- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Kb. 2 hete vettem egy ilyen Elite 65T-t, egy Xiaomi Piston 3-at váltott. Elég nagy váltás így a vezetékes bohóckodás után. A tesztben tapasztalt tizedmásodpercnyi megszakadást én is tapasztaltam, de ez számomra egyáltalán nem zavaró. Gondolkoztam sokáig, hogy esetleg veszek egy ilyen TWS-t az amazon.de-n mondjuk 30-50 EUR-ért, de végül elvetettem több okból kifolyólag is, és emellett maradtam. Nem volt olcsó 50ezerért, de legalább drága volt. Viszont könnyű megszokni, a töltőtok is kényelmesen zsebre vágható. Napi 2-3 órát használom, így kb.1 héten egyszer kell töltenem. A Hearthrough opció is jó, de ezen felül a hozzá letölthető Jabra Sound+ alkalmazással egyéb hangeffekteket is le lehet játszani, ha koncentrálni, vagy lazulni akarunk (pl. vízesés, tengermorajlás, de akár fehér - vagy rózsaszín zaj is). A BAH csomópontnál is kipróbáltam telefonálásra, kiválóan hallottak a túloldalon (ettől kicsit tartottam az elején, de a 4 miki elég jól működik). Ja, és nem esik ki a fülből, bár némi megszokást igényel, és lehet, hogy lesz olyan is, akinek túl nagy lesz a fülében a két füles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest