- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haldor
csendes tag
Nem szerettem a WarcraftIII játékstílust. Biztos igazad van, nekem az egészből mindig az tűnt fel hogy van egy bizonyos egységtípus amiből ha sokat viszek nyerni fogok. Mondjuk nem is lett kedvencünk sem ez sem a Wow. A törpés példában a törpe a sima puskás unit volt nem hero. Azt tudom hogy heroval végig lehet játszani egy csomó kampányt sőt. Útálom a legtöbb beszólást, volt hogy csak azért vittem más egységet, hogy ne a hősünk pofázza végig az utat. ( Legalább kettőnél többet kaphatott volna
) De legalább egy hatalmas Warcraftvilágot eredményezett és egy halom csodálatos videót. Szót se róla igazából nem volt olyan rossz csak én nem szerettem
. (ami rossz volt az a DiabloII
)
De téma a Starcraft. Még mindig a Protoss a központ a hivatalos oldalakon. A Zealot nagyon szimpi kis egység lesz de az Inmortalokkal nem tudok kibékülni. Ellenben a Colossus és az ahogyan közlekedik elég jó móka. Szerintem nem lett volna rossz újítás az sem ha eldobják ezt a max. két-háromemeletes játékteret. De nem láttunk még neműrplatform képet szóval ki tudja mi lesz.
Zerg egységekről nem sokat tudni. Láthattuk a zerglinget, a mutalisket és valami kukacszerű izét. Mondanak olyant, hogy az lesz a csapatszállító. Nekem inkább amolyan épületfélesígnek tűnt mint anno a creepre telepíthető kisöccse.
Terran oldalon a helyzet változatlan. Leszámítva a legröhelyesebb egységet amit Blizzard csak kitalálhatott a kétpisztolyt szorongató jetpackes Reapereket. Ez nem tudom miért jó, ha valaki reaper fan persze akkor most ezért ne ugorjon nekem, de valahogy nem illik a Terran oldalra (inkább olyan lázongó kalóz egységek). A marine pedig pajzsot kapott (???) kíváncsi leszek ebből mit akarnak kihozni, de eddig a legtöbb ismerősömmel osztottam azon véleményem hogy nem kellene neki. ( ''A Marine az egy kemény csávó, frankón nagy puskával'') Ha meg csak grafika tuti le fogják szedni...
Na mind1. Ezt az oldalt várom a legjobban, utánna a Zerget...
Írjon már valaki a játékról vagy a véleményéről rólami már egy hete figyelünk minden elérhető infót, de az eddig nem sok (az is pletyka). Ha beég (mint a DiabloII) soha többé nem veszek Blizzardjátékot eredetibe. Inkább töltögetek...
-
Dare2Live
félisten
sztem egy nagy kavarc van: Nem a grafika a lényeg. Ott van pl a SC/W3 az egyik 1995ös game a másik ?2002? és melyik a mai napig a népszerübb, melyiet játszák többen? Hát a ''szarabb'' grafikás SCt.
egy stratégiai játék lényegét élvezeti értékét NEM a grafika milyensége dönti el.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
abbol, hogy azt mondta a ficko, hogy (elnezest, nem pontos az idezet) ''starcraft2 is still a game, where large armies fight against large armies'' szerintem megint ugy alakitjak a sebzesek es eletek aranyat, hogy messze nem lesz akkora jelentossege a mikronak, mint peldaul; a w3-ban van
es ez igy nagyon helyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged