- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem olyan könnyű, főleg ha guild/klánvezér leszel.
Én az voltam L2-ben, 20-30 aktív playerrel, és elhiheted, hogy rohadt nehéz kiszállni. Ha hivatalos szerveren toltam volna, akkor valszeg még mindig játszanék, de így a félévenkénti wipe-ok (szerencsére!) teljesen elvették a kedvem az egésztől. Rájöttem, hogy a semmiért "gürcölök"... Szóval nem egyszerű. Mindig van jobb/szebb/pofásabb cucc, amit érdemes (lenne) megszerezni, meg ugye a "jobbnak lenni a másiknál" emberi agymenés is dolgozik az emberben rendesen.Én teljesen együttérzek a szerzővel, és gratulálok/örülök neki, hogy abbahagyja.
-
Neck
veterán
-
#PeTeY#
aktív tag
Egyetértek. Hozzáállás kérdése az egész. Sokakkal ellentétben nekem a WoW, még mindig ''csak'' szórakozás, egyfajta kikapcsolódás, és nem pedig életforma. Idestova egy éve játszok, de nem érzem magam függőnek. November közepe óta nem játszottam például, mert nincs rá időm, és szükségét sem érzem, hogy szakítsak rá. Nem fogok egy órával kevesebbet aludni, vagy kihagyni egy baráti összejövetelt amiatt, hogy legyen időm játszani. Általában csak akkor játszok, ha tényleg nincs más dolgom és próbálom élvezni. Amint ez nem megy, (mert ugye néhányan rendesen el tudják rontani más ember játékát) rögtön logout és más elfoglaltság után nézek.
Valószínű emiatt a szemlélet miatt sem értem meg azokat, akik bg alatt síró hangon anyáznak ventrin, vagy mint a cikkíró is teljesen elhanyagolta a kötelességeit, családját, szerelmét, barátait...
Ettől függetlenül gratulálok a cikkhez (jó lett) és a felismeréshez, hogy ez így nem mehet tovább.Sok sikert, hogy sikerüljön a számodra megfelelő, helyes mederbe terelned a dolgaidat.
-
BloodRay
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest