- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, nem azért írtam egyébként, hogy én védeném ezt a cuccot, nekem nincs is.
De tényleg vannak bt fejhallgatók (ráadásul a nevesincs kategóriában is) amik semmit sem késnek és nem monó állapotról beszélek. Amikor pl a tévében teniszt nézek, akkor ott a labdaelütésnél igencsak feltűnne ha ha késlekedés lenne a hangnál de nincs. Darts közvetítésnél szintén nagyon feltűnő lenne a minimális hangkéslekedés is amikor a nyíl a táblába csapódik de nincs. Volt olyan fülesem ami késlekedett és ott ezek a dolgok amiket írtam (pedig csak a mp töredékéről beszélünk) nagyon feltűnőek voltak, de a jelenleginél semmi nincs. Drágább fejhallgatóknál ha jól tudom (mintha olvastam volna valahol), akkor állítani is lehet valamit ezzel késlekedéssel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged