- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, nem azért írtam egyébként, hogy én védeném ezt a cuccot, nekem nincs is.
De tényleg vannak bt fejhallgatók (ráadásul a nevesincs kategóriában is) amik semmit sem késnek és nem monó állapotról beszélek. Amikor pl a tévében teniszt nézek, akkor ott a labdaelütésnél igencsak feltűnne ha ha késlekedés lenne a hangnál de nincs. Darts közvetítésnél szintén nagyon feltűnő lenne a minimális hangkéslekedés is amikor a nyíl a táblába csapódik de nincs. Volt olyan fülesem ami késlekedett és ott ezek a dolgok amiket írtam (pedig csak a mp töredékéről beszélünk) nagyon feltűnőek voltak, de a jelenleginél semmi nincs. Drágább fejhallgatóknál ha jól tudom (mintha olvastam volna valahol), akkor állítani is lehet valamit ezzel késlekedéssel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged