- Mobil flották
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
sityupityu #54 üzenetére
Igen. Amit eddig használtam X2T füles csak akkor késleltetett ha mind2 oldala be volt kapcsolva és egyértelműen a stereo mód miatt van az egész. Ennél a Jabránál akkor is megvan ez a késleltetés ha csak a jobb oldalit használom (a bal oldalit nem lehet használni a jobb oldali nélkül). Ez mondjuk sokat nem jelent, soha nem terveztem mono módban használni.
Ja, és félreértés ne essék, én imádom a Jabrát. Már tényleg csak ez a késleltetés legyűrése van hátra és révbe érhet ez a technológia. Alig várom a következő generációt!
-
válasz
sityupityu #43 üzenetére
Megnéztem amiket ajánlottatok, de nekem ezek nem tetszenek. Én olyan kialakításút keresek mint pl ami itt a cikkben is szerepel.
-
válasz
sityupityu #34 üzenetére
Ott a Sony amiről beszéltünk akciósan 18 K körül nincs jobb sztem .
-
NemMo
őstag
válasz
sityupityu #34 üzenetére
Én egy lg tone hbs 900 használok. 17ezer ft volt és elképesztően jól szól a hangerő is remek és semmilyen megakadást nem tapasztaltam.
-
vicze
félisten
válasz
sityupityu #17 üzenetére
Kérdezhetsz a füles topikban nyugodtan, jó eséllyel én válaszolok TWS-re, ha összetettebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megbízható márkától divatos és kedvező árú, kellemes hangfekvésű fülhallgatókat próbáltunk ki, és bár nem tökéletes, de jól használható eszközöket ismertünk meg bennük.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Magsafe töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest