- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
az, hogy bejelentették, nem jelent semmit. titokban lehet már gyártani 'blizzadr monnyon le!' feliratú transzparenseket. de reméljük nem kell majd használni
van már infó a sztoriról? kerrigen kisasszony vissza fog térni?ő a kedvenc karakterem.
meg ha lesz teknősöm, és lány lesz, akkor kerrigen-nek fogom hívni -
cskamacska
addikt
''Ja, de ennek 2007-es szinvonala van. Nem a minőségre értettem, hanem a stílusra.''
Nem. A stílus maradt 1998-as, egy az egyben StarCraft 1-beli.
''És tuti, hogy mindenkinek leesik majd az ála, ha élőben látjuk a játékot.''
Általában az álleesések elsöprő többségéért a grafikus orgazmusok szoknak felelni.(Fú! Váó! MIcsoda csavar a történetben! Agyam eldobom, micsoda élvezetes játékmenet! - csak nekem nem életszerű?) Namost a videók megtekintése után három dolgot én kijelentenék.
A CGI átvezető animokkal abszolút nincs baj, szokásos profi minőség, © by Blizzard Entertainment
Az ''artwork''-ök szépek, remélem faragnak belőlük sok szép háttérképet, mint ezt a Relic is megtette a Warhammer 40K DOW stratégiájuk esetében.(igaz ott tán a Warhammer 40K univerzum rajongóit is ki kellett szolgálniuk, hisz annyira nem divat a játékokhoz tonnányi artwork és egyéb render háttérképet csinálni - sajna..válhatna ez követendő szokássá)
A amennyit láttam az ingame grafikából.. hát az nem tetszik.Anno a StarCraft kora egyik legszebb 2D-s stratégiája volt. Mind animációkban, mind általános kinézetben überelte a konkurenciát.(tessék összehasonlítani egy Red Alertes szovjet Flame Troopert, egy StarCraftbeli Terran Firebattel) Ehhez képest nekem ami először eszembe jutott erről a grafikáról az a PC-s Dune 2000 Playstation-re írt 3D-s változata volt. No nem az, hogy bűnronda, hanem, hogy a 2D-s játékot megpróbálták egy az egyben 3D-síteni. Most ha ránézek, szinte ugyan azt látom mint 9 éve, csak kicsit szögletesebbek az egységek és tőbb a csilivili szines fény. Igen, új kinézetet vártam, egyedi grafikát és persze azt, hogy kicsit jobban kihasználják a modernye technikát. Persze ettől még lehet jó a játék(valszeg az is lesz
), de én speciel valahogy többet vártam, mint egy 3D-sített StarCraft 1 kiegészítőt.
Ez az első benyomás volt, reméljük a legjobbakat. -
Nem akrlak megsérteni de én a mai napig SC-zem. Mert szeretem
De Hoyuka amit mondott igaz. Wow-ban, meg W3-ban teljesen oké ez a grafika. Direkt mangás elemekre épít. De az SC az kökemény Sci-fi... nem manga! Nézd csak meg az SC átvezető animációit, grafikáját mégegyszer. A játékélmény biztos odab*sz, de a grafika nekem sem tetszik. Remélem csiszolnak még rajta. Ennek ellenére itt lesz majd nekem is a polcomon, az SC Battlechest, D3, W3, Wow mellett.
-
tildy
nagyúr
Az, hogy az eredeti SCben 1998t(vagy 96ot? ) irtak, ma meg mar 2007t, nekem csak ennyi. Azota 10 ev telt el, es en speciel keveslem, hogy kvazi detto ugyanaz csak 3dben. Mint irtam , a latvanyvilag kb 2001es szintnek felel meg.
Mondjuk hozzatennem, hogy a mai sc2 grafikajanak es hangulatanak en minimum olyat varnek, mitn az SC1 atvezeto videoinak volt.
[Szerkesztve] -
czappa
aktív tag
Azért nem jó onnan letölteni, mert ott csak egy ''letöltés vezérlő'' van, amit ha elindítasz, akkor az tölti le a filmet és kiba.. lassan.
Míg, amit én linkeltem ott legalább az artwork movie letölthető értelmesen, gyorsan.
A holnapi videot várjuk már nagyonaz lesz az igazi.
#29: ja-ja, bár én nem nagyon játszottam azzal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest