- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
az, hogy nem lehet utcan inni az egy dolog es tenyleg jo betartani, de lattam mar kisebb varosokban, faluban, hgy azert nem lonek le erte
aztan vannak olyan helyek ahol nem tudom, mert oda nem megyek, en pl a 4-ik utcaban lakom, es szoltak, hogy a 7-iktol lejjebb ne menjek, mert ott nem szavatolt a biztonsagom, na gondolom, az ott elo feketek szarnak ra
de majd irok az elet arnyekos oldalarol is
az is van itt
ahova en jarok, meg reszeg embert utcan nem lattam, reggel azert akadnak zacskos sorosuvegek stb. de ez a hely ahol, lakom mar kemenyebb kicsit, Floridaban ilyet sem nagyon tapasztaltam -
Bubee82
őstag
Ez amerikai-láz amit írsz
Én nem szeretem Amerikát sok szempontból, de ha valami jól működik akkor ez az.
Szerintem kicsit gondold át h mi a szabadság. Látszik h amcsi filmen nőttél fel - ami nem lenne gond, ha nem a fellegekben élnél - és kicsit rosszul dekódoltad azt h mi a szabadság. Nincs felelősségtudata a következő generációknak. Egyszerűen nem érzik h ha valamit elkövetnek akkor annak következménye lesz. Gondolj csak a nyáron elkövetett megerőszakolós-felgyújtós esetre. Kiváncsi lennék h ha a hozzátartozója lennél akkor akkor mit gondolnál a törvényről és mit a szabadságról. Szánalom amit írok? Hát ez a szánalmas. De ez nem a megfelelő szó. -
Bubee82
őstag
Én is csodálkoztam ezeken a dolgokon, de amit írsz - már megbocsáss - hülyeség. Elég érdekesen gondolkozol. Pont ez az h az amerikai minta a jó. A magyar társadalom viselkedése hányás körülbelül. Pont az olyanok ugatják a legjobban h úristen miez a szigor, akik nem hagyják az embert nyugodtan élni. Az lenne a szabadság h másokat nem hagyjunk aludni hanem torokszakadtából üvöltve vonulunk végig a folyosón hajnalban (egyetemi szokás errefele, sok mást nem is említve)? Hát nem! Pontosan úgy van ahogy Kalandor írta. Én nem szeretem Amerikát sok szempontból, de ha valami jól működik akkor ez az.
Meg miaz h ittas vezetéses gázolás után meggondolják h mi legyen a sorsa a bűnösnek? Hát LOL. Ez szted jó így ahogy van?
21évet alatt szinte semmit enm tehetsz témát ismerem, kicsit egyedi, de ez van, én Mo.n pl levinném 16ra már a nagykorúságot látva a társadalom viselkedését, morálját, hozzállását
Ezzel sok jót nem érnél el az tuti. Már így is olyan kib*szott szemtelenek a kiskorúak és úgy züllenek el h rossz nézni. Nagyon hiányzik itthon ez a fajta szigor... Te meg még enyhítenél is a nekik -
Forest_roby
őstag
''Mo.n pl levinném 16ra már a nagykorúságot látva a társadalom viselkedését, morálját, hozzállását.''
Én nem, pont ellenkezőleg. Nem engedném be a 18 éven aluliakat a szórakozóhelyekre. Össze akarok jönni egy csajjal és kiderül, hogy még csak 16 éves...Visszlát pár év múlva! Jó, a 21 év talán túlzás, de a 18-ra itt is bevezethetnék ezeket a szabályokat..
mod: meg ahogy viselkednek, öltözködnek a 16 évesek - mintha felnőttek lennének PEDIG NEM, NAGYON NEM. Én magamon vettem észre, hogy mennyit változtam pár év alatt. Nagyjából jó helyen van az a 18 éves határ.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest