- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
én nem ezt írtam. én ezt írtam ''azokról a cigányokról akik halálra verték''
az természetes, hogy előtte meg kell tudni hogy ki verte a csókát. megverni valakit egy dolog. ez valamennyi emberrel előfordul. de halálra verni valakit az más. itt még attól se sajnálnék egy jó alapos verést aki bíztatta őket
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
pont ez a lényeg. a racionális gondolkodás. pl egy racionálisan gondolkodó ember biztos, hogy nem azt mondaná azokról a cigányokról akik halálra verték a csókát olaszliszkán a kislányai szeme láttára, hogy legyen tárgyalás, és a végén hirtelen felindulásból elkövetett emberölés miatt kapjanak 8 évet, mert kb annyit fognak kapni ha megtalálják őket(márha egyátalán még élnek
) hanem azt mondaná, hogy verjük szarrá mi is a rohadékokat. vagy ha az én egyik ismerősömet felgyújtanák, tuti, hogy azért élnék (legalábbis addig amígy meg nem bosszultam az ismerőst) hogy kivégezzem fájdalmasan a köcsögöt aki ezt tette. gondolj bele a rendőrök heyébe ha egy ilyen kis köcsögért méssz. vagy mondjuk egy pedofilt vinnél be a sittre. én tuti útközbe még jól szájbarúgnám egykétszer. szerintem meg ez a racionális gondolkodás
-
Bubee82
őstag
Ez is nagyon OFF lesz, utoljára:
az erzelmileg melyen erintettek tulajdonkeppen szuksegszeruen irracionalisan gondolkoznak, igy az, hogy ok mit gondolnak (ill. inkabb ereznek) nem mervado egy racionalitasokra alapulo vitaban
Mér? A halálbüntetés igazságtalan lenne olyan bűnősnek aki más életét fejezte be öntörvényűleg? Sztem egyáltalán nem irracionális azt ''kívánni'' a bűnösnek amit ők átéltek illetve amit okozott az áldozatnak.
Én is rohadtul irracionálisan gondolkodom akkor ha részeg seggfejek verik az ajtómat éjjel és üvöltöznek meg leöntik sörrel a frissen mosogatott edényeimet, meg teszik tönkre a nem éppen olcsó gépemet amikor leb*szkodják a biztosítékot. Mér kéne racionálisan gondolkodom? Egyáltalán mit jelent ebben az esetben racionálisan gondolkodni? Te nem uazt gondolnád, éreznéd amit én? Még akkor is ha nem mondanám h ne érezd magad a helyemben, hanem csak kívülállóként értékeld.
Na mind1, én nem vok ilyen társadalomismeret-, meg pszichoguru, nem értek hozzá h kéne ''racionálisan'' értékelni... Csak nem hiszem h túl nagy toleranciát kéne tanusítani olyan esetekben amikor akár az életemről van szó...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged