Hirdetés
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Magisk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Csokorban érkeznek a One UI 7 frissítések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, nem azért írtam egyébként, hogy én védeném ezt a cuccot, nekem nincs is.
De tényleg vannak bt fejhallgatók (ráadásul a nevesincs kategóriában is) amik semmit sem késnek és nem monó állapotról beszélek. Amikor pl a tévében teniszt nézek, akkor ott a labdaelütésnél igencsak feltűnne ha ha késlekedés lenne a hangnál de nincs. Darts közvetítésnél szintén nagyon feltűnő lenne a minimális hangkéslekedés is amikor a nyíl a táblába csapódik de nincs. Volt olyan fülesem ami késlekedett és ott ezek a dolgok amiket írtam (pedig csak a mp töredékéről beszélünk) nagyon feltűnőek voltak, de a jelenleginél semmi nincs. Drágább fejhallgatóknál ha jól tudom (mintha olvastam volna valahol), akkor állítani is lehet valamit ezzel késlekedéssel kapcsolatban. -
-
válasz
sityupityu #43 üzenetére
Megnéztem amiket ajánlottatok, de nekem ezek nem tetszenek. Én olyan kialakításút keresek mint pl ami itt a cikkben is szerepel.
-
-
-
Tényleg, egyébként van itt kimondottan vezeték nélküli fülhallgató topik, vagy a sima "fülhallgató" topikban lehet kérdezni ezzel kapcsolatban?
-
Jó kis cucc. Ha nem ennyibe kerülne hanem mondjuk egy húszasba akkor tuti, hogy vennék egyet. Ez kicsit drága nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marathon (2025)
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest