- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Rosszul gondolod.
Ha én ismerném azt a gyerek már halott lenne értsd pl:húgom lett volna az adott lány.
Nagyon sajnálom, egyből az jutott eszembe ezta ygereket kivégezni és nem tárgyalás, meg börtön meg stb...1 lövés és nincs tovább gond, ha a törvény nem elég ehhez akkor majd ''más'' igazságot szolgáltat remélem
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz
Forest_roby #32 üzenetére
Hát pont ezért ha valaki felnőttnek hisz magát ne vigyük már el tőle ezta jogot, jó tudom sokan visszaélnének vele, de van aki már 15évesen okosabban gondolkodik mint más 20on, szal őrájuk gondolok.Elméletben Mo.n is van szabály hogy 22h után 18 alatt nem mehetsz be arcképes igazolvány blablabla.....de ezt senki nem tartja be, remélem nem kell eszmefuttatást mondanom miért nem.
Abban semmi baj nincs ha 1 csaj 16 éves attól még nézhet ki k***a jól is
#33>>ha bevezetnék elköltöznék azonnal, ez 101%, én nem börtönben élek hanem egy szabad országban, amerika szabad...persze szabályok között, a szabad szót odaát kicsit másképp értékelik, ez nem baj végülis, valaki nyugi életet szeretne élni, tessék nem tiltanám meg menjen ki nyugodtan, id emeg jöjjenek az ellenkezői, ti is jól ellenétek, emg szerintem mi is.
[Szerkesztve]
Méghogy minta, ez már szánalmas szerintem amit írsz, minta???igen, kinek?????...nekem nem az tuti....Ez amerikai-láz amit írsz, vágsz oda hát menjél........
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Előre is elnézést kérek a tesztelőktők, de komolyan 1 ph! teszt nem érdekel ennyire, mint ez az írás.
Már várom a folytatást nagyon, legyne sok, az élet mindne területéről, érdekességekről, kalandokról, stb.
Amugy pár éve rádöbbentem, usa-ba jó élni, de nem az én országom, túl szabályozhoz kötöttminden, nem bírnám ki, tuti előbb utóbb hüvősre tennének picit.
Sok a tilalom a piára nevetséges, szerintme nem indokolt, jó mondjuk ekkora országban rendet kell tartani lehet így tudnak csak.A 21évet alatt szinte semmit enm tehetsz témát ismerem, kicsit egyedi, de ez van, én Mo.n pl levinném 16ra már a nagykorúságot látva a társadalom viselkedését, morálját, hozzállását.
Az utcán piálásban semmi extra nincs, ez itt mindne hétvégés dolog, vagon embert látsz így forgalmas helyeken, elméletben nem lehet, de a rendőr le se xarja, volt mikor még meg is kínáltuk őket........jó persze ehhez pariba kell hogy legyenek veled, tehát azért ezt nem ildomos bejátszani soxor.
u.i.:2 téma még:>> koktélok???rövidek a whiskyn kívül????...ja és kinn létezik olyan hely ahol ismerik mondjuk pliestot???cascadat??groove coverage-et.??...stb.....
u.i.2.:hirtelen most beugrott írhatna valaki más ilyet aki nem itthon lakik, hanem máshol, de mondjuk európában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged