- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem mi a bajod a grafikával. Szerintem a Diablo 2 is, és a WC3 is nagyon szép volt a maga idejében. Sőt, nekem még a mostani szinvonalhoz képest is tetszik a WC3, megvan a maga varázsa.
Egyébként a hozzászólásóodból kitűnik, hogy igazából nem is szereted a stratégiát, ugyanis a Generals még véletlenűl sem stratégia, bár annak hívják. A C&C sorozatben az nyer, aki minél több egységet tud, minél kevesebb idő alatt ontani az ellenre. Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor ne szídd az igazi stratégiákat.
[Szerkesztve] -
Így van, jó lesz az. Az SC után én is húztam a szám, amikor előszőr találkoztam a WC3-al, végül aztán annyira megtetszett, hogy többször is végignyomtam single-ben. Ha elsőre furcsa is lesz, garantáltan megszokjuk. A Blizzard nem ad ki szemetet a kezei közűl. És mivel már bejelentették, kénytelenek lesznek ki is adni, különben forradalom lesz.
-
Elég LoL olvasni a hozzászólásokat.
Valakinek az nem tetszik, hogy hasonlít a grafika az eredeti SC-hez, csak éppen 3D-s. Másnak meg az nem tetszik, hogy nem hasonlít a grafika az eredeti SC-hez.
Döntsétek el végre... -
Én azért nem vagyok benne biztos, hoyg egy hétköznapi marine-ről van szó. Ez egy elítélt, nem véletlen volt a lábán lánc. Elképezlhető, hogy a rendes marine-ok némileg különböző (levehető) páncélt kapnak. Ez az ürge meg gondolom feláldozható. Adnak neki egy fegyvert, és elküdik meghalni, de addig is írtson ki jó sok zerget.
-
Havok is lesz benne.
-
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
Ja, de ennek 2007-es szinvonala van. Nem a minőségre értettem, hanem a stílusra. És tuti, hogy mindenkinek leesik majd az ála, ha élőben látjuk a játékot. Eddig minden Blizzard játék pozitív csalódás volt.
-
Valahogy sejtettem, hogy nem újabb WoW kieg lesz belőle.
Eh, már alig várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged