- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur #161 üzenetére
idot nem neztem, de nekem jott rendesen 400K-val (ennyit bir a netem itthon)
egyebkent ha jol lattam, maga a downloader egy bittorrent kliens -
VladimirR
nagyúr
abbol, hogy azt mondta a ficko, hogy (elnezest, nem pontos az idezet) ''starcraft2 is still a game, where large armies fight against large armies'' szerintem megint ugy alakitjak a sebzesek es eletek aranyat, hogy messze nem lesz akkora jelentossege a mikronak, mint peldaul; a w3-ban van
es ez igy nagyon helyes -
VladimirR
nagyúr
azert tunhetett egyszerunek, mert egyreszt nem kombinaltak az egysegeket, masreszt csak kis szamu egyseget mutattak be
a masik pedig: reszemrol kevesbe dijaznek olyan megoldast, hogy talalatra az egyseg elkezd dulongelni, vagy hasonlo, mert akkor az joesellyel a hasznalhatosag karara menne
Viktor77: mmorpg-nek az eletben nem lesz olyan grafikaja, mint mas jatekoknak (mondjuk nem is hianyzik, igy is iszonyatos mennyisegu memoriat felzabal - gondolj bele, mi lenne magasabb poligonszam, jobb textruak eseten) -
VladimirR
nagyúr
''... a kő-papír-olló modern változatát készítették el...''
ez lenne a lenyeg
nem az, hogy mint pl sok mas jateknal, az szamit, kinek van tobb egysege (teljesen mindegy melyikbol, mert ugyis szinte mind egyforma), hanem a megfelelo strategia hasznalata, megfelelo egysegvalasztas, ennek megfelelo bazisepites
mar az sc-ben is igy van: mondj tetszoleges egyseget, mindnek van ellenszere, amivel akak kevesebb (mondjuk inkabb, hogy opsszessegeben olcsobb) egyseggel is le lehet nyomni a masik csapatat -
VladimirR
nagyúr
nem, nem erre celzok
arra, hogy sokan a grafikai megjelenest a jatekelmeny, a hangulat ele helyezik, ezert jatekgyartok nem is torik magukat
semmi bajom nem lenne a szep jatekokkal, ha nem a kinezet lenne az elsodleges
mint kida is irta, legyen jatszaho, legyen elvezetes, legyen kiegyensulyozott multiplayer es ha ezek megvannak, akkor esetleg meg legyen szep is - de csak igy, a vegen -
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #24 üzenetére
na ezert tartanak ott a jatekgyartok, hogy szar, ket het utan eldobhato, elvezhetetlen, de szep jatekokat adnak ki, mer' erre van igenyetek
-
VladimirR
nagyúr
''Amire mindig is vártál: Starcraft2''
nem en nem vartam ra egyaltalan
sot, remeltem, hogy inkabb dio3-at csinalnak
a starcraft szamomra A startegiai jatek es tartok tole, hog ezesetben a blizzard nem fogja tudni lekorozni magat
legalabbis nalam nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged