- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másfél év alatt egy hobbira elkölteni 70 rugót egyáltalán nem sok. Semmi sincs ingyen. Én pl tutira többet költöttem a számítógépre (hw+sw együtt) az elmúlt másfél évben, pedig sokkal kevesebb időt töltöttem vele, mint te. És nem bánom az elköltött pénzt, mert végül is ez a hobbim. Azt azért hozzátenném, hogy nem online játékokra költöm, csak offline-ban játszom (nem akarok függő lenni). És e mellett még van életem is, a heti 4-6 óra játék nem olyan sok.
De senkinek nem javaslom, hogy a hobbija MMORPG legyen. Ok játszani és arra költeni, de csak mértékkel... -
Neck
veterán
Örülök neki hogy valakinek segíthettem
Azonban, (és ezt nem is csak neked írom, hanem mindenkinek) ez a cikk nem arról szól, hogy le a WoWval, WoW ellenkampány, stb. Ugyanis még mindig jobb a fölös, hangsúlyozom a fölös szabadidődet egy közösségtudatot fejlesző, közösségépítő játékban eltölteni, mint kocsmában
Másfél év alatt ennyit a kocsmában is eliszik az ember
Inkább arra akartam rávilágítani, mivan akkor ha az ember túlzásba esik. Természetesen, mint ahogy a hozzászólók többségéből is látszik, (hálaIsten) a WoWos társadalom nagy része nem rugaszkodott el teljesen a valóság talajáról, hanem tudja mi az a mérték.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest