Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Ezt most újra meg kell kérdeznem, ugye véletlenül sem arról van szó, hogy összesen két óra használat után áll le? Mármint ha használom másfél órát, restart után ugye nem áll le fél óra múlva?
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de kinézem a MS-ból ezt. -
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest