- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
aha
-
hulk91
csendes tag
sziasztok!
nem tundná valaki megmondani hogy mikor jön ki a starcraft2 ???
és hogy mi lesz a gépigénye ? -
Crystalheart
őstag
A grafika, ami a screenshotokon van, egyelőre... siralmas. De ajánlom figyelmetekbe azért ezt az oldalt: [link]
Remélem, legalább még annyit fejlődik a SC2 grafja, mint amennyit az első részé a bejelentés után... Ehh, mert így most olyan, mintha egy kicsit tuningolt WC3 lenne. Már WC-ban sem tetszett, hogy elmesésítették, de egy fantasy-nél még elmegy, no de ez scifi... -
ististi
csendes tag
de nagyon állatok azok az új Immortalok
-
ististi
csendes tag
hogyha már van szó WarcraftIII-ról van egyolyan mappom hogy warcraft meg Starcraft egyben^^
-
ististi
csendes tag
hát mondjuk várható voltt nem DiabloIII lesz
-
ististi
csendes tag
hát igen SCII nagyon állat én néztem az oldalon a gameplay trailer az ténleg brutális de Mondjuk nincs sok baj az eggyel se de az már kicsit elavult nem?
-
ististi
csendes tag
hey Starcraft2 elkell hogy kezdjek gyüjteni
elég állat a Starcraft2 de kár hogy sok idö mire meg lesz
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Az Ámokfutás-ban volt szó arról, hogy amit a sima marine kap az a legpocsékabb páncél, semmi nincs benne és lomha. A parancsnoka páncélja (vélhetően ghost volt) már viszont hűtőrendszerrel és egyéb kiegészítőkkel volt felszerelve.
Meg is van, idézet a könyvből:
''... A tiszti szkafanderbe hűtőrendszert is beépítettek, amelyet egy vékony vezetékkel csatlakoztattak a leszállóegység energiatelepeihez. Jól érezheti magát... Nem izzad. Hideg kívül, hideg belül. Jégkirálynő... Elhatározta, egyszer ő is megtanulja, hogyan kell viselni a CMC-300-ast, vagy esetleg a legújabb modellt, a 400-ast...''
[Szerkesztve] -
Haldor
csendes tag
Nem szerettem a WarcraftIII játékstílust. Biztos igazad van, nekem az egészből mindig az tűnt fel hogy van egy bizonyos egységtípus amiből ha sokat viszek nyerni fogok. Mondjuk nem is lett kedvencünk sem ez sem a Wow. A törpés példában a törpe a sima puskás unit volt nem hero. Azt tudom hogy heroval végig lehet játszani egy csomó kampányt sőt. Útálom a legtöbb beszólást, volt hogy csak azért vittem más egységet, hogy ne a hősünk pofázza végig az utat. ( Legalább kettőnél többet kaphatott volna
) De legalább egy hatalmas Warcraftvilágot eredményezett és egy halom csodálatos videót. Szót se róla igazából nem volt olyan rossz csak én nem szerettem
. (ami rossz volt az a DiabloII
)
De téma a Starcraft. Még mindig a Protoss a központ a hivatalos oldalakon. A Zealot nagyon szimpi kis egység lesz de az Inmortalokkal nem tudok kibékülni. Ellenben a Colossus és az ahogyan közlekedik elég jó móka. Szerintem nem lett volna rossz újítás az sem ha eldobják ezt a max. két-háromemeletes játékteret. De nem láttunk még neműrplatform képet szóval ki tudja mi lesz.
Zerg egységekről nem sokat tudni. Láthattuk a zerglinget, a mutalisket és valami kukacszerű izét. Mondanak olyant, hogy az lesz a csapatszállító. Nekem inkább amolyan épületfélesígnek tűnt mint anno a creepre telepíthető kisöccse.
Terran oldalon a helyzet változatlan. Leszámítva a legröhelyesebb egységet amit Blizzard csak kitalálhatott a kétpisztolyt szorongató jetpackes Reapereket. Ez nem tudom miért jó, ha valaki reaper fan persze akkor most ezért ne ugorjon nekem, de valahogy nem illik a Terran oldalra (inkább olyan lázongó kalóz egységek). A marine pedig pajzsot kapott (???) kíváncsi leszek ebből mit akarnak kihozni, de eddig a legtöbb ismerősömmel osztottam azon véleményem hogy nem kellene neki. ( ''A Marine az egy kemény csávó, frankón nagy puskával'') Ha meg csak grafika tuti le fogják szedni...
Na mind1. Ezt az oldalt várom a legjobban, utánna a Zerget...
Írjon már valaki a játékról vagy a véleményéről rólami már egy hete figyelünk minden elérhető infót, de az eddig nem sok (az is pletyka). Ha beég (mint a DiabloII) soha többé nem veszek Blizzardjátékot eredetibe. Inkább töltögetek...
-
Kidus
őstag
''WarcraftIII kedvenc jelenete amikor egy nyamvadt törpére ráküldtem vagy egy tucat farkaslovast az meg megölt egyet, egyet meg teljesen leamortált, pedig mindenki őt ütötte de hiába''
Lehet, hogy herot nem siege unittal kellett volna tamadni
A torpe amugy is kis genyo, es eleg jo skilljei vannak, na mindegy, csak gondoltam azert megjegyzem, hogy nem mindegy, mivel mesz mi ellen, mint ahogy W3ban, SCben sem. -
Haldor
csendes tag
Én imádtam a blizzardot egésszen addig amíg ők voltak azok a fejlesztők akik újat mertek alkotni ebbe a szürke világba. Igen nem a grafika a fontos, de akkor ne verje le a gépemet a szarul optimalizált engine, ne írjon nekem 3D-t egy olyan játék ahol ez egy nem létező fogalom (bocs most a DioII-t szidom
).
Azóta nem szeretem őket, mióta nem alkotnak semmit, csak abból élnek amit egyszer elkészítettek. (''Hol van már az ősi fény? Régi érdemekből él! Sok a légypiszok a mester protréján, megroggyant a vén zsivány!'')
Olvastam egy hozzászólást a Wow-ról amiben a tápolósok miatt nem szeretik, és igazuk van. A DiabloII és a Wow is erről szól elsősorban (Bár Wow-al nem játszottam soha de biztos vagyok benne hogy igazat írt a hozzászóló). Baj? Nekem nem tetszik.
Miért regeltem?
Azért mert a Starcrafton nevelkedtem anno. A mai napig a kedvenc játékom és (bár évek óta nem telepítettem a gépemre játékot) most úgy érzem megmozdult bennem valami ismét. Szóval ne merj elküldeni a francba vagy indokold meg mit kifogásolsza véleményembe!
A Starcraft kemény dió. Nem olyan mint a Warcraft volt anno. Ebből a játékból még mindig rendeznek versenyeket. Itt valami fergetegeset kell alkotni és nem egy silány giccsparádét!
Oh! A Warcraftba azt nem szerettem hogy nem volt akkor a szám mint amennyiren remegtünk érte. A Dio II nagyon ronda volt (és milyen nagyon drága, és mien nagyon sokat kellett rá várni) akkor is és a mai napig képes hazavágni a gépem ha olyanja van. A Generalst pedig csak úgy felhoztam, szeretem na és kész ezért ne tűzd karóra a fejem. Igazi stratégiai játék egyébként a Fantasy generals meg a Panzer Generals. Ott sok múlott a stratégián nekem elhiheted.
A Hangulat az bizony fontos. De a WarcraftIIIból egyedül a Videók tetszettek. Volt olyan kampány ahol a hőssel játszottam végig az egészet és már untam a beszólásait.
[Szerkesztve] -
Nem értem mi a bajod a grafikával. Szerintem a Diablo 2 is, és a WC3 is nagyon szép volt a maga idejében. Sőt, nekem még a mostani szinvonalhoz képest is tetszik a WC3, megvan a maga varázsa.
Egyébként a hozzászólásóodból kitűnik, hogy igazából nem is szereted a stratégiát, ugyanis a Generals még véletlenűl sem stratégia, bár annak hívják. A C&C sorozatben az nyer, aki minél több egységet tud, minél kevesebb idő alatt ontani az ellenre. Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor ne szídd az igazi stratégiákat.
[Szerkesztve] -
Haldor
csendes tag
Emlékszik még valaki a Starcraft Beta képeire. Siralmas látvány volt. Gyenge kinézetű röhelyes egységekkel. A játék ennek ellenére jól festett. Miért mert az csak egy béta volt és egy csomó mindent lecseréltek. Szóval temetni nem temetném a grafikát még. Vagy mégis...
Ami nem tetszik mostanában a blizzardban az az hogy lemaradt valahol az időben. A Diablo II a maga idejében is ocsmány volt. Jobb napjaiban a sima Dió is hazavágta a látványt. Kedves fejlesztőink multira élezik ki minden játékukat és éppen ezzel ölik meg a multit is és a kampányt is. A Warcraft III pl. eszetlenronda volt ahhoz képest, hogy milyen lehetett volna.
És ez a kísértet lebeg a StrcraftII felett is: vagyis hogy a pirinyó LegóCursiert lepöccinti a tömzsi kis marine. A jetpackes katona nagyon gáz, a nagy kedvenc SigeTank pedig olyan mint egy kartondoboz, sike módban még nevetségesebb, semmi ereje(hát emlékszik még valaki a régi sige tankra). A protoss egységek meg nagyonbénánnéznekki. Ha a Dark Templart lecserélték arra a röhejes stalker izére akkor nagyon szomorú leszek. A Dragoon is igazságosabb egység volt mint ez a mostani Immortal. Valahogy dühített a dolog amikor egy csapat ilyen izé elintézett vagy hat Sige Tankot anélkül hogy komolyabb bajuk esett volna.
Előjön a Warcraft III meg manapság az összes stratégiai játék hibája: az egységek túlhasználhatósága. Lefogadom mindenkinek lesz (még a legalapabb zerglingnek is) vagy húszmillió képessége ami mind nagyon jó csak kinek van ideje használni vagy egyáltalán megjegyezni mire is jó. Aztán lesz nekik egy rakás életerejük ami jó a kieggyensújozáskor mer minden egység ugyanannyit ér. ( WarcraftIII kedvenc jelenete amikor egy nyamvadt törpére ráküldtem vagy egy tucat farkaslovast az meg megölt egyet, egyet meg teljesen leamortált, pedig mindenki őt ütötte de hiába mivel akkora életereje volt hogy simán bírta addig a strapát) Hát ezt remélem elkerüli a StarcraftII. A Generals is bebizonyította hogy a pergő csatákat jobban szereti az ember mint az uncsi állóháborút két nagyra nőtt ovis egység között.
Az a ''fizika'' (a játék videóin látott jeleneteknek egyenlőre köze sincs a fizikához) inkább nevetségessé teszi a hajók elvesztését.
A grafikáról jelenleg: Jobb lenne ha a Starcraft motorját használnák. A Trailereknek pedig ne dőljön be senki a blizzard animációi mindig is gyönyörűek voltak. Néhány játékuknáál meg is állapítottuk hogy jobb lenne ha filmes karrierbe vágnának inkább. Na de a jelenlegi ingame látvány még nem végleges.Szerintem képesek felülemelkedni a ''Starcraft név úgyis sikeressé teszi'' hozzáálláson és jó játékot alkotnak. Bízni akarok benne!
A játékra egyébként jó blizzardos szokás szerint úgy kb 2010 ben számíthatunk...
Fiúk nagyon kérlek érezzétek át tetteitek súlyát ezegyszer! -
petiaking
csendes tag
Nem tudja valaki mikor jön ki a starcraft2 (hónap) ha nap is van nagyon meg köszönném
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
WonderCSabo #175 üzenetére
Jaja, ide tessék fáradni plíz: [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur #161 üzenetére
idot nem neztem, de nekem jott rendesen 400K-val (ennyit bir a netem itthon)
egyebkent ha jol lattam, maga a downloader egy bittorrent kliens -
Muton
addikt
az, hogy bejelentették, nem jelent semmit. titokban lehet már gyártani 'blizzadr monnyon le!' feliratú transzparenseket. de reméljük nem kell majd használni
van már infó a sztoriról? kerrigen kisasszony vissza fog térni?ő a kedvenc karakterem.
meg ha lesz teknősöm, és lány lesz, akkor kerrigen-nek fogom hívni -
Így van, jó lesz az. Az SC után én is húztam a szám, amikor előszőr találkoztam a WC3-al, végül aztán annyira megtetszett, hogy többször is végignyomtam single-ben. Ha elsőre furcsa is lesz, garantáltan megszokjuk. A Blizzard nem ad ki szemetet a kezei közűl. És mivel már bejelentették, kénytelenek lesznek ki is adni, különben forradalom lesz.
-
viharhozo
addikt
Ekkora ugyet csinalni egy nyamvadt, drogfuggo marinbol.
-
KrAt
veterán
Énis most néztem meg a hd-s videót, egyszerűencsak: Atyaszentúristen
Csak tátott szájjal néztem. Nagyonnagyonjó
-
Gabás
addikt
válasz
Motion_Blur #161 üzenetére
fenn van a hardwireden direct feedben (a blizz downloader egyébként egy kalap ...)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
WonderCSabo #160 üzenetére
''Most néztem meg a hivatalos oldalról az ingame videót, HD minőségben, 1280-as felbontással. Azóta keresem az állam.''
És a Blizzard Downloaderrel sikerült letölteni? Mennyi idő alatt? -
WonderCSabo
félisten
Most néztem meg a hivatalos oldalról az ingame videót, HD minőségben, 1280-as felbontással. Azóta keresem az állam. Mondjuk a robbanások naon gagyik, főleg a videó végén az atomrobbanásnak ánt öhm izék. Sztem király lesz a játék, alig várom. Protoss mothershippel lenyomni a zergeket... de messze van még Karácsony
-
Radnix
senior tag
A marine-os videó überfaxa.. (vajon hány száz kiló lehet az a kis páncél? XD )A grafika pedig.. hát furcsa hiszen sc1 után nem tudjuk nagyon elképzelni 3d-ben.. Majd meg fogjuk szokni és különben is a kiadásig még jelentősen változhat. Aztán igazi véleményt mindenki csak akkor mondjon ha már otthon a gépén lecsekkolta a játékot...
a sztori nagy valószínűséggel jó lesz. Biztos hogy rákerül a merevlemezemre egyszer -
dabadab
titán
En olyan pletykakat hallottam, hogy eredetileg a Blizzard csinalta volna a Warhammer 40k-t PC-re, csak az elkeszult anyag nem tetszett a Games Workshopnak, a Blizzard meg nem akarta szemetre hajitani, igy aztan befejztek a programot, nemileg valtoztattak a szereplokon es kiadtak Starcraft neven.
-
Elég LoL olvasni a hozzászólásokat.
Valakinek az nem tetszik, hogy hasonlít a grafika az eredeti SC-hez, csak éppen 3D-s. Másnak meg az nem tetszik, hogy nem hasonlít a grafika az eredeti SC-hez.
Döntsétek el végre... -
Muton
addikt
válasz
cskamacska #147 üzenetére
akkor valszeg vagy a bejelentés előtti bizonytalan állaptot vagy a pletykák hatása alatt vettem új gépet. a lényegen nem változtat, mert ha kijött volna, vettem volna miatta konzolt. a lényeg az, h nem adták ki
-
cskamacska
addikt
Na ezt nem értem, hogy hogy is történhetett, a Blizzard már bejelentése óta azt állította, hogy csak konzolra jön ki, volt is emiatt felháborodás a PC-s táborban. Emellett voltak spekulációk és pletykák a nép körében, hogy mégis kijön PC-re, de ezeket senki sem erősítette meg, én már az elején lemondtam róla.
-
mayerlaci
senior tag
blizz jol csinalja
-
sghc_toma
senior tag
a Dreamfall már egy folytatás, a The Longest Journey az első rész.. a Fahrenheit meg szvsz abszolút nem gagyibb, csak egy kicsit más.. a hangulat ott is nagyon üt..
btw, ez most hogy jött ide a StarCraft-os topicba? ja, meg nem biztos, hogy letöltésre kéne buzdítani itt a népeket ;) -
Dare2Live
félisten
nana azért páros gamehez nem ártott anno egy p75 és akár 32mb ram.
De amit eddig láttunk belölle azalpján egy 7600GTn probléma nélkül fogja vinni....
oly: Tök8, ha adja vagyübereli azt a játékélményt mint az SC1. egyébkén nekem se tetszik ez a WOW/W3as stílus így SCben.... -
stikyo
tag
Na erre kíváncsi leszek... Remélem gépigénye, mint anno a SC-nál jóval alacsonyabb lesz az aktuális felsőkategóriánál...
-
yash
senior tag
Én a DREAMFALL 2-t várom
Aki nem tudja mi aza DREAMFALL, goyrsan töltse le, és tolja végig, mert nagyon jó kis game
Ez volt az egyetlen, amit végigvittem 2005 óta kb. NA meg majd most a Fahrenheit-et (bár az gagyibb, de azért elmegy).
-
Muton
addikt
válasz
Dare2Live #136 üzenetére
nem a grafika minősége a fontos, hanem a milyensége. azt aláírom, h a sc2 jól néz ki, viszont az eddig látottak alapján nekem nem tetszik. sokkal jobban illene szerintem a sc1-ben látott szögletes, kicsit realisztikusabb formavilág, mint ez a meseszerű, gömbölyded, sőt elg durván fantasy elemeket felvonultató giccs. a blizzardban ülőknek fel kellene fogni, h ez nem wc vagy wow, és ne erőltessék már a fantasy-t, ez nem az a játék
ettől függetlenül, ha megfelelő lesz a játékmenet, lehet, h túl fogok tudni lépni a látványos de nem a sc világához illő grafikán
ha jól láttam, a terranok tudnak ugrálni is, a páncéljukba épített hajtóműveikkel. csak mintha a starship troopers már lerágta volna ezt a taktikai páncél dolgot, vagy 10 éve -
Dare2Live
félisten
sztem egy nagy kavarc van: Nem a grafika a lényeg. Ott van pl a SC/W3 az egyik 1995ös game a másik ?2002? és melyik a mai napig a népszerübb, melyiet játszák többen? Hát a ''szarabb'' grafikás SCt.
egy stratégiai játék lényegét élvezeti értékét NEM a grafika milyensége dönti el.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #133 üzenetére
A Dio 1.10 sokaknak nem tetszik, köztük nekem se.
(Elrontották a kedvenc karakterem...
)
A WoW meg jó játék lenne ha normális lenne a társaság, nem eszetlen tápolók hada játszana csak. Ha megkérem az átlag WoW játékost hogy meséljen nekem Illidan Stormrage-ről, elmondja hogy hol van, milyen lootot dob, hogy ő a legkeményebb boss jelenleg, de nem tudja hogy ki a bátyja... -
Kidus
őstag
WarcraftIII meg a szar grafika? Erdekes
Mai napig hihetetlen nepszeru, sot meg a ROC-ot is hasznaljak nehol, es meg mindig jonnek az ujitasok, patch-ek. Es nekem meg mindig tetszik a grafikaja is.
Ha felnezel battlenet-re, meg mindig ezreket fogsz latni, de biztos mind tevednek, es az egesz egy nagy szar, igy sok ev utan is
Azt meg ne felejtsuk el, hogy ez elsosorban strat, bar az idok soran eleg sokfele agaztattak mar, es mint ilyen, itt is rohadtul masodlagos, hogy mennyire szogletes a parej feje. -
Gyuri27
félisten
Biztosan neked van igazad. Az több 10 millió rajongó (diablo,wc,sc,wow) az mind birka.
Persza az nem érdekes, hogy minden játék a játéktörténelem egy darabja. Az sem lényeges, hogy ezekkel a játékokkal ákár 5évvel a megjelenés után is játszanak.
Neked van igazad.
Viszont lenne egy javaslatom szedd elő a tapsikolóslepke 3.12-őt (gyanítom 5 perc pakolás után meglenne) és told azt. Esetleg még szóba jöhet a pirosbili zöldmadzaggal cimű cucc is.
Ha ide írsz (bár amit maszkoltál nem nevezném írásnak) vedd a fáradságot, hogy kifejted ezek a játékok miért nem jók. Esetleg neked miért nem tetszenek.
Üdv egy igazi hóvihar rajongó.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Nem.
Csatában minden egységet egyenként irányítgatni hogy optimálisan kihasználd pl. a lőtávolságukat, a képességeiket, stb.
-
mcwolf79
veterán
Legyetek optimisták Emberek!!!!
Szerintem a Blizzard még nem adott ki Sz@rt a kezei közül
Jóóóó lesz ez -
cizoe
őstag
Nekem nagyon bejön annak a megvalósítása, hogy az űrben vagyunk. Ez számomra a leg SC-sebb. Egy lapos sziklabarabon a semmi közepén.
Lehet hogy ez szarul hngzik, de látni már annyira jó sok után szinte ugyanazt érzem mint mikor kijött a brood war: ''Újjjra széjjelapríthatk sokezer rohadt zerglinget.. pfuujj'' juppijjé
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
abbol, hogy azt mondta a ficko, hogy (elnezest, nem pontos az idezet) ''starcraft2 is still a game, where large armies fight against large armies'' szerintem megint ugy alakitjak a sebzesek es eletek aranyat, hogy messze nem lesz akkora jelentossege a mikronak, mint peldaul; a w3-ban van
es ez igy nagyon helyes -
cizoe
őstag
Ja mielőtt elfeledném feldobtam a trailereket mind a 4et hd-ben a youtube-ra szóval itt csekkolhatjátok: [link] Pá
[Szerkesztve] -
-
cizoe
őstag
Nem lehangolásból, de az az augusztus elég hamarnak tűnik... Bár kitudja...
-
trassher
addikt
válasz
cskamacska #107 üzenetére
pont ez lesz benne a jó szvsz, hogy nem fogok felborulni a székkel mikor egy nagyonn csata jön mert annyira kigyúrt a grafika hogy a nagy effektparádéban a villódzás felülmúl egy stroboszkópot. legyeb jó a játékmenet, ne kelljen hozzá C2D hogy 50 egység mozoghasson 55 féle irányba és ami a legfontosabb a hangulat. egy bughalmazzal is ellehet játszani napokat is akár ha leköt. (pl street legal anno)
-
cskamacska
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #103 üzenetére
''Blizzardnál a késések teljesen mindennapos események''
Szerintem ez nem komoly gond. Addig amíg a végeredmény egy élvezetes és hibamentes játék, addig én nem szólok semmit a csúszásokhoz. Sőt valszeg jobban járnánk, ha a kiadók hagynák a készítőket befejezni a programjukat, inkább mintsem egy játszhatatlan bughalmazt adjanak ki csak ezért, mert itt a karácsony/üzleti negyedév vége és fel kell nekik mutatni valamit, mert különben irgum-burgum. -
cskamacska
addikt
''Ja, de ennek 2007-es szinvonala van. Nem a minőségre értettem, hanem a stílusra.''
Nem. A stílus maradt 1998-as, egy az egyben StarCraft 1-beli.
''És tuti, hogy mindenkinek leesik majd az ála, ha élőben látjuk a játékot.''
Általában az álleesések elsöprő többségéért a grafikus orgazmusok szoknak felelni.(Fú! Váó! MIcsoda csavar a történetben! Agyam eldobom, micsoda élvezetes játékmenet! - csak nekem nem életszerű?) Namost a videók megtekintése után három dolgot én kijelentenék.
A CGI átvezető animokkal abszolút nincs baj, szokásos profi minőség, © by Blizzard Entertainment
Az ''artwork''-ök szépek, remélem faragnak belőlük sok szép háttérképet, mint ezt a Relic is megtette a Warhammer 40K DOW stratégiájuk esetében.(igaz ott tán a Warhammer 40K univerzum rajongóit is ki kellett szolgálniuk, hisz annyira nem divat a játékokhoz tonnányi artwork és egyéb render háttérképet csinálni - sajna..válhatna ez követendő szokássá)
A amennyit láttam az ingame grafikából.. hát az nem tetszik.Anno a StarCraft kora egyik legszebb 2D-s stratégiája volt. Mind animációkban, mind általános kinézetben überelte a konkurenciát.(tessék összehasonlítani egy Red Alertes szovjet Flame Troopert, egy StarCraftbeli Terran Firebattel) Ehhez képest nekem ami először eszembe jutott erről a grafikáról az a PC-s Dune 2000 Playstation-re írt 3D-s változata volt. No nem az, hogy bűnronda, hanem, hogy a 2D-s játékot megpróbálták egy az egyben 3D-síteni. Most ha ránézek, szinte ugyan azt látom mint 9 éve, csak kicsit szögletesebbek az egységek és tőbb a csilivili szines fény. Igen, új kinézetet vártam, egyedi grafikát és persze azt, hogy kicsit jobban kihasználják a modernye technikát. Persze ettől még lehet jó a játék(valszeg az is lesz
), de én speciel valahogy többet vártam, mint egy 3D-sített StarCraft 1 kiegészítőt.
Ez az első benyomás volt, reméljük a legjobbakat. -
spyduck
nagyúr
letöltöttem az összes képet, nagyon bejön a grafikája, pont az ilyet szeretem! legalább 5 évig nem fogom megunni
-
eddie17
addikt
Váá még csak most látom
Imádtam a Starcraftot, kíváncsi vagyok mit ''művel'' ez majd ha megjelenik. -
spyduck
nagyúr
Azt olvastam a neten, hogy augusztusra várják a StarCraft 2-t!
Az még nagyon messze van! -
cskamacska
addikt
válasz
burgatshow #55 üzenetére
Hivatalosan csak jegelték, szvsz törölve lett a StarCraft Ghost.[link] Mondjuk a PC-seket nem boldogította volna, ha meg is jelenik, mert konzolra fejlesztették.(esetleges konzol port meg.. háát)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #61 üzenetére
nem a buták játéka, az tuti.
-
Muton
addikt
válasz
VladimirR #87 üzenetére
akkor neked a S.W.I.N.E. megoldása jönne be. ott szépen be lehet állítani, h mit csináljon egy egység, ha ellenséget lát (elmenekül, visszatámad, üldöz). emellett különösen vigyázni kell az egységekre, mert alig van lóvé újat venni, ha kilövik.vagy az első 5-6 pályán egyet sem szabad veszíteni, nem az van, h kóddal legyártok 40000 unitot és 'kijelölöm nekik a ellenséges édzskjút, oszt megyek cigizni'
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #71 üzenetére
Na akkor azt hiszem , végülis egyetértünk. (A Játékélmény a régi starcraft nagy erőssége volt, ha az megmarad már túl nagy gond nincs).
Csak mivel eddig a starcraftban az első 3 (játszható, élvezetes, kiegyensúlyozott) megvolt(és remélhetőleg nem is b.sszák el ), azt hiszem nem nagy kérés végre a 4.-ket is teljesíteni
na csak kijött végre, amit ki akartam hozni az egészből.
Ja és az ScI-hez adott manualban benne van, hogy a marineok rabok voltak, akiket átagymosták, hogy a zergek ellen harcoljanak.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
A WoW-nak nem azért olyan elavult a grafikája, mert Blizzardék nem tudtak jobbat írni (mellesleg a játék már ~2 éves), hanem mert MMO game-ről van szó. Ha telepakolták volna shaderekkel meg minden egyéb nyalánksággal, akkor 4 GB RAM-ot zabálna és játszhatatlanul lassú lenne egy csúcsgépen is, arról nem is beszélve, hogy milyeneket laggolna.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
azert tunhetett egyszerunek, mert egyreszt nem kombinaltak az egysegeket, masreszt csak kis szamu egyseget mutattak be
a masik pedig: reszemrol kevesbe dijaznek olyan megoldast, hogy talalatra az egyseg elkezd dulongelni, vagy hasonlo, mert akkor az joesellyel a hasznalhatosag karara menne
Viktor77: mmorpg-nek az eletben nem lesz olyan grafikaja, mint mas jatekoknak (mondjuk nem is hianyzik, igy is iszonyatos mennyisegu memoriat felzabal - gondolj bele, mi lenne magasabb poligonszam, jobb textruak eseten) -
Akheron
senior tag
válasz
VladimirR #83 üzenetére
Az elvvel alapvetően nekem sincs gondom, csak az egyszerűséggel, ahogyan bemutatták.
A másik dolog, ami zavarni szokott: az egységek, miután lőtávba értek, egyszerűen állnak és lőnek, közben viselik mozdulatlanul a találatokat, majd idővel kidőlnek. Ez még manapság is minden stratégiai játékban így van?
-
Viktor77
titán
Mindenkinek aki a grafikára panaszkodik.
A WoW szép? Nem. Igencsak elavult motorja van? Igen. Két év után is a világ (mindmáig) legjobban fogyó és minden eladási rekordot megdöntő játéka? Igen.
A Blizzardnál (szerencsére) nem a grafika a lényeg.
Nem vagyok RTS fan, de sikerjáték lesz. Csúszni fog, bármi legyen a megjelenéshez írva most, de tarolni fog. -
VladimirR
nagyúr
''... a kő-papír-olló modern változatát készítették el...''
ez lenne a lenyeg
nem az, hogy mint pl sok mas jateknal, az szamit, kinek van tobb egysege (teljesen mindegy melyikbol, mert ugyis szinte mind egyforma), hanem a megfelelo strategia hasznalata, megfelelo egysegvalasztas, ennek megfelelo bazisepites
mar az sc-ben is igy van: mondj tetszoleges egyseget, mindnek van ellenszere, amivel akak kevesebb (mondjuk inkabb, hogy opsszessegeben olcsobb) egyseggel is le lehet nyomni a masik csapatat -
spyduck
nagyúr
válasz
Motion_Blur #79 üzenetére
hát persze, de sajna én az erdő közepén lakok és ott csak T-mobile netkártya van!
-
spyduck
nagyúr
Ezt nem hiszem el tényleg kiadták a starcraft 2-t????
??
Már a 2002-es PCguru-ban volt róla szó hogy folytatják!!
Már lehet kapni????
Nagyon jó lenne!
A StarCraft a világ legjobb játéka! -
Akheron
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Én is... Több évig játszottam vele anno. Egyetlen játék volt csak, ami ugyanennyi időre le tudott kötni: a Carmageddon 2. Ezeknek a folytatását szívesen kipróbálnám, bár azóta már ''kinőttem'' a játékból.
(Na jó, azért a Starcraft kettőre is rápillantok majd.
)
-
KrAt
veterán
Igen
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem erre celzok
arra, hogy sokan a grafikai megjelenest a jatekelmeny, a hangulat ele helyezik, ezert jatekgyartok nem is torik magukat
semmi bajom nem lenne a szep jatekokkal, ha nem a kinezet lenne az elsodleges
mint kida is irta, legyen jatszaho, legyen elvezetes, legyen kiegyensulyozott multiplayer es ha ezek megvannak, akkor esetleg meg legyen szep is - de csak igy, a vegen -
Nem akrlak megsérteni de én a mai napig SC-zem. Mert szeretem
De Hoyuka amit mondott igaz. Wow-ban, meg W3-ban teljesen oké ez a grafika. Direkt mangás elemekre épít. De az SC az kökemény Sci-fi... nem manga! Nézd csak meg az SC átvezető animációit, grafikáját mégegyszer. A játékélmény biztos odab*sz, de a grafika nekem sem tetszik. Remélem csiszolnak még rajta. Ennek ellenére itt lesz majd nekem is a polcomon, az SC Battlechest, D3, W3, Wow mellett.
-
dr faustus
senior tag
Én örülök, hogy a Starcraft folytatása a következő. A Diablo 2 is jó játék volt, de az frissebb, mint az SC széria, és démonok szétverésére van lehetőségem a WoW-ban is.
-
Kidus
őstag
Szerintem arra celzott, hogy ( excuse my french ) baszhatod a szep grafikat, ha a jatek maga szar.
Legyen jo story, legyen elvezheto, kosson le, legyen hangulata, ha ez megvan mind, en elvagyok egy 2001-es grafikaval is.
En nem aggodok, hogy a Starcraft2 szar lenne, biztosan jo lesz a tortenet, biztos meglesz a hangulata is, a tobbi nekem szinte masodlagos.
Persze elvaras a 3D es hogy jol nezzen ki, szep mozgasok, reszletesseg, de azert ennyire nem kell ezt meglovagolni szerintem. -
Zamery
senior tag
válasz
Motion_Blur #64 üzenetére
De itt : [link]
Már ki is raktam! -
Ősember
őstag
engem olyan nagyon nagyon nem fogott meg régebben a starcraft, de egyértelmüen jo volt. meglássuk mi lesz belöle.
-
Motion_Blur
félisten
Igeeeen!!!!!!!!
Nem tud valaki SC2-s háttérképet? (1680*1050) -
Gtxtt
tag
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
VladimirR #57 üzenetére
Ha ronda, de élvezetes játékkal szeretnék játszani, akkor előveszem a PS2-őt már meg ne haragudj, ellenkező esetben mi a frásznak kell PC egyáltalán? Ha van egy viszonylag drága gépem, akkor elvárom, hogy a játékok a szart is kihajtsák belőle és úgy nézzenek ki, ahogy elvárom. Egyébként meg ha csili-vili grafikája lenne a Starcraft II-nek, akkor sem érdekelne, mert magát, mint játékot gyűlölöm, ennyi.
-
cizoe
őstag
waazz-... borsózott a hátam mikor megláttam azt a marine-t... te úristen!!! Meg az a videó amin sikiogatnak a sc logo megjelenéseor, hát énis majdnem felugrottam, pedig tudtm hogy ez lesz belöle, de akkor is.. Wáá!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
na ezert tartanak ott a jatekgyartok, hogy szar, ket het utan eldobhato, elvezhetetlen, de szep jatekokat adnak ki, mer' erre van igenyetek
-
Muton
addikt
könnyes szemmel nézve a videót, ez jutott egyből az eszembe: Carrier has arrived
remélem ezévben tényleg kiadják -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #52 üzenetére
A YouTube oldalán valaki azt írta (és szerintem tök jogos), hogy reméli a SC2 nem szakította meg az SC: Ghost projectet. Vagy igen? Vagy most akkor ez hogy is van?
-
Gyuri27
félisten
''.... a Blizzard felkérte játékainak disztribútorát, a Vivendit, hogy idén nyáron legyen szíves egy StarCraft Gold kiadásával megörvendeztetni a rajongókat, és újra köztudatba hozni a nevet. Vivendis forrásaink szerint először csodálkoztak a kérésen, hiszen a játék meglehetősen régi, de a Blizzard kiállt amellett, hogy a Gold verziónak idén nyáron meg KELL jelennie.'' /gamestar/
Azért szeretem a Blizzard-os játékokat mert jók és nem kell hozzájuk erőmü. Remélem ez most is igy lesz. Amig játszunk az SCII-vel addig lehet dolgozni a Diablo III-al. A várakozás legjobb formája!
Nem?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow #52 üzenetére
Ok, de akkor ne irjanak le semmit, max annyit, hogy egyelőre nem tudható.
-
Elrood
őstag
válasz
burgatshow #47 üzenetére
Hardwired 2008Q1-t ír, blizzard oldalon nem találtam semmit.
-
burgatshow
veterán
Nekem a cinematic az jobban tetszett mint az artworkös, de nem baj... Nagyon állat lesz!
Official release date?
[Szerkesztve] -
kefete
tag
Szerintem odab*sz az eddig infók, képek alapján.
A grafikája szerintem nem rossz, de a végső változatig még biztos sokat fog csiszolódni, főleg most hogy az emberek aktívan beszélnek a játékról, és a Blizzard kap visszajelzést, hogy a nép szerint mennyire jó grafika az eddigi képek/videók alapján.
A játékmenettel, történettel biztosan nem lesz baj.
Én részemről nagyon várom. -
VladimirR
nagyúr
''Amire mindig is vártál: Starcraft2''
nem en nem vartam ra egyaltalan
sot, remeltem, hogy inkabb dio3-at csinalnak
a starcraft szamomra A startegiai jatek es tartok tole, hog ezesetben a blizzard nem fogja tudni lekorozni magat
legalabbis nalam nem -
Én azért nem vagyok benne biztos, hoyg egy hétköznapi marine-ről van szó. Ez egy elítélt, nem véletlen volt a lábán lánc. Elképezlhető, hogy a rendes marine-ok némileg különböző (levehető) páncélt kapnak. Ez az ürge meg gondolom feláldozható. Adnak neki egy fegyvert, és elküdik meghalni, de addig is írtson ki jó sok zerget.
-
Havok is lesz benne.
-
czappa
aktív tag
Na végre lejött a cinematic trailer, háát
SPOILER!
A fószernak, ahogy feladják a páncélzatot az egy vicc.
Az, hogy ezer gép segíti még csak-csak elmegy, de az, hogy hegeszteni kell a sisakját az vicc. Oké, hogy sci-fi, de ez már túlzás.
Oké, ez csak egy video, a játékot attól még várom. -
tildy
nagyúr
Az, hogy az eredeti SCben 1998t(vagy 96ot? ) irtak, ma meg mar 2007t, nekem csak ennyi. Azota 10 ev telt el, es en speciel keveslem, hogy kvazi detto ugyanaz csak 3dben. Mint irtam , a latvanyvilag kb 2001es szintnek felel meg.
Mondjuk hozzatennem, hogy a mai sc2 grafikajanak es hangulatanak en minimum olyat varnek, mitn az SC1 atvezeto videoinak volt.
[Szerkesztve] -
czappa
aktív tag
Azért nem jó onnan letölteni, mert ott csak egy ''letöltés vezérlő'' van, amit ha elindítasz, akkor az tölti le a filmet és kiba.. lassan.
Míg, amit én linkeltem ott legalább az artwork movie letölthető értelmesen, gyorsan.
A holnapi videot várjuk már nagyonaz lesz az igazi.
#29: ja-ja, bár én nem nagyon játszottam azzal
[Szerkesztve] -
Zamery
senior tag
Hát csak azt tudom mondani a mit a szivaros fószer: ''It's about time!''
Király lesz! És nekem a screenshotok, meg a trailer is teteszik, nagyon szép lett.
Gyerekek azt vágjátok hogy 2001-ben még (nemhivatatlos) magyar kiegészitő verzió is volt ebből? A Huncarft? -
czappa
aktív tag
Akinek nem tetszenek a képek (nekem se), az nézze meg pl itt [link] az artwork múvit, kevés benne az in-game jelenet, de legalább jó felbontású és nagyon szép, teljesen más hangulat jön belőle, mint a képekből.
#25: nem ismerem a 40K világát, így ha (ha!) lopás, akkor lehet alien vs predator is.
(legalábbis pl az sc1 zerg küldetéseknél lévő űrben játszódó filmben az tiszta aliens hangulat)
[Szerkesztve] -
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Ja, de ennek 2007-es szinvonala van. Nem a minőségre értettem, hanem a stílusra. És tuti, hogy mindenkinek leesik majd az ála, ha élőben látjuk a játékot. Eddig minden Blizzard játék pozitív csalódás volt.
-
tildy
nagyúr
Hat gyerekek... en nagyon vartam mar az SCII-t, de ami kepek vannak rola... Hat az nagyon tre.
Kb negy evvel ezelotti grafika, immortal korul pl.a ''burok'' valami hihetetlen szogletes , a kepek alapjan leginkabb azt erzem, hogy a 98as valtozat, 2001es 3d verzioja.. .Es ez igy nem jo.
Remelem atdolgozzak meg, mert ezt meg ha tortenetben talan nem is, de grafikaban lazan veri meg cnc3 is. -
Pacák
senior tag
Aki nem látta a videót, ne olvassa!
A regényben nem volt ennyire bonyolult a Marine -ok páncélzatának felvétele, mint a videón. Nem volt varrathegesztés, meg gépi segítség. Kicsi szerencsétlenkedés, meg egyensúlyvesztés az első használatnál az persze igen.Mellesleg elég passzos a cucc felrakáskor, ha a pasas csak egy picit is magára szedett a fagyasztóban, akkor lecsippenti róla a mell és hátpáncél az illesztésnél a bébihájat.
Ettől függetlenül csinos darab.Sokkal funkcionálisabb, mint az Aliens -ben a rakodók exoskeleton targoncája. Bár nem szeretnék az ürge helyében lenni, ha rájön a szapora, mert nem láttam utalást rá, hogy van benne beépített WC...
Mégvalami: a zárt sisak alatt szivarozni máig nagyon menő a gyalogságnál.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
At lehetne javitani a cimet, mert a mindig masodik i-je szinten rovid.
-
chop
őstag
Yeah!
Huhuhuhuhu, dejolesz!!!
Remelem nem csak grafikai tuning lesz, mert az bizony keves lesz... -
mayerlaci
senior tag
válasz
akkor már 2-en vagyunk több millio emberrel együtt
-
Kidus
őstag
válasz
Majd lesz az is
Jol nez ki a game, ugy tunik, megint sikerult nagyot durrantaniuk.
Blizzard foreva -
peterszky
őstag
Bárcsak a LucasArts is fellőne egy ilyen oldalt a Monkey Island 5-ről
-
hoyuka
csendes tag
A kepek megnezese kozben nagyot csalodtam. Aranytalan, zsufolt meseszeru grafika, manga rajzfilm. Jo, lehet ez a trendi, de nekem kurvara nem tetszik. Az SC egy a magai idejeben latvanyaval es hangulataval rendesen ravert az addigi RTS-ekre, de ez..... Jon a Shongoku marine, szetrugja a torpe battlecruisert.... Rohamozzak a marcipankatonakat a csotanyok...
-
Vamp
senior tag
Bár nem játszom sokat, kevés játék volt ami nagyon lekötött, az SC az egyik közülük. A Blizzardról annyit, hogy MINDEN egyes játékuk sikerjáték, mindenki tőlük húzza az ötleteket. Bízom benne hogy nem fogunk csalódni, előszedek majd egy kis pénzt gépfejlesztésre
-
Alvin_ti4200
félisten
Szégyeld magad Blizzard, Diablo III-mat akarok
-
burgatshow
veterán
Azt hiszem kezdek spórolni. Nagyon üt...
DDD
-
BloodRay
veterán
Nah végre valami! Kiváncsi leszek mikor jelenik meg!
Good shit! -
Oliverda
titán
-
Sh4rKy
senior tag
azér elég sok nagyágyú folytatása jön ki idén bakker... =)
starcraft 2, unreal 3, volt ugye a wow bc, splinter cell double agent (bár az lehet tavaj évvégén már kintvolt, nememléxem...)
és akkor az új csúcsgémekről ne is beszéljünk mint a crysis és alanwake -
Valahogy sejtettem, hogy nem újabb WoW kieg lesz belőle.
Eh, már alig várom! -
Kobaljov
senior tag
Artwork képek, videó: [link]
-
Gyuri27
félisten
Iiiiiiiiiiiiiiiiigen. Vazz már 10 éve. Viszont csak a testem öregszik.
Hmm. Protoss anyahajó, de finom volt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest