- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wortz
tag
válasz
Elpresidente #102 üzenetére
Az egy dolog, de szvsz azért nem dől össze a világ, ha +1 évet hordod még. Aztán persze úgyis meghal benne az akksi, egy vagyonért cserélik, meg majd szép lassan már nem lesznek kompatibilisek az új appokkal, technológiákkal, stb. A divatmajmomk majd évente cserélik, átlagember (igaz átlagember még vagy 10 évig nem vesz ilyet, mert igazából a "halálfelesleges" kategória) 2 év kihúzhat majd egy ilyen órával 3+-adik évben meg egész egyszerűen használhatatlan lesz.
-
wortz
tag
válasz
Elpresidente #100 üzenetére
Annyira tetszik, mikor néhány Apple fan meg akarja magyarázni, hogy az okosórát is az Apple találta fel elsőnek. Mert mindenki azután kezdett gyártani okosórát, hogy ők megszellőztették, hogy majd talán lesz. Csak érdekes módon több gyártó legalább 1 évvel megelőzte az Apple-t. Nekem sokkal hihetőbbnek tűnik, hogy valamelyik gyártó akkor már dolgozott a koncepción, Applenek meg a tudomására jutott (ipari kémkedés minden gyártónál teljesen alap, ezt ugye mondanom sem kell), és gyorsan megszellőztették, hogy ők legyenek az elsők akik erről beszélnek. Majd EZUTÁN nekiültek megtervezni a saját órájukat (ami mint mondtam, nem kicsi van lemaradva technikailag a többiekhez képest). Kicsit furcsa érvelésnek hat nekem, hogy ők voltak az elsők, akik elkezdték az okosórát tervezni, és mégis ők adják ki utoljára. Van aki ezt tényleg beveszi? Nemá...
-
wortz
tag
válasz
cintula187 #87 üzenetére
Az a difkó, hogy egy Certina 50 év múlva is óra lesz, ezeket meg 2 évente dobhatod a kukába (és vehetsz helyettük újat +150k-ért)...
-
wortz
tag
Szerintem az új iPhononk is elég bénák lettek, (4, 4S volt szerintem a csúcsok csúcsa, azok gyönyörűek volta, kellő mennyiségű fejlesztést is hozta, azok ténylegesen piacvezető termékek voltak, azóta csak szenvedés megy) és ami még rosszabb, nagyobbak mint az előd, de igazából az Apple Watch mindent alulmúl. Sose hittem volna, hogy ilyen ocsmány lesz. A neten volt fönt számtalan fan concept, nyilván sok megvalósíthatatlan is, de voltak fönt olyanok, amik szépek voltak, és még meg is lehetett volna őket csinálni. Valami szépet, szexy-t vártam az Appltől, nem tartom őket nagyra, de dizájnban mindig ott voltak (mostanáig). Ezzel szemben ez egy teljesen primitív szögletes kijelző, egy ronda fém házba. Ízlések és pofonok, de szerintem ez borzalmas lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest