- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
válasz
Balázs Z. #98 üzenetére
Kedves Zoch!
Írod: teszem azt, megrendelem holnap a tisztaszoftver.hu-s Windows 7-et, ám mire az ideér, már elkezdődne a 2 órás újraindítgatás.
Ha a postára bízod, akkor valóban a nyugdíjszelvényeiddel együtt fog beérkezni. De ha ráírod az igénylőlapra, hogy személyesen bemész érte, sőt ha személyesen viszed be és adod át az igénylőlapot az EuroOne irodában (a címe rajta van az igénylőlapon!), akkor rögtön azt is megtudod, illetve megbeszélheted, mikor veszed át a lemezeket. Így egyrészt gyorsabb lesz és elkerülöd a csigaposta miatti késedelmet. -
Vonalban
csendes tag
A hivatalos verziót meg kell vásárolnod, de akár a Home Premium is felmegy az RC Ultimate után, mint upgrade.
http://tech.icrontic.com/articles/upgrade-the-windows-7-rc-to-retail/
Kipróbáltam a Home Premium 32 bites változattal, tökéletesen működik. Az upgrade során leellenőrizte a feltelepített szoftvereket, hogy melyiket kell leszedni az upgrade előtt, mert kompatibilitási gondokat okoz (pl. ATI Catalyst Control Center, Windows Mobile Center 6.1), majd utána ezt a néhány progit kell újratelepíteni.
32bites és 64bites változatok között nem javasolt az upgrade, és vissza (64bit ->32bit) sem.Olvassátok el a kommenteket, vannak tanulságosak.
Írjatok, ha fordítsam le a cikket magyarra...Sok sikert! (a megkönnyebbülés virágait az öltözőbe kérem...)
-
chroma
csendes tag
En pont 1 hete upgradeltem RC-rol Professional Final-re, minden rendben ment es eddig meg semmi gond.
Lenyegeben csak registry kulcs atiras kellett hozza, meg a telepitolemezen egy file atirasa.
Akit erdekel nezze meg itt:
http://tech.icrontic.com/articles/upgrade-the-windows-7-rc-to-retail/ -
válasz
Namelesske #170 üzenetére
Aha, költöztettél Te más át windowst? Programokkal együtt? Én ezt kérdezem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Namelesske #170 üzenetére
"Nekem még a notepad se eredeti...
"
Gratulálok.
És értelmezni se tudsz, mert ők is simán újratudják a programokat rakni DVDről, de olyan megoldást szeretnének, mellyel egy mozdulattal a régi gépről átrakja az összes programukat beállításokat az újra.
D4rkAv3ng3r: Aki Win7-be beruházott, az már lecserélte a gépparkot, és nem annyira régi proci már mind tudják a VTt. Egyébként is, inkább örülnétek, hogy a Win7 mellé kaptok még egy opciós XP licencet is.
-
Zolás
addikt
válasz
djapor96 #165 üzenetére
Nekem eddig átrakta a dolgaimat de bug volt benne.
Átrakta a ATI driver mappát ami bekattant és 4.7gb-ra hizott. Természetesen nem ment a driver csak a mappája volt meg.
Pontosan megjelölheted mit akarsz átvinni. Ha megjelölöd az outlook mappáját lementi és átrakja a másik uj oprendszerre.
Kiírja hogy milyen progik voltak fent és abból mit telepitettél fel eddig. Én eddig 2x használtam az ATI mappa bug volt a legdurvább benne. Megvolt de mégse -
válasz
Namelesske #166 üzenetére
Eddig a tied a legbutább hozzászólás. Van fent vagy 40 programom, hasonló sincs a windowsban. De bocs, van: Paint. Ne röhögtess más, basszus!
-
Namelesske
addikt
Ennyi buta hszt rég olvastam. N ah szóval, aki nem tudja átvinni a fájljait egy új rendszerre, az nem gép elé való, még szoftvert se kell felrakni, minden benne van a Windowsba. Író szoftvert is beleértve. Meg mondjuk a particionálás pont ilyen helyzetek elkerülésére találták ki. Ja és októberben kijött én már akkor kihuztam volna a dugót az RC ből.
-
djapor96
senior tag
Valaki használta már a Windows Áttelepítőt? Működik? Azt írja, hogy a maileket is átteszi. Az Outlookosat is? Megbízható?
-
DarPet
tag
Igaz, ezt elfelejtettem írni... De természetesen minden telepített programhoz eredeti licensz kell, kivéve ha ingyenes.
D4rkAv3ng3r: Linux alatt eddig csak nekem is jó tapasztalatom volt (néhány kisebb problémától eltekintve), és nagyon hasznos lehet rá Wine mellé is a VirtualBox.
-
Morden24
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #160 üzenetére
Igen arra jó, csak sokan tévesen azt hiszik, hogy mindent el lehet majd futtattni rajta, így elég ha csak a vállalati változatban lett volna benne (Enterprise).
Az Ultimate azért Ultimate, mert mindent tartalmaz, kisebb vállalatok meg nem szoktak mennyiségi licenc-et kérni - ergo pl. helyénvaló egy Professional verzióban is helyet kapnia. Amúgy is opcionális, mert ugyebár letöltős móka, szóval egyik telepítőkészetet sem növeli konkrétan.
Az meg, hogy tévesen mit hisznek az emberek... egy szinten van az RC lejár-féle "meglepődéssel"
-
Nekem is szívás. Azt nem értem, mi a f.szért nem frissíthetem véglegesre.
-
HyP3b0y
senior tag
És ki mondja, hogy nem anyucié a gép ami előtt ülök...ez hülyeség, még ha ellenőriznének is, azt mondjuk minden gépet ő használ, mindent másra nem köthetnek bele
Nem mintha ezzel a warez lenne a célom, de ki foglalkozik ezzel?
Nagybátyám laptopján, én gépemen(amin most az RC van), tesómén, az "anyu-apu" féle kombó gépen az ilyen XPpro van/volt. Mond, hogy bárkiis vesz majd a saját gépére külön-külön windows finom pénzekért(nem a mostani árakat nézve, amióta meg vannnak ezek a gépek, kb. 4-5éve) sztem nem fogunk 100ezreket kiadni OPrendszerre hamár van más alternatíva.
Az más, hogy igényel egy win7-t és csak én használnám, mert a többire egyszerűen nem érné meg, megfeküdne alattuk mind1ik vas.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
WonderCSabo #159 üzenetére
Igen arra jó, csak sokan tévesen azt hiszik, hogy mindent el lehet majd futtattni rajta, így elég ha csak a vállalati változatban lett volna benne (Enterprise).
A céges gépparkot elnézve nem hiszem, hogy az őskövület celeron alapú gépeket emiatt majd lecserélik, ezért írtam, hogy jobb VirtualBox márcsak emiatt is, nem kell VT-s CPU.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r #158 üzenetére
XP mode teljsesen jó arra amire való: vállalati környezetben a régi XPs szoftverek futtatására, ezekhez nem kell 3D. Illetve megkönnyíti a használatot, hogy simán elférnek az XPs, és a 7-es ablakok, nem kell elindítani a virtuális gépet, és csak annak az asztalán dolgozni.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
WonderCSabo #143 üzenetére
Ez az XP mód egy vicc. Sun VirtualBox sokkal jobb megoldás, mivel az még 3D-t is támogat. Nem kell hozzá a CPU-nak sem VT képesség. VGA-t egészen 128 MB VRAM-ig lehet használni vele, tudtommal XP mód semmi 3D-t nem támogat.
VirtualBox meg felmászik az összesfajta OS-re, nekem pl Linux-on van egy virtuál XP, ami kap 2GB RAM-ot meg 128MB VRAM-ot. (USB-t is kezeli.)
A hab a tortán, hogy ingyenes (nem úgy mint a VMWare).Na látom megelőztek a #144-ben.
#155: Azok már az abszolút ostoba kategóriába tartoznak mivel az RTM már a hivatalos bolti debüt előtt fent voltak a torrenten.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
De megrendelem, akkor lesz zikszpé meg szeven telepítő lemezem.
Debian-t is fogok rendelni mert jól néz ki a lemez.#132: 64 biten inkább az Adobe Flash a szopóka, mivel csak béta van rá ami azért nem mindig van a helyzet magaslatán. (Linuxon is szintén behal időnként a flash 10.1 béta
)
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Depression #133 üzenetére
Úgy látom erre senki sem válaszolt...
Na szóval van egy olyan a Win7-ben, hogy Windows Easy Transfer. Elvileg működnie kell.
-
band1103
őstag
Hát igen. Ez a türelmetlenség ára.
Nekem pl. senki nem fogott stukkert a fejemhez hogy RC-t használjak. Én inkább vártam a RTM-re és megérte. -
bobsys
veterán
válasz
Depression #133 üzenetére
windows easy transfer
-
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo #148 üzenetére
Akkor ha jól értem, hogy ha megvan a Win7 akkor kell mellé egy eredeti XP is hogy futtassam rajta a dolgokat?
Eredeti XP van, sztem maradok is annál. -
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo #143 üzenetére
Régen ki volt töltve, de ma már kicsit felvágósnak érzem.
A proci egy Celeron M-es laptop proci.
Asztalin is egyébként Xp van, pedig az egy Athlon 2-es. -
DarPet
tag
válasz
New Life #142 üzenetére
Hello! Próbáldd ki a SUN ingyenes virtuális gépét, a VirtualBox-ot (link). Nekem jobban tetszik, mit a Microsoft-os alternatíva, ráadásul (még csak tesztként, de) támogatja a 3D gyorsítást (és a 2D gyorsítást) is. Egér integráció, NAT, minden funkció elérhető, és elég rendesen testreszabható. Annyi, hogy létrehozva egy virtuális gépet fel kell telepíteni rá egy oprendszert, amin futtatni szeretnéd a nem kompatibilis programokat. Ez nem igényel hardveres virtualizációt (nekem még 478-as Celeronnal is ment).
-
New Life
aktív tag
válasz
WonderCSabo #141 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak bizonyos procik támogatják ezt a módot, sajnos az enyém nincs benne!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Realradical #134 üzenetére
TEXT fájl? Inkább az adadbázis...
-
New Life
aktív tag
Én lecseréltem a Win7-et...
...Xp-re! -
Depression
veterán
Tud valaki mondani olyan segédprogit, amivel megmaradna minden beállításom?
-
Devid_81
félisten
Jajj akkor lesz boven munkam hamarosan
Eleg szep osszeget osszekapart az Ms a win7-bol, mondjuk XP ota vegre megint egeszen jot alkottak.
Bar en a 64 bitesnel sokszor belefutok lehetetlen dolgokba...mindhiaba probalkozom a legujabb verzios 64 bites progikkal -
moonman
titán
válasz
deathtania #105 üzenetére
sehol nem látok RC1 feliratot. nem is volt, mivel simán Release Candidate-nek hívták.
amúgy a topichoz kapcsolódóan: sejtettem, hogy sok gyökér ember van, de most már névlistám is van róluk.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Morden24 #129 üzenetére
Ha még mindig nem hinnél nekem, akkor természetesen az MS a saját EULA-jában is RC-ként referált rá:
Szóval maradjunk annyiban, hogy sok portál alapban feltételezte, hogy lesz több RC is, ezért hívták automatikusan RC1-nek. Ennyi.
lehet, hogy csak vmelyik frissítés miatt írta ki a desktop a 7600-at
Ez alatt mondjuk nem tudom, mire gondolsz. A Microsoft biztosan nem adott ki semmilyen frissítést, ami a 7100-at akár névleg, akár bárhogyan máshogy 7600-ra cseréli. Ha a frissítést úgy érted, hogy te heggesztettél valamit, az persze más
-
Morden24
nagyúr
válasz
RC1ről egy kis leírás. amúgy volt RC1, csak utána nem volt RC2, hanem jött az RTM, de RC1 néven került a microsoft letöltőoldalra.
Te figyelj, én elhiszem, hogy a csillagpor.hu egy rendkívül megbízható hírforrás, de akkor sem volt RC1...
A többi magyar hírportálra is ugyanezt tudom írni. Meg kéne tanulni angolul. Egyébként ezen ne vesszünk össze. Nem volt.
-
majom2
senior tag
megvolt a beetetés, most lehet a kasszához fáradni
(egyébként sztem érdemes megvenni annak aki windowson él) -
Borgi
aktív tag
válasz
deathtania #124 üzenetére
hi
annó kb 5 éve az XP-met így vettem
meg bátyám is és örülünk neki, igaz akkor a rendszer kicsit akadozott így kb 3 hónap volt mire megjött de megjött és örültünk neki sőőt örülünk is, most MSDNAA-s win7 prof-ot használok a régi office 2003-ammal
üdv,
Borgi -
deathtania
senior tag
ld fentebb: 109-es üzenetben leírtam ezt az alternatívát is
-
tuskooo
addikt
válasz
deathtania #124 üzenetére
Nem is kell kifizetni a 3k-t, lekapod torrentről, kiírod magadnak, elég kérni a kulcsot.
-
deathtania
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #123 üzenetére
a sulidnak ehhez semmi köze nincs. kinyomtatod az igénylőlapot a T.SZ.huról, beiszed TO-ra, ott lepecsételik, elküldöd postán, kapod a csekket, befizeted, oszt kapod a windóóózt meg az egyebeket. ennyi.
ez egyetemistáknak azt mondom, tényleg jó lehetőség, mert azért 3kért jogtiszta oprendszert meg office-t kapni, az azért valami. én még (halleluja) jó pár évig használhatom
(lehet, hogy a win8-at is megérem a programon belül
)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Az én főiskolám meg sumákol, azt mondják megszűnt a Campus. Ja persze.
Nem mintha kéne nekem 7, csak ez akkor is kib.....
-
-
vince
őstag
"édesanyukám(főiskolai tanár) okosan igényelte és kapott kb. 4db"
De azt ugye tudod, hogy ha te magad nem vagy jogosult a campusos szoftverre, akkor egy kalap alatt vagy a warezolt wint használókkal?
Használhatják-e más családtagok is?
A Campus Agreement keretében a szoftvereket a résztvevő intézmények hallgatói, oktatói és dolgozói használhatják oktatási és tanulási célokra. Családtagok csak akkor használhatják jogtisztán a Campus szoftvereket, ha ők is a szerződés hatálya alá esnek (ők is oktatók, hallgatók stb.) tisztaszoftver.hu -
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa #107 üzenetére
Nem hinném, az én XP-m is már elmúlt 4 éves, annyi, mint a gépem, és azon kívül, hogy marha lassan indul el, még tök jól használható, stabil, normális sebességgel fut, és legjobb tudomásom szerint nincs rajta kórokozó. Fölösleges programok, és azok maradványai igen, vannak, de ha eddig jó volt így, most már megvárom, hogy meddig bírja. Tán még rekordot is döntök...
-
Inv1sus
addikt
Én azt mondom, hogy a Windows 7 már van annyira jó, hogy megvegye az ember....
-
negyedes
addikt
válasz
RC=RC1
sokaig kell ragozni...........
-
deathtania
senior tag
válasz
Balázs Z. #98 üzenetére
szerintem megcsinálhatod, és legfőképpen azért, mert a tisztaszoftverben két lehetőség van:
1. csak az alanyi jogon járó licenszkulcsokat/telepítőkulcsokat kéred, és ezért nem kell fizetned.
2. 3000HUF-ért kapsz telepítőkulcsot és telepítőlemezeket is: win7, office 2007 ilyenek. én mondjuk csak azért várok még a megrendeléssel, hogy az Office 2010 is benne legyen már a pakkban.ha az első megoldásból indulok ki, akkor elviekben működhet a dolog, és úgyis a licenszkulcsod adja meg, hogy milyen windóz használatára vagy jogosult.
remélem tudtam segíteni.
-
HyP3b0y
senior tag
Én igazából csak azért sajnálom, mert azt hallottam az RChez képest az RTM kissé lomhább. És ha már RC-m van és gyorsabbnak igérkezik miért is akarnám leváltani.
Mindenesetre használom majd február közepén a google-t, hátha vki okoskodik vmit.
-
Moreecqa
tag
Hehe... én a telepítés napján lezúztam....
-
deathtania
senior tag
RC1ről egy kis leírás. amúgy volt RC1, csak utána nem volt RC2, hanem jött az RTM, de RC1 néven került a microsoft letöltőoldalra.
megnéztem, bocsi, tévedtem, tényleg 7100 volt, lehet, hogy csak vmelyik frissítés miatt írta ki a desktop a 7600-at (ami télleg az RTM volt).
-
DarkByte
addikt
Cserélném én, ha a hazai Lenovo support rám hederítene.
Direkt úgy veszek notit hogy frissíthessek Vista-ról Win7-re, erre nincs a típusa a listán.
-
BonFire
veterán
Tökön is szúrnám magam, ha havonta újra kéne rakni a Windowst. Nálam november 4. óta van fenn a 7600 Home Premium OEM – azaz kereken 90 napja – és semmi baja. Azelőtt XP volt. Azt ugyan átlag egy évben 3× újra raktam, de 10 esetből 10× user error miatt. Ugyanis addig piszkálgattam, míg valamin nagyon el nem gányoltam benne. Tehát az XP-t sem kell negyedévente újra rakni, ha valaki normálisan használja. A sógorom gépén az XP 5 éve fut egyfolytában újrarakás nélkül...
-
Úgy gondolom, hogy elég idő volt az RC tesztelésére. A Microsoft nagyon jóindulatú volt. Aki meg erre a rendszerre épített hosszú távon, az nagyon nem volt előrelátó. Az RC tesztidőszak kezdetétől mindenki tudhatta, hogy meddig használhatja az oprendszert.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #97 üzenetére
-
_Voyage_
aktív tag
Hányszor használod ki az Ultimate adta plusz lehetőségeket?
Ha meg sűrűn, akkor abból nyílván pénzt is tudsz kovácsolni, azaz meg is veheted a drágábbat.
Én több mint 1 éve használom a Win7-et.
Tavaly januárban első nap amint kijött a beta 7000-es, feltettem, júniusig fent is volt, amint kijött az RTM, másnap feltettem. Azóta az van fent, és most kezd megérni cserére a dolog, mert azóta ezeregy vga-m volt, és driverek már nagyon összegubancolódtak, de tisztítani nincs kedvem.És természetesen a Home Premium dobozos változata, nem az OEM, itt csücsül a polcon.
-
Balázs Z.
tag
Egy kis segítségre volna szükségem. Jelenleg RC-t használok; teszem azt, megrendelem holnap a tisztaszoftver.hu-s Windows 7-et, ám mire az ideér, már elkezdődne a 2 órás újraindítgatás.
Kérdésem: Ezt el tudom-e kerülni ezt a kétórás hülyéskedést úgy, hogy felrakom a letölthető 90 napos Windows 7 Enterprise változatot, majd a Campus-licensz megérkezésekor azt beírva, Professionalként használom tovább...?
-
Hát én már rég túl vagyok rajta
RTM-ből is a második telepítés már
-
rennes6
tag
Egymásnak itt ne ajánlgassatok kötelet semmi szín alatt. Akikre vonatkozik: kéretik kulturált hangnemben hozzászólni a témához. Köszi.
-
Metalfan
senior tag
Na hát akkor lassan telepíthetem újra barátnőm laptopján a rendszert, vagy valami buhera kell... igaz, úgy számoltam, hogy el fog futkározni nála ez a Win nyárig, csak ezt a leállós dolgot nem számoltam bele.
-
Jaffafa
aktív tag
Mit kell felrakni havonta? Szeptember óta van fenn a Win7 RC-m az asszony gépén és SEMII BAJA SINCS. Azelött oridzsi win XP Home volt rajta, amivel ugyan egy picit gyorsabb volt, de 4-5 hónap után az is belassult és rakhattam újra. Már ezért megéri váltanom. Plusz végre vann benn egy normális biztonsági mentés is.
-
Jaffafa
aktív tag
Az a vicces inkabb, hogy itt abszurdisztánban még fel is háborodnak a zemberek, hogy vége az ingyen szoftvernek (amit ráadásul még szapulnak is).
-
ruzsabazsa
aktív tag
Ezen mit kell ennyit problémázni ? Ez az " akassza fel magát a microsoft" kifejezés,kissé erősre sikeredett nem?örülj hogy kipróbálhattad.Sőt...1 évig használhattad ami elég komoly nem?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Blood Mage #78 üzenetére
Talán akkor kellett volna olvasni, amikor letöltötted.
De egyébként igen, az MS hibája, hogy ez neked kimaradt.
(#81) lordfreyr: 2 óránként áll le.
-
Rickazoid
addikt
Ezt most újra meg kell kérdeznem, ugye véletlenül sem arról van szó, hogy összesen két óra használat után áll le? Mármint ha használom másfél órát, restart után ugye nem áll le fél óra múlva?
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de kinézem a MS-ból ezt. -
ne_nezze
aktív tag
válasz
Blood Mage #78 üzenetére
ezután a kirohanás után már biztos vagyok benne, hogy valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy win7rc-t használj. nem irigyellek.
-
-
Blood Mage
senior tag
1. Akassza fel magát a Microsoft!
2."február 15-től jelennek meg az ominózus ablakok..."
Ezek csak kis értesítő ablakok amik egyáltalán nem zavarnak, ugye?
3."március 1.."
mi?!na ne szivasson már!! úgy volt júni 1ig lehet használni! és márc 1-től hónapokon keresztül baszogatni fog??
-
L Balázs
tag
Én nem próbáltam ki az RC-t, de a véglegeset kipróbálnám. Lehet valahonnan szerezni ULTIMATE próbaverziót (enterprise-ból van azt tudom, de az nem kell), mert a Vistából volt.
Egyébként ez a kétóránkénti reboot elviselhető, én 10 percenként nyomok egy Ctrl+S-t, bár pl játszani már elég macerás így. -
ruzsabazsa
aktív tag
Szerintem full korrekt dolog az hogy RC-t lehetett használni 1 évig.Azért sírni mert 2 óránként kikapcsol,kár.Legalább így lehetett tesztelgetni az OS-t mielőtt megvennéd
-
-
Derrewyn
senior tag
-
-
ruzsabazsa
aktív tag
van aki megveszi,van aki letölti és törést rak fel.
..szerintem többen használnak letöltött OS-et,mint eredetit.ne tessék ezért megszólni.
-
RoBorg
tag
Az oké, hogy figyelmeztett, hogy hamarosan lejár...A kICSIpUHA-nak jogában állhat. Még az is oké, hogy 2 óránként leáll....De k*rva anyukat, MI AZ, HOGY MENTÉS NÉLKÜL?
...Szóval nem lehet frissiteni a véglegesre? Akkor leszedem...de vissza sem rakom. Akkor igaz lesz a címbe megfogalmazott dolog: Itt az ideje lecserélni a Windows 7 RC-t
Felteszek inkább 1 Linux-ot. -
aram01
nagyúr
sziasztok nem tudjátok óvópedagógusok is igényelhetnek?
-
WonderCSabo
félisten
Megtettem, szeptemberben.
-
Tommee
aktív tag
Éppen ma telepítettem a véglegest az RC helyébe. Most meg olvasom ezt a hírt
Egy elégedett felhasználó. -
ruzsabazsa
aktív tag
hát ez van,meg kell venni
-
Killing
addikt
De jó, nyárig lehet használni, de márciustól már két óránként leáll. Epic fail.
-
ló úr
őstag
Emberek,ingyenes OPrendszert használtok,nehogymár ezért is a Microsoft legyen a hibás,h 1 év használat után aszondja h mostmár elég a jóból!! Örüljetek h ennyit is adott mielőtt visítoztok,meg szitkozódtok!!...Szánalom... És tisztelet a kivételnek!!
-
Mostanában jár le az RC? Vicces.
-
Vargnatt
tag
"Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni."
Addig vili, hogy a Win + MSOffice update-be bekavarhat a dolog (egyébként csak OpenOffice-t raktam rá), de a legtöbb szoftver szerintem nem a dátum, hanem a verziószámok alapján dönti el, hogy van-e már újabb változat. Vagy rosszul gondolom?
-
HyP3b0y
senior tag
-
Morden24
nagyúr
de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni?
Akkor rengeteg szoftvered illetve azok update-jei elkezdenek relatíve színvonalasan nem működni.
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként?
Így is mondhatjuk. Már akkor meg volt pecsételve a sorsa, amikor leszedted
-
Vargnatt
tag
Mármint a kódba eleve bele volt fordítva, hogy egy bizonyos dátum után álljon le kétóránként? Azt hittem, hogy az egyik frissítés fogja végezni ezt, mintha rémlene is egy ilyesmi leírású... Azt persze tudtam én is, hogy eddig fog tartani, azért nem is raktam fel élesben, csak VBox-ban.
-
Világvége.
Menjetek infós egyetemi szakra, oszt kaptok ingyen mindent.
-
-
Vargnatt
tag
Én szerencsére csak VirtualBox-ba raktam föl, de annyira nem nyűgözött le, nem is használtam túl sokat, csak kíváncsi voltam. Még megvárom a böngészőválasztó képernyőt márciusban (?) (ennyi huzavona után már látni akarom élőben), aztán túrom lefelé a fenébe, foglal vagy 8 gigát, aztán nem is használom.
Egyébként lehet, hogy láma kérdés, de mi van, ha visszaállítom a rendszeridőt az RC letöltésének hivatalos kezdőnapjára, még mielőtt elkezdeni figyelmeztetgetni? Vagy ha nem engedem települni/leszedem azt a frissítést, ami közli a Winnel, hogy innentől user macerálás következik? Valahol csak fenn van a neten, hogy pontosan melyik frissítés felelős ezért...
-
szasza_xp
senior tag
Ahhh.... Akkor a hétvégén húzhatom újra a 7-et, de szép az élet sallala...
-
-
kelzsoca
félisten
A megoldás, aki még nem tette meg vegye meg a windows 7-et
(#28) lordfreyr
Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Adhatnák mindjárt ingyen is, vagy tiszteljenek meg és fizessenek neked mert használod?
(#30) Lenry
Igen, ezt tudom, de tényleg aki feltette tudta hogy egyszer eljön az idő, persze biztos lesz majd rá okosítás.
-
Rickazoid
addikt
Hát ez is eljött. Pedig olyan szép stabil az RC nálam... a kék halált is csak egyszer láttam, amióta ez van. Mondjuk sokallok érte 28.000 Ft-ot, mehetett volna lejjebb is.
Azt a két órát indulástól méri és nem .. összegzi, ugye? Úgy értem ha használom mondjuk másfél órát, majd leállítom, akkor a következő indítás után lekapcsol fél óra múlva? Az MS-ből ezt simán kinézem. Mert ha nem, akkor még ráérek kicsit, mert most nem lenne rá keret. -
-
-
francba... rakhatom újra az asszony gépét
-
Én már rég lecseréltem.
(#18) Polllen:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathtania #10 üzenetére
Hát akkor nagyon benéztél valamit....
7600 az a végleves verzió, az RC az 7100...
-
Polllen
félisten
Kár érte, egészen megkedveltem...Akkor majd rakhatom vissza a vistát...
-
Morden24
nagyúr
válasz
deathtania #10 üzenetére
Biztos, hogy nem.
Először is, mert nem volt RC1, csak RC.
Másodszor is, mert a beta az a 7000-es volt, az RC a 7100 és az RTM a 7600. -
Gorneck
legenda
válasz
deathtania #10 üzenetére
Nem inkább RTM?
-
Nekem is...
Sokáig tartott míg ezt a formáját elérte a rendszer ezen a gépen..
Eldöntöttem, hogy fogok venni egy W7-et a nyáron, amint ez lejár.. de most még nincs rá keret, tehát maradni fog. Valami okosítás csak lesz rá.
Sőt, ha lesz olyan hogy kiütni a korlátozást, akkor meg fogom tenni, úgy is, hogy mellette már megvettem a rendszert.
Oldották volna meg, hogy legalább frissíthető legyen.. jó oké, örüljünk hogy ez is van.. -
-
-
PuMbA
titán
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
build 7100 = RC
már lekéstem..
7600 a végleges
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Az az RC
-
HyP3b0y
senior tag
Dik ne már XD
Nincs vmilyen módszer amivel nem kell újrahúznom a gépet csak upgrade-elek win7-re? -
Nekem nem RC-m van, hanem még a build 7100. Ezzel mi lesz? Én úgy emlékeztem, hogy nyárig el lehet vele lenni minden szemétkedés nélkül.
-
JanFe
aktív tag
De kedves a Microsoft...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest