- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, nem azért írtam egyébként, hogy én védeném ezt a cuccot, nekem nincs is.
De tényleg vannak bt fejhallgatók (ráadásul a nevesincs kategóriában is) amik semmit sem késnek és nem monó állapotról beszélek. Amikor pl a tévében teniszt nézek, akkor ott a labdaelütésnél igencsak feltűnne ha ha késlekedés lenne a hangnál de nincs. Darts közvetítésnél szintén nagyon feltűnő lenne a minimális hangkéslekedés is amikor a nyíl a táblába csapódik de nincs. Volt olyan fülesem ami késlekedett és ott ezek a dolgok amiket írtam (pedig csak a mp töredékéről beszélünk) nagyon feltűnőek voltak, de a jelenleginél semmi nincs. Drágább fejhallgatóknál ha jól tudom (mintha olvastam volna valahol), akkor állítani is lehet valamit ezzel késlekedéssel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest