- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bossyy
tag
Pontosan tudom, hogy az eredeti dobozban 3 illeszték van, mivel én magam bontottam ki :-) A másolat szót nem értem a hozzászólásodban. Kínai termék, tudom, de a szóban forgó Jabrát sem Henrik Magnusson szerelte össze Göteborgban, hanem Csen valahol Kínában, ebben mindenki biztos lehet. aptX nincs az Awei-ben és a Jabrában sem, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy 2-3 szoros árkülönbözet mellett nem illene a drágábbik terméknek olyan hibajelenséget produkálni, amit a sokkal olcsóbb nem csinál. A külföldi dollárban kifejezett árakkal pedig nincs mit kezdeni, az iPhone is van ahol 100 ezerrel olcsóbb, ez van. De az általad írt 25 dolláros ár, az durván 6 ezer forint, ennyiért gonolom be lehet szerezni külföldről. Míg Magyarországon 15 ezerért kapsz hozzá plusz 3 memóriahabos Comply illesztéket (a Telekomtól rendelve is jár hozzá) és hivatalos magyar garanciát, szervíz hátteret (bár ezeket jellemzően úgysem javítják, hanem cserélik ha baj van). Vagy 50 ezerért Jabrát. Lehet választani kinek mi éri meg.
Futáshoz egyébként Sony MDR-XB80BS - t használok, amiből 30 ezerért sem spórolták ki sem az LDAC sem az aptX - támogatást, kissé nagyvonalúbb ajánlat úgy. -
zdanee
őstag
50e HUF-ért semmilyen helyzetben ne legyen ilyen. A tizedmásodperc zenehallgatás közben épp elég arra, hogy kizökkentsen. Egy olcsó, belépő szintű cuccnak megbocsájtanám, de ha most ez az, amit ez a technika tud, akkor megvárom a Bluetooth 5.1-et vagy 6-ot vagy akármit, amivel ez nem fordulhat elő. Ennek az árából ugyanis 4 jobbféle közepes vagy 2 nagyon jó fülhallgató is kijön, amit nem kell tölteni sem. Nem azt mondom, hogy nincs létjogosultsága ezeknek a vezeték nélküli fülhallgatóknak (pláne a post-jack korszakban), de semmi kedvem early-adoptert játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest