- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
válasz
VladimirR #238 üzenetére
te meg gondolkozz el rajta, hogy miert is nem vagy ertelmes hozzaszolast kipreselni magadbol
:? Bizonyára azért, mert egy hülye fanatikus **** vagyok, aki nyilvánvaló :? tévinformációkat terjeszt, meg kétszer! is azt írta le, hogy irigység
Te vissza szoktad magad olvasni olykor?Ez így elég mókás összképet ad rólad.
-
-
dr faustus
senior tag
válasz
VladimirR #234 üzenetére
Értem, tehát azt sérelmezed, hogy azt írtam az OS X-ről, hogy nincsenek vírusok (gondolom, nem a BSD rendszerekről írt rész bántja a szemedet). Nem vagyok vírusszakértő, utoljára 2006 őszén foglalkoztam ezzel a témával, amikor az iMacet vásároltam, akkor olvastam ezt az írást:
[link]
Let’s start with the hot-button issue of Mac OS X viruses. Simply put, at the time of writing this article, there are no file-infecting viruses that can infect Mac OS X.
Azóta amiről olvastam, az csak egy ''proof of concept'' kód:
[link]
Elképzelhető, hogy azóta már kijött és valamilyen szinten elterjedt valamiféle OS X vírus, de én nem tudok róla. Hát erre alapoztam merész kijelentésemet az OS X vírusokkal kapcsolatosan, nyilvánvalóan ez akkora bűn, amit csak egy mániákus hazudozó mer elkövetni. :(
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
válasz
VladimirR #232 üzenetére
kerlek, akkor bizonyisd be, hogy nem valami hulye fanatikus *** vagy,
Ehh, no comment.
s mondd el, mi volt a problemad azzal, hogy hazugsagnak neveztem, amit irtal
Hát kérlek, ha esetleg kifejtetted volna, hogy mi az, amiben én hazudtam, akkor talán lett volna esély a párbeszédre. De amíg ilyen tapló módon beszélsz, addig nem látok rá esélyt.
Jaj, tudom, jöhet a rutin, az a tapló, aki mondja, te nem is.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
Nem laktad még be azt a gépet. Ennyi.
Úgy érted, a kényelmes kezelés addig tart, amíg nem akarom bonyolultabb dolgokra használni? Ezt a gépet nem is akarom használni munkaeszközként, egyszerű internet/médiagép számomra. Egyszer meg lett véve, be lett állítva, azóta anyám használja, hasonló dolgokra, mint amikre én is. -
dr faustus
senior tag
Én használok rendszeresen Macet is, de nem grafikus munkára, hanem általános eszközként (anyám iMac gépét, levelezés, internet, zenehallgatás, filmnézés). Az alapvető dolog, ami szembetűnik a használatakor, az nem az a fajta dolog, amit te írsz. Nem tudok igazán jó magyar kifejezést rá: ''Out of the box'' érzés.
[link]
Én tisztában vagyok azzal, hogy ez soktényezős dolog, és ennek a tulajdonságnak az értékét is lehet vitatni, de szerintem mindenkinek voltak olyan pillanatai a számítógéppel, hogy használni akarta volna csak, és valami ok miatt nem tudta használni, mert ehelyett a beállítással vagy a ''fine-tuninggal'' kellett törődnie. Nyilván vannak Macen is dolgok, amik nem mennek maguktól, telepítést, beállítást, netán drága szoftvert igényelnek, de hétköznapi használat során sokkal kevesebb ilyen eset fordul elő, mint PC-vel.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
válasz
VladimirR #214 üzenetére
ussz mar tovabb ezzel az irigyseg dumaval, kezd az osszes mindenem tele lenni vele
Bocs, de a tahóméterem itt kiakadt.
ez az ultimate valasz arra, hogy ''nem is jobb annyival az a mac''?
Nem, ez arra a reakcióra válasz, hogy ''rohadtul felhúz az, hogy az amerikai ide merészel írni a macről, amikor bezzeg nálunk nem olyan jó a support, a rohadt életbe''. Ez egy blog, igaz, ''közösségi blog'', akármit is jelentsen, de nehogy már ez érv legyen, hogy valaki más nem tudja vagy nem akarja megfizetni ezt a plusszt. Amit meg a designnal kapcsolatban írt, az sem volt épp kimunkált gondolat. ''moddolj bazzeg''
Nem annyival jobb? Pont az van ide írva, hogy egy számítógépekhez értő ember is jobbnak találja az egészet.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
-
dr faustus
senior tag
válasz
fene_vad #203 üzenetére
no offense, csak kisse bosszanto, ha egy olyan termeket dicsoitesz, amit valszeg csak az itt forumozok 10%-a engedhet meg maganak, h csak ugy, az ilyen dicsoitesekre alapozva brahibol megvegye. A tobbieknek marad az, h kiprobalnak mas virusirtot meg tuzfalat, es az majd mukodik yool eccer.
Így van, sokan csak az irigység miatt írnak ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest