- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
Elpresidente #105 üzenetére
ahogy a kidolgozást elnézem szerintem átgondolták azt is szóval valószínűleg használható lesz..
egy hagyományos óra görgőjével nem érdemes összehasonlítani teljesen más funkciót tölt be..vicze1: mondod ezt úgy hogy ki se próbáltad, élőben sem láttad ez azért így elég merész..
a szíjcserés megoldás pedig megint ég és föld ez pont erre van kihegyezve a többiek pedig nem.. -
gtasystem
őstag
szerintem pl a görgőre nem gondoltak és az ezzel járó egyediségre vagy használhatóságra..aztán a cserélhető szíjra sem gondoltak hogy ez mekkora buli és mit jelent üzleti szempontból és személyre szabhatóság szempontjából, és mondjuk a kidolgozási minőségre is nagyon úgy tűnik hogy apple-ék gondoltak többet, szóval elég sok mindenre nem gondoltak a többiek..
és akkor a szoftverbe még bele se mentünk.. -
gtasystem
őstag
szerintem ütős lesz ez, igényesen kimunkált átgondolt cuccnak tűnik és a görgővel a többieket le is amortizálja egyből..
nekem úgy tűnik hogy ezzel nagyot fognak kaszálni magas a sznobfaktor mert ez egyből látszik az iphonet pedig még elő is kell venni..a szíjcsere is nagy ötlet és szépen van kidolgozva szóval tényleg át lett gondolva..
igazán akkor ütne nagyot ha androiddal is kompatibilis lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest