- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dr faustus #244 üzenetére
jajj srácok mér hagytátok abba, kezdtem bitangjól szórakozni
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #237 üzenetére
nem, nem szavak kiforgatasa
azok utan, hogy ertelmes hozzaszolasod nem volt a topic-ban, csak ez a (nevezzuk mostantol hazugsag helyett masnak) tevinformacio, illetve ketszetr elsutotted ezt az irigyseg szoveget, engedtessek meg nekem, hogy azon velemenyen legyek, egy hulye fanatikus gyoker vagy
ez nem provokacio, ez velemeny
ha provokalni akarnalak, nem venned eszre hogy az ott provokacio
most en kivonoulok jelen topic-bol, te meg gondolkozz el rajta, hogy miert is nem vagy ertelmes hozzaszolast kipreselni magadbol -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #235 üzenetére
hol irtam en, hogy notorius hazudozo vagy?
maskent nem megy, csak a szavaim kiforgatasaval, provokalassal?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #233 üzenetére
Bovebben: [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #231 üzenetére
kerlek, akkor bizonyisd be, hogy nem valami hulye fanatikus *** vagy, s mondd el, mi volt a problemad azzal, hogy hazugsagnak neveztem, amit irtal
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #226 üzenetére
azt hittem naivan, hogy a hanyagolasba a provokacio is beletartozik
most akkor dontsd el, hogy mit akarsz
ha ennyire bassza a csorodet, amit irtam, reagalj
ha nem akarsz/tudsz, akkor nyeld le -
Pacák
senior tag
válasz
dr faustus #223 üzenetére
Még nem áll neked kézre. Ennyi.
Így jobb?
Még nem jutottál el oda hosszú évek windows -os időszaka után, hogy a mac -en is elsőre oda nyúlsz, ahová kell. Ha megszokod a mac -et is, akkor azt is belaktad. A belakásba nem csak az tartozik bele, hogy a képedre formálod az asztalt, a programokban a billentyűzet gyorsbillentyűit. Az is beletartozik, hogy tudod, hogy mindezt hol - és hogyan - állíthatod be... -
Pacák
senior tag
válasz
dr faustus #219 üzenetére
Nem laktad még be azt a gépet. Ennyi.
Mondjuk nekem nem okozott lelki törést az életemben, mert sokféle munkaeszköz volt már a kezem alatt és tudtam mindig, hogy mit akarok az adott géptől. Beállítottam és hajtottam, mint a lovat. Gyí!
A DOS+WIN 3.1-95-98-NT4-2000-XP sorozatot nálam megtörte időnként egy-egy linux valamelyik látványos ablakkezelővel, vagy a beos, az OS/2, egy-két egzotikus UNIX és persze a Mac OS 9.2 meg az OSX. Szóval innen a ''Mindent használok, amit adnak a kezem alá.'' szemléletmódom.
A Solaris -t kihagytam.Igaz, hogy csak egy bemutatón kaphattam meg az egeret, de ''megvót'' az is.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #220 üzenetére
enis igy gondoltam
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #215 üzenetére
3 postod volt eddig ebben a topic-ban, abbol egy hazugsag, kettoben pedig ezzel az irigyseggel doballozol - ezek utan nem hinnem, hogy a tahometereddel kellene elohozakodnod
az meg (elnezest tiv), hogy ha valaki tizenx ev pc hasznalat utan nem kepes tisztan tartani a rendszeret, szerintem oly' nagyon nem tartozik a szamitogephez erto kategoriaba
anyam gepen nincs virusirto, nincs antyspyware, windoze xpsp2 tuzfalat hasznal es semmi nem maszik be a gepere, ami nem odavalo
most lehet irni, hogy mert biztos nem latogat olyan oldalakat
mint olvashattuk, tiv sem
akkor megis hogy?
elolvassa, amit a gep kiir neki
az, hogy a mac meresi hibaval felero felhasznaloi kozossege szamara nem keszitenek annyi ferget, nem jelenti, hogy a rendszer jobb - azt jelenti, hogy a kutyat sem erdekli*
es bar teny, hogy a forumtars reakcioja nem a leghelyenvalobbak (mondjuk, ha olvasnal is, latnad belatta, a design-t tenyleg nem a legjobb otlet volt felhozni), de lasd be, messze nincs olyan szanalmas, mint ez az irigyseg duma
*: bele ne koss -
VladimirR
nagyúr
válasz
dr faustus #213 üzenetére
ussz mar tovabb ezzel az irigyseg dumaval, kezd az osszes mindenem tele lenni vele
ez az ultimate valasz arra, hogy ''nem is jobb annyival az a mac''?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest