhallgatót meg tudná nézni hogy szól e úgy is ha téli sapka van a fején? Ezt azért kérdezem mert nekem van egy még félig vezetékes BT fülhallgatóm, ami azt produkálja hogy ha a sapka kicsit jobban belenyomja a fülembe nem szól. Én arra gondolok hogy a gumiharangok kialakítása miatt ilyenkor a nyomás hatására elzáródik a hang útja. Korábban volt egy Gear Icon X-em ami nem produkálta ezt, viszont attól sajnos meg kellett válnom mert nem volt stabil a működése. Most annak keresem az utódját. -
Sebhelyes
senior tag
Szóval nincs középtartomány, de az 50 ezres árszinthez képest kiválóan teljesít zeneileg.
OK.
-
Doki42
őstag
A szupi, de nem jött át... 🤔
-
Köszönöm a tesztet nagyon hasznos volt .
Erato Verse és e között meg éri azt a plusz 25 k különbözetett ?
Minkettőn agyalok . -
TheAquir
csendes tag
Nekem van egy sime 65t-m es nagy megelegedessel hasznalom.
Jo a hangminoseg es siralyul mukodik a zajszures is.
Ja es a lag nagyon minimalis szoval lazan lehet hasznalni filmnezesre isAz egyetlen panaszom talan az, hogy jo lenne ha lehetne allitani a mikrofon erzekenyeseget az amugy nagyon jo app-bol, tulerzekeny a szelre es a korulottem beszelokre.
-
vicze
félisten
Almát akarsz naranccsal hasonlítani...
Ha vezetéket akarsz akkor azt veszel szíved joga.
Kerülhet 10millióba is akkor is meg fog történni mert ez a technológia sajátja, és BT 26 is ilyen lesz, mert le van korlátozva, hogy mekkora mennyiségű energia küldhető át az agyadon és ezt kénytelenek betartani, 2,4GHz ennyit tud és sose fog többet.
Az early adopter fázison már túlépítünk 1éve(a TWS-sel, és 10éve bármi BT-ssel), ezek már mind 2. vagy 3. generációs termékek, túlnyomó többségben teljesen kiforrott technológiával. A következő 5évben ugyan ezt fogod kapni pepitában, meg egyre csökkenő ár mellett."épp elég arra, hogy kizökkentsen"
Miből? -
koxminator
senior tag
Kb. 2 hete vettem egy ilyen Elite 65T-t, egy Xiaomi Piston 3-at váltott. Elég nagy váltás így a vezetékes bohóckodás után. A tesztben tapasztalt tizedmásodpercnyi megszakadást én is tapasztaltam, de ez számomra egyáltalán nem zavaró. Gondolkoztam sokáig, hogy esetleg veszek egy ilyen TWS-t az amazon.de-n mondjuk 30-50 EUR-ért, de végül elvetettem több okból kifolyólag is, és emellett maradtam. Nem volt olcsó 50ezerért, de legalább drága volt. Viszont könnyű megszokni, a töltőtok is kényelmesen zsebre vágható. Napi 2-3 órát használom, így kb.1 héten egyszer kell töltenem. A Hearthrough opció is jó, de ezen felül a hozzá letölthető Jabra Sound+ alkalmazással egyéb hangeffekteket is le lehet játszani, ha koncentrálni, vagy lazulni akarunk (pl. vízesés, tengermorajlás, de akár fehér - vagy rózsaszín zaj is). A BAH csomópontnál is kipróbáltam telefonálásra, kiválóan hallottak a túloldalon (ettől kicsit tartottam az elején, de a 4 miki elég jól működik). Ja, és nem esik ki a fülből, bár némi megszokást igényel, és lehet, hogy lesz olyan is, akinek túl nagy lesz a fülében a két füles.
-
De félmillió forintért is lesz ilyen, és tök mindegy mennyit vársz. És amúgy nincs vele semmi hercehurca, egyszerre soha nem hallgatsz annyi ideig zenét, hogy lemerüljön a füles. Sokkal rosszabbak a vezetékes BT fülesek, na azokkal lényegesen több a probléma, próbáltam olyat is.
Amúgy meg mondok valamit, amin egyenesen meg fogsz botránkozni. Az üzletekben levő lopásgátló kapuk, zavarják a BT-t, vagyis ott elhallgat a füles. Most akkor szara technológia?
-
nozs23
addikt
A vezetékes fülhallgatóimat ezen a ponton szoktam kidobni.
A kettő nagyon nem ugyanaz.a folyamatos töltéssel való herce-hurcát
Mekkora hercehurca, hogy bele kell rakni egy kompakt dobozba, ami 15p alatt feltölti. Egy kábeles fülessel mennyi hercehurca van? Össze vissza gabalyodik, megtörik...Drága az új technológia? Shocker! Tudsz venni 10-ért is ilyet, csak az szar lesz.
-
zdanee
őstag
50e HUF-ért semmilyen helyzetben ne legyen ilyen. A tizedmásodperc zenehallgatás közben épp elég arra, hogy kizökkentsen. Egy olcsó, belépő szintű cuccnak megbocsájtanám, de ha most ez az, amit ez a technika tud, akkor megvárom a Bluetooth 5.1-et vagy 6-ot vagy akármit, amivel ez nem fordulhat elő. Ennek az árából ugyanis 4 jobbféle közepes vagy 2 nagyon jó fülhallgató is kijön, amit nem kell tölteni sem. Nem azt mondom, hogy nincs létjogosultsága ezeknek a vezeték nélküli fülhallgatóknak (pláne a post-jack korszakban), de semmi kedvem early-adoptert játszani.
-
vicze
félisten
-
zdanee
őstag
[...] viszont a két fülhallgató közötti kommunikáció olykor megszakadt egy-egy pillanatra, ez lényegében annyit tesz, hogy eltűnik a bal oldal egy tizedmásodpercre, mintha kontaktos lenne a valójában nem is létező kábel. [...]
A vezetékes fülhallgatóimat ezen a ponton szoktam kidobni. Ha vezeték nélkülit vennék, az egyetlen indok, amiért mérlegelném a folyamatos töltéssel való herce-hurcát, hogy ez ne történhessen meg. Ha egy 50eHUF-os fülhallgató produkál ilyet és a tesztelők elnézően mosolyognak, akkor ez még gyerekcipőben járó technológia, a magam részéről még egy-két évg tuti nem próbálkozom ilyennel. -
vicze
félisten
"5.0-s Bluetooth van a marketingszövegben, nincs meg AptX vagy LDAC-kodek támogatása"
Ez nem értem, hogy függ össze.
5.0 csak a chip max. protokoll képessége(amit nagyon nagyon kevés esetben fog használni), az A2DP továbbra is 2.1-en stacken fog kommunikálni. A felsorolt codec-ek meg a nagyon opcionális kategóriába tartoznak a szabványban.Az hogy az Active miért éri meg úgy, hogy még egy mozgás érzékelést se kapott, egyszerűen semmi extra nincs benne. És azt nézve, hogy az FCC-nél nincs külön tesztje eléggé azt gyanítom, hogy 1:1-ben ugyan az a termék, csak más garit adnak rá.
-
logitech1
tag
Nem rossz.Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megbízható márkától divatos és kedvező árú, kellemes hangfekvésű fülhallgatókat próbáltunk ki, és bár nem tökéletes, de jól használható eszközöket ismertünk meg bennük.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest