- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Kb. 2 hete vettem egy ilyen Elite 65T-t, egy Xiaomi Piston 3-at váltott. Elég nagy váltás így a vezetékes bohóckodás után. A tesztben tapasztalt tizedmásodpercnyi megszakadást én is tapasztaltam, de ez számomra egyáltalán nem zavaró. Gondolkoztam sokáig, hogy esetleg veszek egy ilyen TWS-t az amazon.de-n mondjuk 30-50 EUR-ért, de végül elvetettem több okból kifolyólag is, és emellett maradtam. Nem volt olcsó 50ezerért, de legalább drága volt. Viszont könnyű megszokni, a töltőtok is kényelmesen zsebre vágható. Napi 2-3 órát használom, így kb.1 héten egyszer kell töltenem. A Hearthrough opció is jó, de ezen felül a hozzá letölthető Jabra Sound+ alkalmazással egyéb hangeffekteket is le lehet játszani, ha koncentrálni, vagy lazulni akarunk (pl. vízesés, tengermorajlás, de akár fehér - vagy rózsaszín zaj is). A BAH csomópontnál is kipróbáltam telefonálásra, kiválóan hallottak a túloldalon (ettől kicsit tartottam az elején, de a 4 miki elég jól működik). Ja, és nem esik ki a fülből, bár némi megszokást igényel, és lehet, hogy lesz olyan is, akinek túl nagy lesz a fülében a két füles.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megbízható márkától divatos és kedvező árú, kellemes hangfekvésű fülhallgatókat próbáltunk ki, és bár nem tökéletes, de jól használható eszközöket ismertünk meg bennük.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest