- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wortz
tag
válasz
Elpresidente #102 üzenetére
Az egy dolog, de szvsz azért nem dől össze a világ, ha +1 évet hordod még. Aztán persze úgyis meghal benne az akksi, egy vagyonért cserélik, meg majd szép lassan már nem lesznek kompatibilisek az új appokkal, technológiákkal, stb. A divatmajmomk majd évente cserélik, átlagember (igaz átlagember még vagy 10 évig nem vesz ilyet, mert igazából a "halálfelesleges" kategória) 2 év kihúzhat majd egy ilyen órával 3+-adik évben meg egész egyszerűen használhatatlan lesz.
-
gtasystem
őstag
válasz
Elpresidente #105 üzenetére
ahogy a kidolgozást elnézem szerintem átgondolták azt is szóval valószínűleg használható lesz..
egy hagyományos óra görgőjével nem érdemes összehasonlítani teljesen más funkciót tölt be..vicze1: mondod ezt úgy hogy ki se próbáltad, élőben sem láttad ez azért így elég merész..
a szíjcserés megoldás pedig megint ég és föld ez pont erre van kihegyezve a többiek pedig nem.. -
wortz
tag
válasz
Elpresidente #100 üzenetére
Annyira tetszik, mikor néhány Apple fan meg akarja magyarázni, hogy az okosórát is az Apple találta fel elsőnek. Mert mindenki azután kezdett gyártani okosórát, hogy ők megszellőztették, hogy majd talán lesz. Csak érdekes módon több gyártó legalább 1 évvel megelőzte az Apple-t. Nekem sokkal hihetőbbnek tűnik, hogy valamelyik gyártó akkor már dolgozott a koncepción, Applenek meg a tudomására jutott (ipari kémkedés minden gyártónál teljesen alap, ezt ugye mondanom sem kell), és gyorsan megszellőztették, hogy ők legyenek az elsők akik erről beszélnek. Majd EZUTÁN nekiültek megtervezni a saját órájukat (ami mint mondtam, nem kicsi van lemaradva technikailag a többiekhez képest). Kicsit furcsa érvelésnek hat nekem, hogy ők voltak az elsők, akik elkezdték az okosórát tervezni, és mégis ők adják ki utoljára. Van aki ezt tényleg beveszi? Nemá...
-
AS
félisten
válasz
Elpresidente #94 üzenetére
Igaz
De most okos órák belül kell választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest