- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humamage
tag
[Neck] '' Azért hogy ez történt, nem a WoW a hibás, csakis én, ugyanis a nagy átlag tud rendesen élni mellette, csak én nem tudtam. ''
Hmmm ez elgondolkodtató.. sztem az egész oldal egyik legjobb gondolata.. Gondolom a szerzó már elgondolkodott rajta, aki meg utánam olvassa, annak ajánlom.. -
dabadab
titán
''a WoW egy olyan játék, amire könnyebb rászokni, mint a Tetrisre''
Jobb peldat is hozhattal volna, a Tetris az addiktivabbak koze tartozik. Az eredeti verzio fejlesztese pl. egy jo darabig megrekedt akkor, amikor hasznalhato allapotba kerult, mert Alekszej Pazsitnov csak jatszott kodolas helyett
[Szerkesztve] -
Silverbeast
csendes tag
Dwaya, ennyire ne keverd már bele a wow-ot, tedd a szívedre a kezed, és mond azt, hogy nem volt élvezetes játszani, felfedezni, kipróbálni. Csak kis mértéket kellett volna tartani, ennyi az egész, én is wow-ozok, meló mellett, rendes életvitelben, mégis megvan az egyensúly
..na megyek is online, mert kell még 16 óra a 200 nap played -hez
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Timber
csendes tag
De mire akarsz peldat mutatni? Ez nem pelda. Ez egy szelsoseges eset. Mellesleg ha nem a wowot hibaztatnad akkor nem olyanokat irsz, hogy ''Ez a második napom WoW nélkül, eddig jól telik.'' ... mintha az eddigi napjaid a WoW miatt lettek volna olyanok amilyenek. Meg mar eleve a cim is ... ''World of Warcraft - Szenvedély?'' ... mi ez ha nem a WoW hibaztatasa. Ha az lenne a cime, hogy ''Addict lettem. Onhibabol?'' es az iras vegere az jonne le, hogy 'Igen' akkor el tudnam fogadni azt, hogy peldalozol. De igy? Bocs, de szamomra ez egy felelossegharitas.
-
Timber
csendes tag
''Nem attól lesz valaki HC hogy szépen halad progressben, hanem attól hogy mennyit játszik.''
Na ez volt az amin a legjobban rohogtem. Te tenyleg ennyire nem vagy kepben a fogalmakkal?
A hardcore jatekos nem attol lesz az, hogy mennyi idot tolt el az adott jatekkal, hanem attol, hogy milyen szinten tolti azt az idot amit raszan. Anno a mi klanunk 2x is magyar bajnok volt Quakeben ... de nem igazan toltottunk a jatekkal annyi idot mint azok akiket megvertunk. De amikor jatszottunk akkor azt 110%-os erobedobassal.
Mondjuk inkabb igy: A HC nem mennyiseg hanem minoseg. Remelem erted. -
Timber
csendes tag
'' Akkor van gáz ha NEM csak a szabadidődben WoWozol, hanem suli, munka, család, csaj, barátok HELYETT, ezektől időt megvonva WoWozol.''
Ez teny. De a gaz nem a WoWban van hanem abban aki ezt csinalja. Ezt tessek mar megerteni ... egy program/zene/film nem csinal ilyet, az ember teszi. -
Ephran
újonc
Nos..
A WoW tényleg veszélyes. Főleg azoknak, akik nem tudják, hogy hol a határ a játék, és a való élet között. Ilyenkor történik az, hogy kapcsolatok széteshetnek, munkahelyről, iskolából kivágják az illetőt.
Én is táncoltam ennek a határán, de egy munkával kapcsolatos dolog megváltoztatta a gondolataimat, illetve hozzáállásomat. Szívesen játszok most is, de a hangsúly a játékon van. A Nordassilon levő magyarok nagyrészének ismerős a nevem, viszonylag régi bútordarab vagyok a serveren, azt is tudják, hogy volt egy időszakom, hogy erőteljesen kockásodtam.
Azt viszont hozzáteszem, ha választás elé kerülnék, hogy vadászat, horgászat, kuglizás, vagy WoW, akkor abban a pillanatban a WoW kerül a legutolsó helyre.
Sokan vannak, akik minden elé a WoWot helyezik, és ekkor kezdődnek a bajok. Egy kollegám pont ez miatt lebegett 3 hónapja a kirúgás szélén, de szeerencsére ő is felébredt, mostanában ő is csak kikapcsolódásként játszik, néha futunk egy gyöngyfarmot Stratban, vagy ökörködünk UBI-ban. Szerencsére a 2.0-ás laggpatch sok embert magához térített, és sokan megint csak játékként tekintenek a játékra, nem pedig életformájuk, mint 3 héttel ezelőtt.
Röviden ennyi volt az eszmefuttatásom.
Karaktereim:
Ephran NE holy pap Nordassil
Deridre UD jégmókus Nordassil
Calaglin Human Retri pala Sen'jin -
Polacheck
HÁZIGAZDA
bár aki nagyon elöl jár az általában sokat játszik.
Azért vannak kivételek, ne ítéljük el azokat így látatlanban, akik elöl járnak. Saját példámból kiindulva heti 1-2 este alkalmanként 4 óra játékkal megjártam minden bosst, és Naxxban mi is lezúztunk hetet. Ez pedig nem hc mennyiségű játékidő. A consumable farmolást pedig többféle képpen meg lehet oldani, én pld tényleg csak akkor logolok be ilyesmire, ha szabadidőm van.
Tehát a minden pro HC, de nem minden HC pro kijelentés nem állja meg a helyét. -
menpee
aktív tag
Egy ehhez hasonló megszorításról tudok, ami a 9Dragons-ban lesz, ha minden igaz. 2 óra játékig dupla xp, 2.-3.-ig szimpla, 3.-4.-ig fele, utána semmi. Mondjuk az is csak a grindelést teszi lehetetlenné egész napra, a cuccfarmolást nem...
Én szerencsésen lekattantam a WoW-ról. Privát szerveren nyomtam, de nem a játék kötött le a vége felé már, hanem csak a megismert emberek. Aztán ők átmentek eredetire, én meg le*****am az egészet, ezért nem fizetek alapon. A tanulással nincs bajom, ha vizsga van, akkor játék nincs. Ez alap. Viszont láttam, mit művelt ez osztálytársammal (volt osztálytársammal, mert kibukott 11.-ből), aki abbahagyta az iskolát, elment dolgozni, és abból fizeti a havidíjat. Senkinek se kívánom...
mod: majd megtanulok írni egyszer
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest