Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem mondtam sehol, hogy jobb
mas
es ha neked a mac jon be jobban, hasznald egeszseggel, ezzel semmi bajom
annak, hogy anyam gepet peldanak hoztam az volt az oka, hogy kis odafigyelessel az is tisztan tarthato
es ami nagyon fontos: nem mondtam, hogy hulye vagy (edesapadrol pedig azt hiszem eppen te irtad, hogy a ketton kozti nezetelteres ne okozzon kettonk kozti nezetelterest is)
azt irtam, hogy nem biztos, hogy en szamitogephez ertonek tartom, aki tobb ev hasznalat utan nem tudja tisztan tartani a gepet
viszont amennyiben talaltal (s mint kiderul, talaltal) olyan eszkozt (mert a pc - ideertve a mac-et is - egy eszkoz), amit minden gond nelkul tudsz hasznalni, ez nem hinnem, hogy komoly problema
az igenyeidet kielegiti es kesz
egyszoval nem ertem a felhaborodasodat
az igazi problemam az, hogy egyesek (talan kicsit te is) hitvitat csinaltok a dologbol
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest