- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem erre celzok
arra, hogy sokan a grafikai megjelenest a jatekelmeny, a hangulat ele helyezik, ezert jatekgyartok nem is torik magukat
semmi bajom nem lenne a szep jatekokkal, ha nem a kinezet lenne az elsodleges
mint kida is irta, legyen jatszaho, legyen elvezetes, legyen kiegyensulyozott multiplayer es ha ezek megvannak, akkor esetleg meg legyen szep is - de csak igy, a vegen -
Kidus
őstag
Szerintem arra celzott, hogy ( excuse my french ) baszhatod a szep grafikat, ha a jatek maga szar.
Legyen jo story, legyen elvezheto, kosson le, legyen hangulata, ha ez megvan mind, en elvagyok egy 2001-es grafikaval is.
En nem aggodok, hogy a Starcraft2 szar lenne, biztosan jo lesz a tortenet, biztos meglesz a hangulata is, a tobbi nekem szinte masodlagos.
Persze elvaras a 3D es hogy jol nezzen ki, szep mozgasok, reszletesseg, de azert ennyire nem kell ezt meglovagolni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged