- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
válasz
SlayerPrince #65 üzenetére
Köszi, időközben megvettem én is.
2 dolog zavar benne igazából baromira:
- mind a 2 fülest egyenként kell kikapcsolgatni, ráadásul a bal oldali nem is ad semmi visszajelzési hangot.
- van benne kb 1 másdoperces lag mikor leállítom a zenét. Pedig még a "100 éves" Plantronics-om is rögtön le tudta állítani a zenét.Bevallom, összességében nekem az még mindig jobban bejön, főleg ambientben sokkal jobb.
Fülharangot tudok venni valahol? A közepes túl nagy, a kicsi pedig túl kicsi és ezért olyankor szarul is szól már. Valahogy a kettő közötti kellene.
-
buborekosviz
tag
válasz
SlayerPrince #64 üzenetére
Én is ráugrottam egy pár 65T Active-ra a héten.
Egyetlen apróságba szaladtam bele, hogy a jobb oldali fülesen időközönként egy pukkanást hallok, ami élhető de boszantó.
Amire rájöttem ezzel kapcsolatban.. ha elnémúl a zene, utána pár másodperc múlva pukkan egyet a jobb oldai füles aztán zene indítás elött pukkan egyet újra. Ha aktív használatban van, akkor nem csinálja ezt csak amikor semilyen hangot nem kell kiadnia.
Jól tesztelhető pl a rendszerhangokal.. nálam képernyő feloldás és zárás után is hangot ad ki és ha várok pár másodpercet a kettő között, akkor mindkettő esemény után "pukkan".Mintha takarékos üzemmódba menne ilyenkor, amikor meg hangot kell kiadnia akkor vissza vált.
Esetleg megnéznéd, hogy te is tapasztalsz hasonlót? Lehet csak az én fülesem csinálja, akkor viszot cseréltetem még most.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged